Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Sen hamilemisin gizz :)
Kimyasal olup olmadigini kan testinden anlıyorsun.. Zaten ya adet gununde yada sonrası adet olup disari atiyosun.. Yani bu testlerle anlayamazsin bende gecirdim

(((((
Adetimden iki gün önce test yaptim negatif... adet günü yaptim negatif... persembe olmam gerekiyodu.. olmadim bugün pazar adetimden hala ses seda yok.. demin test yaptim yine tek cizgi

bu arada silik cikmasiyla kimyasal mi saglikli mi alakasi yok erken yaptigin icin belli bi hgc alti net belirmiyo cizgi icini ferah tut bu sekilde cikan yuzde 95 hamile oluyor
Ama ilk yaptığımda ikinci çizgi hemen kaybolmamisti.Bu yaptığımda iki üç saat sonra kayboldu.kafam karıştı Baksana teste iki üç saate böyle oldu

Eklentiler

• PhotoGrid_1472374112533.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 224
(((((
Adetimden iki gün önce test yaptim negatif... adet günü yaptim negatif... persembe olmam gerekiyodu.. olmadim bugün pazar adetimden hala ses seda yok.. demin test yaptim yine tek cizgi
Ben adetime on gün kala yaptım ilk yaptığım testte silik çizgi vardı bu yaptigimdadaa ilk baş vardı ama o çizgi gitti test mi bozuk anlamadim

Ben silik olana da raziyim acik net tek cizgi ama 4 gün oldu hala adetim gelmedi
Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarin

Ben neden fotograf goremiyorum bu arada hamilelik yoksa testlerde ikinci cizgi cikmaz iki yildir her ay test yaptim ikinci cizgiyi gormedim hic hamile oldugum ay gordüm saatler sonra koyulastı
Daha önce bende yaptığımda hiç çizgi görmedim ama dün yaptığımda vardı bugün yaptığımda ilk baş vardı iki üç saat sonra kayboldu.bak resim aticam

Benim adete 8 gun kala cikmadi kanda doktorun biri cikar dedi yaptirdim.. Cikmadi.. Baska doktor yok canim cikmaz dedi
Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarin

Yok cnmm hatta biz bu kimyasal gebeligi gebelikten bile saymiyoruz dedi.
Amin canim çok sagol:) insallah Rabbim sanada nasip eder hayirlisi ile saglikli bebek :) doktor korun falan dedi mi sana

Rabbim banada tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insAllahhh :)
Amin canim çok sagol:) insallah Rabbim sanada nasip eder hayirlisi ile saglikli bebek :) doktor korun falan dedi mi sana

Kanda cikmadi ama benim adetime bi gun var testlerim pozitif erken oldugu icin kanda cikmadi yani seninde çıkmayabilir canim

Oncelikle bunun icin doktora git . cunku idrarinda enfeksiyon varsa bebek tutunamaz. Tutunsa daha dusukle sonuclanabilir. Hem yarin doktoruna idrarinin sari oldugunu hemde gebelikten suphelndigini soyle. Ayrica bol bol su ic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…