- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok pozitif gördüm derken çizgiler belirginmiydi o kadar bunu ilk defa duyuyorum eger içinde hcg etken maddeli ilaç kullanırsanız testler pozitif cıkabiliyomus onu dısında pozitiflikte pek yanılmıyormus diye biliyorumBen çok pozitif gördüm hiç birinde gebe değildim.inşallah istiyorsanız gebesinizdir
ERKEN GEBELİK YAPSANIZ ASLINDA UGRASMAMIS OLURSUNUZ EN AZINDAN :)Eki Görüntüle 2585727 Erken gebelik değil çok silik çıktı bu defa yine 4. Dkda falan belirdi
Kan ver canım gebelik testlerine güvenmiyorumEki Görüntüle 2585727 Erken gebelik değil çok silik çıktı bu defa yine 4. Dkda falan belirdi
Evet canım bu testten daha belliydi 2. Çizgim hiç bir ilaç kullanmama rağmen pozitif çıktı kaç sefer artık evde idrar yapmıyorum kan veriyorumçok pozitif gördüm derken çizgiler belirginmiydi o kadar bunu ilk defa duyuyorum eger içinde hcg etken maddeli ilaç kullanırsanız testler pozitif cıkabiliyomus onu dısında pozitiflikte pek yanılmıyormus diye biliyorum
Sabah ilk erken gebelik yaptım negatifti. Eşim gelince kan vermeye gideceğim muhtemelenERKEN GEBELİK YAPSANIZ ASLINDA UGRASMAMIS OLURSUNUZ EN AZINDAN :)
BENDE ilk gördüğümde güvenemiştim aksam yaptım testi baya belirgin sonra acile gittim arkadasım acilde doktorda hemen kan testi yaptırdım 1 saatte öğrendm :)Evet canım bu testten daha belliydi 2. Çizgim hiç bir ilaç kullanmama rağmen pozitif çıktı kaç sefer artık evde idrar yapmıyorum kan veriyorum
hadi hayırlısı olsun oz mn inş :)Sabah ilk erken gebelik yaptım negatifti. Eşim gelince kan vermeye gideceğim muhtemelen ☺
Bende gebeliğimi laboquick ile öğrendim silik çizgi ile belkide vardır yanılma payıMerhabalar adetime 3 gün var 9 Şubat tarihi. Bu sabah ilk idrarla days comfort erken gebelik testi yaptım negatif daha sonra laboquick marka normal testlerden vardı evde 2. İdrarlada onu yaptım sonucu paylaşıyorum bakarmısınız? Birde bu markanın yanlış sonuç verdiğini duydum. Yanlış sonuç alan var mı?Eki Görüntüle 2585638
Maşallah canım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin hayırlı olsun inşallahBENDE ilk gördüğümde güvenemiştim aksam yaptım testi baya belirgin sonra acile gittim arkadasım acilde doktorda hemen kan testi yaptırdım 1 saatte öğrendm :)
SAĞOLASIN HERKESE VERSİN İSTEYEN İNŞ PEKİ SİZ denemeye devam ediyomsuunuz yoksa varmı su an daMaşallah canım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin hayırlı olsun inşallah
Yok canım iki senedir uğraşıyorumSAĞOLASIN HERKESE VERSİN İSTEYEN İNŞ PEKİ SİZ denemeye devam ediyomsuunuz yoksa varmı su an da
inş tez zmaanda alırsın güzel haberleri zaten o an inanamazsın bile çok aminYok canım iki senedir uğraşıyorum
sana şunu söyleyeyim ben de 4 gün önce öğrendim laboquick normal gebelik testi üstüne test tanımam 4,25 gibi bi değeri çok silik çizgi ile gösterdi ben yanılmadım 2. gebeliğim bu . ovu testlerini de kullandım gayet memnun kaldım kan verdin miEki Görüntüle 2585642 Burada daha belli olmuş..
Aynen canım bende ovülasyonda yumurtlamayı laboquick ile yakaladım diyebilirim eğer hamileysem. Teşekkür ederimsana şunu söyleyeyim ben de 4 gün önce öğrendim laboquick normal gebelik testi üstüne test tanımam 4,25 gibi bi değeri çok silik çizgi ile gösterdi ben yanılmadım 2. gebeliğim bu . ovu testlerini de kullandım gayet memnun kaldım kan verdin mi
Kan verdinmi canımAynen canım bende ovülasyonda yumurtlamayı laboquick ile yakaladım diyebilirim eğer hamileysem. Teşekkür ederim![]()
Acilde kabul ederlerse acilden vericem canım eşimin mesaisi 5 te bitiyor çünkü. Yazarım sonucumu buraya nasipseKan verdinmi canım