Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen kuruma çizgisi testi tekrarlayın inşallah vardırMerhabalar sizce t kısmında ikinci çizgi var mı ? Yorumunuzu merak ediyorumEki Görüntüle 3674078
Testin markasi ne acaba merak ettim. Öncesinde baktığınızda silik varsa o çizgide sonradan iyice belirmisse olabilir ama diğer türlü yaniltabilirMerhabalar sizce t kısmında ikinci çizgi var mı ? Yorumunuzu merak ediyorumEki Görüntüle 3674078
Sabah tekrar la testi tekrarla varsa zaten silik çizgi bile 2dakika içinde çıkıyor1 gün gecmişti öyle yaptım. Dün akşam yapıp yatmıştım sabah gördüm bunu da. Eger bugün de olmazsam sabah ilk idrarla yapacağım
Tamam buradan paylaşırım inşallah çıkarSabah tekrar la testi tekrarla varsa zaten silik çizgi bile 2dakika içinde çıkıyor
Sonuç nedir yaptınız mı testTamam buradan paylaşırım inşallah çıkar![]()
Merhaba evet artımed vardı evde. Onunla ilk idrarda yaptım. Herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ben de o bile çıkmadıSonuç nedir yaptınız mı test
Eğer birkaç gün de bekle olmazsa hastaneye git doktor daha detaylı bilgi verir rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba evet artımed vardı evde. Onunla ilk idrarda yaptım. Herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ben de o bile çıkmadıadet de olmadım henüz. Sanırım stresten olmuyorum kafama çok takmıştım bu ay
![]()