Gebelik testime bakarmısınız

anonim0647

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
128
14
18
26
Arkadaşlar yaa böyle bekleme çizgisi olurmu? Ben bunu sabah ilk idrarla yaptım ilk 10 dakika ikinci çizgi gözükmedi bende çöpe attım akşam olunca tekrar bir bakayım dedim böyle olmuş. Adetime 6-7 gün var yumurta çatlamamın üzerinden 8-9 gün geçti

Eklentiler

• IMG_2147.webp
    IMG_2147.webp
    123 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşlar yaa böyle bekleme çizgisi olurmu? Ben bunu sabah ilk idrarla yaptım ilk 10 dakika ikinci çizgi gözükmedi bende çöpe attım akşam olunca tekrar bir bakayım dedim böyle olmuş. Adetime 6-7 gün var yumurta çatlamamın üzerinden 8-9 gün geçti
Testin markası ne acaba

Bu markaya çok güvenirim ben hiç yalancı pozitif çıkarmaz ama çizgi biraz ince gibi geldi testte mi bi sıkıntı var acaba yarın bi daha tekrarlasanız umutlandırmak istemem ama bu marka kolay kolay yanılmaz inşallah herşey gönlünüzce olur🥰💐🙏🏻

Bu markaya çok güvenirim ben hiç yalancı pozitif çıkarmaz ama çizgi biraz ince gibi geldi testte mi bi sıkıntı var acaba yarın bi daha tekrarlasanız umutlandırmak istemem ama bu marka kolay kolay yanılmaz inşallah herşey gönlünüzce olur🥰💐🙏🏻
Canım tam akdine ben bunda çok yalancı pozitif gördğm fakat hiçbir zaman böyle pembe ve ince görmemiştim hep griydi gördüğüm bu çok prmbe. Eğer ince olursa ne olur canım çünkü ince

Eklentiler

• IMG_2149.webp
    IMG_2149.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 71
10 dk sonrası geçersizdir. Kuruma çizgisi çıkarmış canım

Bende aksine hiç yalancı pozitif görmedim değişiyo demekki inşallah gönlünüzdeki olur pozitiftir ince çizgiyi hiç görmedim bilemiyorum🤷🏼‍♀️🥰💐

Back
X