Gebelik testime bakarmısınızzz🌸

Emossca kafama takıldı şimdi :) altta 3 haftalık hamile olduğun yazıyor . Yazını okuyorum beklediğin adet tarihinden 10 günden bile fazla geçmiş. Bu durumda mantık olarak 5 haftalık falan hamile olman gerek nasıl 3 haftalık hamilesin onu anlamadım:)

Yaa maşallah var kuzum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınnn haber et kan sonucunuu

bunu kim soracak diye merak ediyordum ben aslında 6 haftalık gözüküyorum ama kendi haftama göre adet tarihimi ayarladım buraya yani

Kan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı sen
Adet gunumde kan testi yaptırmıştım o 0 di değerim ve ondan öncede çok test yaptım bu şekilde çıkmamıştı kurumaninda nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası hiç bir testimde görmedim de

Allah razı olsun kuzum güzel kalbinden öperim iyi dileklerin için teşekkür ederimm senin burda haberini aldım içime umut oldun umarım diliyorum Rabbimden benim gibi bekleyen herkeze senin mucizen den bize de nasip olur inşallah kuzummm

Benimde adetim gecikti 1 gün test yaptım dün negatif bende sabırla bekliyorum kuzum inşallah mucize bize de nasip olur

İn
İnşallah bitaneeem Rabbimin hazinesi bol isteyen herkese nasip eder yüce mevlam
Benimde adetim gecikti 1 gün test yaptım dün negatif bende sabırla bekliyorum kuzum inşallah mucize bize de nasip olur
heyecanla bekliyorum güzel haberini hiç negatif diye umutsuzluğa kapılma ben 3 tane negatif testin ardından tesadüfen pozitifi gördüm

Gecikmeden beri ne gibi belirtilerin vardı acaba? Bı belirtin var mıydı?

Gecikmeden beri ne gibi belirtilerin vardı acaba? Bı belirtin var mıydı?
Benim adet olacağım zaman 1 hafta öncesinden göğüslerim aşırı ağrımaya başlardı bu sefer hiç ağrımadı adet günüm geldi yine fos fos sonra adet günüm geçmeye başlayınca yavaş yavaş ağrımaya başladı şimdi çok sızlıyor birde beyaz akıntı oluyordu sürekli çamaşır değiştiriyordum şimdide su gibi akıntım var

İnşallah kuzum benim

Sonra cikti zatn bnmkiler hafif görünüyor sonra bu kadar belli oluyor verdim sonucu çıkmadı daha
Benimde 16 Aralık ama yarında gelebilir her an her şey olabilir goguslerde şişlik var yüzümde sivilceler ve bugün aşırı acimaya başladı gosguslerim birde sızlama var ama ara ara birde sıcak basmaları oldu bugün çok sanki menopozluymusum gibi aşırı oldu yani adet olacagim zaman ne olacağı belli olmuyor cokda umudum yok bu ay

Hamileyim canimm. Beta hcg 248 çıktı. 2 gun sonra tekrar gidip.kan verecegim inşllah artar
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins bizede tatdirir bu duyguyu ben hamile kalıyorum ama kimyasal oluyor nasip bakalım bir gün ins sağlıklı bir gebelik yaşarım senin adına da sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…