Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Oncelikle bunun icin doktora git . cunku idrarinda enfeksiyon varsa bebek tutunamaz. Tutunsa daha dusukle sonuclanabilir. Hem yarin doktoruna idrarinin sari oldugunu hemde gebelikten suphelndigini soyle. Ayrica bol bol su ic.
İdrarda enfeksiyon olunca sari mi oluyo?

Testinin fotosunu atabilir misin cnm :)
Bu benim testim erken gebelik testi ,normaldede cikti boyle :) ama doktorum korunma vermedi bi sonrakinin de kimyasal olmasi riski her kadinda ne kadar varsa sende de o kadar var dedi yani ilki oyle oldu diye digeride boyle olmaz deneyin dedi

Eklentiler

• 20160828_140325-1.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 112
MasAllah.
Bu benim testim erken gebelik testi ,normaldede cikti boyle :) ama doktorum korunma vermedi bi sonrakinin de kimyasal olmasi riski her kadinda ne kadar varsa sende de o kadar var dedi yani ilki oyle oldu diye digeride boyle olmaz deneyin dedi

Bu idrarin yanina ek olarak kan degerlerinede baktir. Benim ikinci dusugunde doktor genel tahlil yapti. İdrarda asiri iltihap ve kan testi cok dusuk cikti. Hatta doktor sen nasil yasiyorsun kizim. Bu sekilde tabi bebek durmaz dedi. Senin kendine hayrin yok ki vucudun bebegi nasil beslesin dedi.Bu kan degerin ne dedim maltofer diye bi ilac verdi. Kan degerlerim suan sinirda ne cok yusek ne cok dusuk :)
Benim rengi biraz koyu sadece diğerleri yok ama iyi oldu tatlım söylediğin yarın bunu da bi sorayim

İlk yaptiginda da var dagilma cnm ama son yaptigin test bozuk bnmde basima geldi bi kere aynn cizgi olustu senin gibi sonra yok oldu adet oldum sonra pesine bide 15 gun var daha bu kadar kasma kendini oglumda adete yakin hamile kalmisim ve gecikmeden uc gun sonra kan testinde bile cikmadi

Kan degerleride etkiliyo cnm allah yardimcin olsun hamile kaldiginda cok zor

Vok kanamali adet oldugum icin vucudum kansiz kaliyor. Bende hamile oldugumda doktora soylucem bana kan hapi yazar zaten :) suan sinirdayim o yuzden takmiyorum :)
Kan degerleride etkiliyo cnm allah yardimcin olsun hamile kaldiginda cok zor

Bende prolaktin tedavisi görüyorum kendimi boşuna umutlandirdim galiba neyse yarın gideyim de bkalim nolcak

Vok kanamali adet oldugum icin vucudum kansiz kaliyor. Bende hamile oldugumda doktora soylucem bana kan hapi yazar zaten :) suan sinirdayim o yuzden takmiyorum :)
Vucut kansiz oldugunda hamile kalmak zor oluyo sen devam et cnm ilaca kendimden biliyorum hamileykende kan ilaclari serumlar la ayaktaydik 6.4 tu ilaclara ragmen son 4 ayim nerdeyse hastanede gecti simdiden dikkat etmeye calis bende ikinciyi dusunuyorum bu ikinci ayim hayirlisi hakkimizda

Aminn cnmm. Hepimizin hakkinda hayirlisi. Rabbim yar ve yardimcin olsun :)

Hicbir zaman umitsizlige kapilma. Hicbirsey gebelige engel degil. Rabbim bizede gondericek mucizelerini.inaniyorum ve bekliyorum. Sadece sabir. Unutma Rabbim sevdigi kullarini sinarmis :) adet olmayan insanlar bile hamile kalabiliyor. :) o yuzden gonlun ferah olsun. Allah buyuk :)
Bende prolaktin tedavisi görüyorum kendimi boşuna umutlandirdim galiba neyse yarın gideyim de bkalim nolcak

Inşallah canım hayırlısı olur ınşallah bizde o duyguyu yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…