- 26 Ekim 2021
- 168
- 123
- 18
- 31
Emossca kafama takıldı şimdi :) altta 3 haftalık hamile olduğun yazıyor . Yazını okuyorum beklediğin adet tarihinden 10 günden bile fazla geçmiş. Bu durumda mantık olarak 5 haftalık falan hamile olman gerek nasıl 3 haftalık hamilesin onu anlamadım:)Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
Yaa maşallah var kuzum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınnn haber et kan sonucunuuKizlar bende 4 gun geciktim. Test yaptim boyle çıktı. Hemen doktora gittim kan verdim sonucu bekliyorum nolur dua edin. 1 bucuk senedir bekliyordukk. Ultrasonlada bakti rahim duvari kalınlaşmış dedi. Buda rahimde biseyler oluşuyor olabileceğini gosterir ama kani bekleyelm dedi
Emossca kafama takıldı şimdi :) altta 3 haftalık hamile olduğun yazıyor . Yazını okuyorum beklediğin adet tarihinden 10 günden bile fazla geçmiş. Bu durumda mantık olarak 5 haftalık falan hamile olman gerek nasıl 3 haftalık hamilesin onu anlamadım:)
Kan sonucum cikar cikmaz yazacagim. Allahim isteyen herkese versin. Cok mutluyummYaa maşallah var kuzum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsınnn haber et kan sonucunuu
Hadi hayırlısıııKan sonucum cikar cikmaz yazacagim. Allahim isteyen herkese versin. Cok mutluyumm
Sonra cikti zatn bnmkiler hafif görünüyor sonra bu kadar belli oluyor verdim sonucu çıkmadı dahaKan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı sen
Adet gunumde kan testi yaptırmıştım o 0 di değerim ve ondan öncede çok test yaptım bu şekilde çıkmamıştı kurumaninda nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası hiç bir testimde görmedim deKan testinden sonra hep çizgi bariz gözüktü canım senin çizgi çıkanlar sanki kuruma gibi gözüküyor kan testi yaptırdınmı sen
Tekrarla bi kan testini istersenAdet gunumde kan testi yaptırmıştım o 0 di değerim ve ondan öncede çok test yaptım bu şekilde çıkmamıştı kurumaninda nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası hiç bir testimde görmedim de
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımSonra cikti zatn bnmkiler hafif görünüyor sonra bu kadar belli oluyor verdim sonucu çıkmadı daha
Allah razı olsun kuzum güzel kalbinden öperim iyi dileklerin için teşekkür ederimm senin burda haberini aldım içime umut oldun umarım diliyorum Rabbimden benim gibi bekleyen herkeze senin mucizen den bize de nasip olur inşallah kuzummmCanımm benim Allah razı olsun kurban olurumRabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin inşallah inanki şu cümleleri yazabilmek için çok bekledim 2 seneden beri her yazılan yazıları okurken ağlamaktan helak olmuştum resmen o 2 senem 22 sene yaşlandırmıştı beni Ama Allah umudun bittiği yerde çiçekler açtırıyormuş insana bunu anladım umudunuzu asla kaybetmeyin
Benimde adetim gecikti 1 gün test yaptım dün negatif bende sabırla bekliyorum kuzum inşallah mucize bize de nasip olurCanımm benim Allah razı olsun kurban olurumRabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin inşallah inanki şu cümleleri yazabilmek için çok bekledim 2 seneden beri her yazılan yazıları okurken ağlamaktan helak olmuştum resmen o 2 senem 22 sene yaşlandırmıştı beni Ama Allah umudun bittiği yerde çiçekler açtırıyormuş insana bunu anladım umudunuzu asla kaybetmeyin
İnşallah bitaneeem Rabbimin hazinesi bol isteyen herkese nasip eder yüce mevlamAllah razı olsun kuzum güzel kalbinden öperim iyi dileklerin için teşekkür ederimm senin burda haberini aldım içime umut oldun umarım diliyorum Rabbimden benim gibi bekleyen herkeze senin mucizen den bize de nasip olur inşallah kuzummm
heyecanla bekliyorum güzel haberiniBenimde adetim gecikti 1 gün test yaptım dün negatif bende sabırla bekliyorum kuzum inşallah mucize bize de nasip olur
Gecikmeden beri ne gibi belirtilerin vardı acaba? Bı belirtin var mıydı?Kızlar merhaba 10 günlük gecikmem vardı 5 günlük gecikme oldugu gün kan vermiştim 0 çıkmıştı 5 gün sonra doktora söktürücü yazması için gittiğimde tekrar test yapıldı vee sonucum Allah tarafından 16.66 çıktı geç döllenme olmuşşimdi birazdan tekrar kan vermeye gideceğim kan sonucum çıktığında erken gebelik testi yapmıştım resmini ekliyorum bugün birde normal kaset test yaptım bi bakarmısınızz sizce değerim yükselmişmidir çok korkuyorum 2 tane kimyasal gebeliğim var yazarsınız çok sevinirim
İns canmİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Benim adet olacağım zaman 1 hafta öncesinden göğüslerim aşırı ağrımaya başlardı bu sefer hiç ağrımadı adet günüm geldi yine fos fos sonra adet günüm geçmeye başlayınca yavaş yavaş ağrımaya başladı şimdi çok sızlıyor birde beyaz akıntı oluyordu sürekli çamaşır değiştiriyordum şimdide su gibi akıntım varGecikmeden beri ne gibi belirtilerin vardı acaba? Bı belirtin var mıydı?
İnşallah kuzum benimİn
İnşallah bitaneeem Rabbimin hazinesi bol isteyen herkese nasip eder yüce mevlam
heyecanla bekliyorum güzel haberinihiç negatif diye umutsuzluğa kapılma ben 3 tane negatif testin ardından tesadüfen pozitifi gördüm
Hamileyim canimm. Beta hcg 248 çıktı. 2 gun sonra tekrar gidip.kan verecegim inşllah artarHadi hayırlısııı
Canım durumlar nasıl sonuç çıktı mı ?Sonra cikti zatn bnmkiler hafif görünüyor sonra bu kadar belli oluyor verdim sonucu çıkmadı daha
Benimde 16 Aralık ama yarında gelebilir her an her şey olabilir goguslerde şişlik var yüzümde sivilceler ve bugün aşırı acimaya başladı gosguslerim birde sızlama var ama ara ara birde sıcak basmaları oldu bugün çok sanki menopozluymusum gibi aşırı oldu yani adet olacagim zaman ne olacağı belli olmuyor cokda umudum yok bu aySonra cikti zatn bnmkiler hafif görünüyor sonra bu kadar belli oluyor verdim sonucu çıkmadı daha
Canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins bizede tatdirir bu duyguyu ben hamile kalıyorum ama kimyasal oluyor nasip bakalım bir gün ins sağlıklı bir gebelik yaşarımHamileyim canimm. Beta hcg 248 çıktı. 2 gun sonra tekrar gidip.kan verecegim inşllah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?