Benim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?
Biraz fazla damlatiyorum sanki ama çok damlatmadan önce dağınık kirmizi lik oluştu sanki.testte mi sıkıntı var bende mi anlamadımCok fazla mi idrar damlatiyorsun. İvindeki test kiti bile buzulmus
Senin de boylemiydiPozitif gibi ama tam t nin ustunde degil cizgi. Ayrica daginik
Biraz fazla damlatiyorum sanki ama çok damlatmadan önce dağınık kirmizi lik oluştu sanki.testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım
Senin de boylemiydi
Minion ama şimdi baktimda o kirmizi lik gitmiş . Dün yaptığımda certain di onda geç oluştu ama kaybolmamisti.bunda kaybolmuşTestin ustunde 3-4 damla damlatman gerektigi yaziyor. Benim kullandigim. Marka certain. Seninkinin markasi ne?
Minion ama şimdi baktimda o kirmizi lik gitmiş . Dün yaptığımda certain di onda geç oluştu ama kaybolmamisti.bunda kaybolmuş
Seninkinde çok belli.peki bu kimyasal gebelik mi normal mi testinHayir bak buda benim testlerim
Baksana şimdi böyle oldu iki üç saat sonraTest konusunda sanssizlik yasiyorsun. Enn iyisi kan testi yaptir. Daha fazla idrar testi yapip kendini yipratma
Baksana şimdi böyle oldu iki üç saat sonra
İnşallah canım hayırlısı bakalım yarın gorcezidrari fazla damlatmayin kizlar o yuzden dagilip kafamizi karishtiriyo pozitifmi dige. inshAllah hamilesindir canim
O kadar erken ogrenemessin bekliycen canim yapcak bisey yokBenim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?
Bu testlerde bozukluk var yaaa baska marka alsana tatlimBaksana şimdi böyle oldu iki üç saat sonra
canim benim 5-6 gun silik cikti. sonra belirdi hamilesinGebelik testi silik ve geç beliren varmi
Canım sen ne zaman öğrendin hamile oldugunu:)Anlamadim vAllah test bozuk galiba. Hayirlisi olsunn hakkinda
Canım sen ne zaman öğrendin hamile oldugunu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?