Hayırlı olsun var fibi görünüyor kan verin hemen içiniz rahatlasınMerhaba kızlar
7-8haziranda ovulasyon testimde yumurtlama gördüm ve gün aşırı degerlendirdik...
Adetime 5 gün var ve çok fena gögüslerim agriyo ve dolgunlaştılar bu yüzden test yaptım ve ilk 4-5 dakikada böyle silik çizgi olustu..
Benim gibi adete 5 gün kala böyle olupta hamile olan varmı? erken olduğu için sevinmeye korkuyorum...
Sonuçta yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti sadece...
Hayırlı olsunMerhaba kızlar
7-8haziranda ovulasyon testimde yumurtlama gördüm ve gün aşırı degerlendirdik...
Adetime 5 gün var ve çok fena gögüslerim agriyo ve dolgunlaştılar bu yüzden test yaptım ve ilk 4-5 dakikada böyle silik çizgi olustu..
Benim gibi adete 5 gün kala böyle olupta hamile olan varmı? erken olduğu için sevinmeye korkuyorum...
Ayy inşallah çok teşekür ederimVar sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekür ederimHayırlı olsun
Çok teşekür ederimHayırlı olsun
Çok teşekür ederim ilk fırsatta kan verecemHayırlı olsun var fibi görünüyor kan verin hemen içiniz rahatlasın
Benimde testim böyle çıkmıştı. Hayırlı olsunMerhaba kızlar
Teşekür ediyorum canım biraz önce yaptim test 37.57 ciktiBenimde testim böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun
Canım hayırlı olsun çok sevindim senin adınaTeşekür ediyorum canım biraz önce yaptim test 37.57 cikti
Teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahCanım hayırlı olsun çok sevindim senin adınagöğüs ağrısından başka belirtin var mıydı?
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de gebe kalmaya çalışıyorum 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmuyor. Yaş 29 benim. Sizin yaşınız kaç ve kaçıncı ayda hamile kaldınız. Stres yapıyor muydunuz olmuyor diye ? Ben en çok bunu merak diyorum :)) yani her ay olmuyor diye üzüldüğünüz oluyor muydu.Teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahen çok şühpelendiren beni gögüs agrilarim oldu birde çok idrar'a çıkmaya başladım
Hayırlı olsun bende oğlumda bir hafta önce öğrenmiştimMerhaba kızlar
Merhaba benim catlamadan 2 gun sonra iki kasık arasında yani karının alt tarafı oluyor sanırım hafif kramp girdi 2 dk sonra geçti sizdede hamile kaldıgınız ay oldu mu buTeşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallahen çok şühpelendiren beni gögüs agrilarim oldu birde çok idrar'a çıkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?