Gebelik testime bakarmısınızzz🌸

İnşallah canım benimm allahtan ümit kesilmez kuzum bakarsın bi anda karşına çıkıverir

Canım naptın yaptın bı daha test merak ettim

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah

Canim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum ya

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-13-21-38-51-56.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 94
Canim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum ya
Kan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı sen

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah
Canımm benim Allah razı olsun kurban olurum Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin inşallah inanki şu cümleleri yazabilmek için çok bekledim 2 seneden beri her yazılan yazıları okurken ağlamaktan helak olmuştum resmen o 2 senem 22 sene yaşlandırmıştı beni Ama Allah umudun bittiği yerde çiçekler açtırıyormuş insana bunu anladım umudunuzu asla kaybetmeyin

Kizlar bende 4 gun geciktim. Test yaptim boyle çıktı. Hemen doktora gittim kan verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin. 1 bucuk senedir bekliyordukk. Ultrasonlada bakti rahim duvari kalınlaşmış dedi. Buda rahimde biseyler oluşuyor olabileceğini gosterir ama kani bekleyelm dedi

Eklentiler

• 20211214_112826.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…