İnşallah canım benimmAmin ins değerin yükselir canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınkurama çizgisi sanırım çünkü diğer test negatif çıktı başkada yapmadım adetim de 16 Aralık da bakalım az kaldı belli olur ama umudum yok benimde
Canım naptın yaptın bı daha test merak ettimCanım bende aynı durumdayım lütfen bana da yardımcı olun benim de adet günümün öncesi test yaptım 2 saat sonra hep silik çıktı adet günüm persembe gittim kan verdim 0 çıktı ve adet söktürücü verdi cuma günü de tekrar test yaptım ve memlekete gitmm gerekiyordu bakmadan gittim pazar günü akşam geldim ve testim bu şekilde ne yapayım sizcekafam karışık
Yaptim da maalesef negatif gubiCanım naptın yaptın bı daha test merak ettim
Olsun canım uxulmek yok ins bı gün rabbim bizede bu duyguyu tatdiracakYaptim da maalesef negatif gubi
İns cnmOlsun canım uxulmek yok ins bı gün rabbim bizede bu duyguyu tatdiracak
Canim bugün yaptığım testin son durumuOlsun canım uxulmek yok ins bı gün rabbim bizede bu duyguyu tatdiracak
Allah Allah aynı marka mi bu bı önce ki testler ile ins vardır kuzum bu kadarda belirgin kuruma çizgisi olur mu dimi ama ins yaniltmiyordur test.senin adet tarihin ne zaman ?Canim bugün yaptığım testin son durumu
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallahKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
Farklı testler hep al bi dubtestin adıAllah Allah aynı marka mi bu bı önce ki testler ile ins vardır kuzum bu kadarda belirgin kuruma çizgisi olur mu dimi ama ins yaniltmiyordur test.senin adet tarihin ne zaman ?
Valla böyle olunca gerçekten kafamız karışıyor dimi seni gayet iyi anlıyorum canımadet tarihin ne zaman ?Farklı testler hep al bi dubtestin adı
Ayyyu ne güzel haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insKızlar sonucum çıktı 65
Aynn Öyle valla 9 araliktiValla böyle olunca gerçekten kafamız karışıyor dimi seni gayet iyi anlıyorum canımadet tarihin ne zaman ?
Eee geçmiş bile niye böyle oluyor erken gebelik denese ne birde ya da doktora git bı dahaAynn Öyle valla 9 aralikti
Kan verdim bakalım ama yok gibi kendimi hamile hissetmiyirumEee geçmiş bile niye böyle oluyor erken gebelik denese ne birde ya da doktora git bı daha
Canim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum yaKızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
Kan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı senCanim kan testinden sonra yaptığın testler nasıl çıktı Bnmde 5 gün önce kan testim negatifti daha sonra kiminde çıktı kiminde çıkmadı cijanlarda sonra cikiyor adetim 5 gün geçti bilemiyirum ya
Amiiin canım Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyyu ne güzel haber rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins
Canımm benim Allah razı olsun kurban olurumRabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzum kendim hamile kalmış gibi sevindim maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?