- 26 Mayıs 2020
- 16
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi ezgiezgi1991
-
Daha ne olsun :)
Silik çizgide testi yenilemek gerekir.Adet gecikmesi olmadan test yapmayın.
sagdakini yeni yaptim, soldaki yularida size attigim, kuruyunca ince cizgi cikti
adet olmaniza kac gün var ?
Kaç cıktı değeriniz acabaAdet olmama 2gün vardı ve sonuç bu şekildeydi kan tahlili verdim vee hamileyim
ayynı benimde 2 gündür silik çıktı bundan bile daha az görünüyodu dün kan tahlili yaptırdım sanırım ahamileyimBenimde 2 gündür silik çizgi bende hamileyim galiba
Sonucunu aldınızmı acabaayynı benimde 2 gündür silik çıktı bundan bile daha az görünüyodu dün kan tahlili yaptırdım sanırım ahamileyim
66,1 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam bakalım...Sonucunu aldınızmı acaba
Merhaba arkadaşlar, bende 17 Mayıs'ta dış gebelik yüzünden iç kanama geçirerek acil ameliyat oldum, günlerce hastanede yattım bu yüzden... Hastaneden çıkar çıkmaz Mayıs ayı adetimi oldum, sonra Nisan ayında tekrar oldum. Ardından 13 Mayıs'ta sadece bir gün süren adet kanamam oldu takibinde iki üç gün gelen damlaseklinde kanamalar oldu. Sonrasında 6 Haziran'da tekrar adetimi oldum ama şöyle bişey oldu oda sadece iki gün sürdü. Ardından 22 Haziran'da 2-3 gün süren bir kanamam oldu. Ameliyat sonrası tüplerde tıkanma oldu o yüzden düzgün adet olamiyor olabilir miyim acaba. 6 hazirana gore hesaplarsam 26 günde bir adet oluyordum normalde o hesaba göre Perşembe adet olmam gerekiyor. Pazar gece nolur nolmaz diye idrar testi yaptım silik bi cizgi var, fikirlerinizi soylermisiniz acaba
Benmde cıktı kan sonucum 40 gebeymısım sen kaç gün sonra tekrarlıycan testi cnm ben Pazartesi vereyım birde dıyorum66,1 çıktı. yarın tekrar yaptırıcam bakalım...
Ahh cok sevindim canım. Allah saglikla kucagina versin inşallah. Yarin tekrar kan testi vericem. Cumarteside bi kadın doğuma randevu aldim bakalim..Hamilesin cnm benimde böyleydı kan verdım sımdı ögrendim gebeymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?