Kimyasal olup olmadigini kan testinden anlıyorsun.. Zaten ya adet gununde yada sonrası adet olup disari atiyosun.. Yani bu testlerle anlayamazsin bende gecirdim
Ay evet yaa ama insallah kimyasal olmaz:)Sen hamilemisin gizz :)
Ayy kaderdasim benim.. Insallahh bi daha yaşamayiz :) bende mayista geçirmiştim kimyasal simdi tekrar hamileyim ama sevinemiyoz bileGecen ay ogrendim ama.kimyasal cikti. Daha beklemedeyim adetimi :)
Ama ilk yaptığımda ikinci çizgi hemen kaybolmamisti.Bu yaptığımda iki üç saat sonra kayboldu.kafam karıştı Baksana teste iki üç saate böyle oldubu arada silik cikmasiyla kimyasal mi saglikli mi alakasi yok erken yaptigin icin belli bi hgc alti net belirmiyo cizgi icini ferah tut bu sekilde cikan yuzde 95 hamile oluyor
Ama bu ikinci yaptığım testte iki üç saat sonra kayboldu cizgicanim benim 5-6 gun silik cikti. sonra belirdi hamilesin
Ay evet yaa ama insallah kimyasal olmaz:)
Ben adetime on gün kala yaptım ilk yaptığım testte silik çizgi vardı bu yaptigimdadaa ilk baş vardı ama o çizgi gitti test mi bozuk anlamadim(((((
Adetimden iki gün önce test yaptim negatif... adet günü yaptim negatif... persembe olmam gerekiyodu.. olmadim bugün pazar adetimden hala ses seda yok.. demin test yaptim yine tek cizgi
Ben silik olana da raziyim acik net tek cizgiBen adetime on gün kala yaptım ilk yaptığım testte silik çizgi vardı bu yaptigimdadaa ilk baş vardı ama o çizgi gitti test mi bozuk anlamadim
Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarinBen silik olana da raziyim acik net tek cizgiama 4 gün oldu hala adetim gelmedi
Amin canim çok sagol:) insallah Rabbim sanada nasip eder hayirlisi ile saglikli bebek :) doktor korun falan dedi mi sanaCnm benim cok sevindim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. İnsAllah salih bir evlat olsun :)
Daha önce bende yaptığımda hiç çizgi görmedim ama dün yaptığımda vardı bugün yaptığımda ilk baş vardı iki üç saat sonra kayboldu.bak resim aticamBen neden fotograf goremiyorum bu arada hamilelik yoksa testlerde ikinci cizgi cikmaz iki yildir her ay test yaptim ikinci cizgiyi gormedim hic hamile oldugum ay gordüm saatler sonra koyulastı
Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarin
Amin canim çok sagol:) insallah Rabbim sanada nasip eder hayirlisi ile saglikli bebek :) doktor korun falan dedi mi sana
Kanda cilmadiysa yoktur canım o zaman. Ama Allahım isteyen herkese nasip eder inşallahBenim adete 8 gun kala cikmadi kanda doktorun biri cikar dedi yaptirdim.. Cikmadi.. Baska doktor yok canim cikmaz dedi
Amin canim çok sagol:) insallah Rabbim sanada nasip eder hayirlisi ile saglikli bebek :) doktor korun falan dedi mi sana
Kanda cilmadiysa yoktur canım o zaman. Ama Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Evet biraz sariCnmm senin idrarij cok mu sari
Evet biraz sari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?