Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Ben ilk gebeligimde adetime 2 hafta varken test yaptim ogrendim. Ama o test 3 gun sonra pozitif cikti. Allah korusun kimyasal olmaz insAllah
Benim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?

Testin ustunde 3-4 damla damlatman gerektigi yaziyor. Benim kullandigim. Marka certain. Seninkinin markasi ne?
Biraz fazla damlatiyorum sanki ama çok damlatmadan önce dağınık kirmizi lik oluştu sanki.testte mi sıkıntı var bende mi anlamadım

Testin ustunde 3-4 damla damlatman gerektigi yaziyor. Benim kullandigim. Marka certain. Seninkinin markasi ne?
Minion ama şimdi baktimda o kirmizi lik gitmiş . Dün yaptığımda certain di onda geç oluştu ama kaybolmamisti.bunda kaybolmuş

Test konusunda sanssizlik yasiyorsun. Enn iyisi kan testi yaptir. Daha fazla idrar testi yapip kendini yipratma
Minion ama şimdi baktimda o kirmizi lik gitmiş . Dün yaptığımda certain di onda geç oluştu ama kaybolmamisti.bunda kaybolmuş

idrari fazla damlatmayin kizlar o yuzden dagilip kafamizi karishtiriyo pozitifmi dige. inshAllah hamilesindir canim

Benim adetime on gün var iki hafta ilişkiye girdik daha. Sence erken öğrenme şansım nedir. Bide kimyasal gebelik diye bişey varmış Allah korusun Ondan olmasin?
O kadar erken ogrenemessin bekliycen canim yapcak bisey yok

Ben neden fotograf goremiyorum bu arada hamilelik yoksa testlerde ikinci cizgi cikmaz iki yildir her ay test yaptim ikinci cizgiyi gormedim hic hamile oldugum ay gordüm saatler sonra koyulastı

bu arada silik cikmasiyla kimyasal mi saglikli mi alakasi yok erken yaptigin icin belli bi hgc alti net belirmiyo cizgi icini ferah tut bu sekilde cikan yuzde 95 hamile oluyor

Kimyasal olup olmadigini kan testinden anlıyorsun.. Zaten ya adet gununde yada sonrası adet olup disari atiyosun.. Yani bu testlerle anlayamazsin bende gecirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…