İnşallah en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın . Sakın moralini bozma en azından çocuğun olabiliyor onu gördün. Kimyasalın ardına hemen olabiliyormuş hamilelik en kısa zamanda sende hamile kalırsın inşallahbenimde şuan 8. günüm bitmedi daha azalma oldu sadece
Tamam canım benimunutma canım gün içinde iç mutlaka göz önünde bulundur
Tamam canım benim sende kullan çok teşekkür ederim yorumların ve önerinn için hoşçakalunutma canım gün içinde iç mutlaka göz önünde bulundur
hoşçakalTamam canım benim sende kullan çok teşekkür ederim yorumların ve önerinn için hoşçakal
Kan tahlili yaptırdın mı canım var olarak gözüküyorYükledim canım
güzel dileklerin yorumun çok iyi geldi bana çok teşekkür ederimİnşallah en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın . Sakın moralini bozma en azından çocuğun olabiliyor onu gördün. Kimyasalın ardına hemen olabiliyormuş hamilelik en kısa zamanda sende hamile kalırsın inşallahilişkiye girerken kafandan tamamen çıkar hamilelik düşüncesini tamamen ana odaklan olacaktır.
Ben kan testi verdim beta 65,59 çıktıgüzel dileklerin yorumun çok iyi geldi bana çok teşekkür ederiminşallah tüm dileklerin gerçek olması dileğiyle
Evet dün gece yaptırdım beta hcg 65,59 çıktı sizce hamilelik var mı varsa kaç haftalıkKan tahlili yaptırdın mı canım var olarak gözüküyor
tebrik ederim cnm bu sabah aldığım en güzel haber inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBen kan testi verdim beta 65,59 çıktı
Amin canım benim Allah razı olsun darısı en kısa zamanda inşallah senin olsuntebrik ederim cnm bu sabah aldığım en güzel haber inşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hamilesiniz tabi ki kan testi yaptırmanız lazımMerhaba benim adetim 3 gün gecikti bugün test yaptım silik bir çizgi çıktı bakabilir misiniz
Çizgi ama çok silik ilk yaptığım da çok beklemedim başında sonradan baktığım da gördüm hani herkes diyor kuruma çizgisi falan öyle birşey olmaz demi bilemedimHamilesiniz tabi ki kan testi yaptırmanız lazım
Bence emin olmak için kan verin acaba mı diye düşünerek kendinizi strese sokar acilde verin hemen çıkıyor sonuç zatenÇizgi ama çok silik ilk yaptığım da çok beklemedim başında sonradan baktığım da gördüm hani herkes diyor kuruma çizgisi falan öyle birşey olmaz demi bilemedim
Evet acile gitmek istemedim yarın sabah sağlık ocağına gidicemBence emin olmak için kan verin acaba mı diye düşünerek kendinizi strese sokar acilde verin hemen çıkıyor sonuç zaten
Güzel haberlerini bekliyoruzEvet acile gitmek istemedim yarın sabah sağlık ocağına gidicem
Merhaba dün testimi atmıştım adetim 4 gün gecikti silik çizgi çıkmıştı bugün sarı akıntı geliyor normal mi sizce neden olabilir sabah kan tahlili yaptırdım sonucu bekliyorumBence emin olmak için kan verin acaba mı diye düşünerek kendinizi strese sokar acilde verin hemen çıkıyor sonuç zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?