- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi ezgiezgi1991
-
İyi yapmışsın cnm hemen hemen aynı olur bizim dogumlarAhh cok sevindim canım. Allah saglikla kucagina versin inşallah. Yarin tekrar kan testi vericem. Cumarteside bi kadın doğuma randevu aldim bakalim..
ayyy öylemi diyosunn. sen gittinmi doktora ne dedi ne kadarlıkmış.İyi yapmışsın cnm hemen hemen aynı olur bizim dogumlar
Canım gitmedım ama degerıme göre 3 haftalık fln 10 15 gün sonra gidecegimayyy öylemi diyosunn. sen gittinmi doktora ne dedi ne kadarlıkmış.
hmm sende benim gibisin o zaman. peki sen bi daha kan tahlili yaptırdınmı.Canım gitmedım ama degerıme göre 3 haftalık fln 10 15 gün sonra gidecegim
Cumartesi yada Pazar tekrar yaptrcm cnmhmm sende benim gibisin o zaman. peki sen bi daha kan tahlili yaptırdınmı.
Ay hadi insallah hayirlisiCumartesi yada Pazar tekrar yaptrcm cnm
yükselmiş değerlerCumartesi yada Pazar tekrar yaptrcm cnm
Beta-HCG (Total HCG) | 151.5 | mIU/mL | - | |
Oo mşllh cnm darısı bana kaç haftalıktın cnm senyükselmiş değerler
Beta-HCG (Total HCG) 151.5 mIU/mL -
Aaa aramızda hıcbırsey yok sayılır bende bugun veraemmı en son Çarşamba vermıstımamin inşallah canım 4+1 hesapladım daha doktora gitmedim bakalım
Sizinki silik değilki baya ikinci çizgi
Ne zaman yumurtlamanın olduğunu bılıyomusun cnmamin inşallah canım 4+1 hesapladım daha doktora gitmedim bakalım
Hamilesin cnımBenimde 2 gündür silik çizgi bende hamileyim galiba
Evet cnm kandada cıktı çok şükürHamilesin cnım
Kaç çıktı canım değerEvet cnm kandada cıktı çok şükür
40 cıktı cnm yarın tekrarlycam kan testiniKaç çıktı canım değer
Bende sali perşembe ve bu gun verdim doktora gittim folik asit ve vitamin verdi. Haftaya kese görmek icin tekrar gidicem insallagAaa aramızda hıcbırsey yok sayılır bende bugun veraemmı en son Çarşamba vermıstım
15ni olarak hesapladım internetten canimNe zaman yumurtlamanın olduğunu bılıyomusun cnm
Dunkinin sonucuda çıktı 398 olmussAaa aramızda hıcbırsey yok sayılır bende bugun veraemmı en son Çarşamba vermıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?