Gebeliğe Hazırlık Gebelik testime bakarmısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevda2611

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
24
20
3
31
Merhaba kızlar
7-8haziranda ovulasyon testimde yumurtlama gördüm ve gün aşırı degerlendirdik...
Adetime 5 gün var ve çok fena gögüslerim agriyo ve dolgunlaştılar bu yüzden test yaptım ve ilk 4-5 dakikada böyle silik çizgi olustu..
Benim gibi adete 5 gün kala böyle olupta hamile olan varmı? erken olduğu için sevinmeye korkuyorum...
Sonuçta yumurtlamanin üzerinden 10 gün geçti sadece...

Eklentiler

• 20210619_074830.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 205
  • 20210619_074655.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 211
Hayırlı olsun var fibi görünüyor kan verin hemen içiniz rahatlasın

Hayırlı olsun

Benimde testim böyle çıkmıştı. Hayırlı olsun

Teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah en çok şühpelendiren beni gögüs agrilarim oldu birde çok idrar'a çıkmaya başladım
Merhaba hayırlı olsun öncelikle ben de gebe kalmaya çalışıyorum 8 aylık evliyim 5 aydır deniyoruz olmuyor. Yaş 29 benim. Sizin yaşınız kaç ve kaçıncı ayda hamile kaldınız. Stres yapıyor muydunuz olmuyor diye ? Ben en çok bunu merak diyorum :)) yani her ay olmuyor diye üzüldüğünüz oluyor muydu.

Hayırlı olsun bende oğlumda bir hafta önce öğrenmiştim

Teşekür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah en çok şühpelendiren beni gögüs agrilarim oldu birde çok idrar'a çıkmaya başladım
Merhaba benim catlamadan 2 gun sonra iki kasık arasında yani karının alt tarafı oluyor sanırım hafif kramp girdi 2 dk sonra geçti sizdede hamile kaldıgınız ay oldu mu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…