Kanda cikmadi ama benim adetime bi gun var testlerim pozitif erken oldugu icin kanda cikmadi yani seninde çıkmayabilir canim
Kanda cikmadi ama benim adetime bi gun var testlerim pozitif erken oldugu icin kanda cikmadi yani seninde çıkmayabilir canim
Yok cnmm hatta biz bu kimyasal gebeligi gebelikten bile saymiyoruz dedi.[/QUOTE
O zaman hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip eder insallah.bana da inşallah nasip ederKanda cikmadi ama benim adetime bi gun var testlerim pozitif erken oldugu icin kanda cikmadi yani seninde çıkmayabilir canim
İdrarda enfeksiyon olunca sari mi oluyo?Oncelikle bunun icin doktora git . cunku idrarinda enfeksiyon varsa bebek tutunamaz. Tutunsa daha dusukle sonuclanabilir. Hem yarin doktoruna idrarinin sari oldugunu hemde gebelikten suphelndigini soyle. Ayrica bol bol su ic.
İdrarda enfeksiyon olunca sari mi oluyo?
Benim rengi biraz koyu sadece diğerleri yok ama iyi oldu tatlım söylediğin yarın bunu da bi sorayimKoyu sari kokulu ve idrar yaparken kopurur. Ben bunun icin tedavi gordum. Twdavi dedigimde idrar sokturucu tadavisi 1 gunluk tedavi suresi.
Bu benim testim erken gebelik testi ,normaldede cikti boyle :) ama doktorum korunma vermedi bi sonrakinin de kimyasal olmasi riski her kadinda ne kadar varsa sende de o kadar var dedi yani ilki oyle oldu diye digeride boyle olmaz deneyin dediTestinin fotosunu atabilir misin cnm :)
Insallah kuzum.. Aminn yarin doktorunla gorus bence bebek varsa ilac nasil etkiler diye ..O zaman hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip eder insallah.bana da inşallah nasip eder
Bu benim testim erken gebelik testi ,normaldede cikti boyle :) ama doktorum korunma vermedi bi sonrakinin de kimyasal olmasi riski her kadinda ne kadar varsa sende de o kadar var dedi yani ilki oyle oldu diye digeride boyle olmaz deneyin dedi
Gidicemde hayal kırıklığından korkuyorum dua edin ban aInsallah kuzum.. Aminn yarin doktorunla gorus bence bebek varsa ilac nasil etkiler diye ..
Benim rengi biraz koyu sadece diğerleri yok ama iyi oldu tatlım söylediğin yarın bunu da bi sorayim
Kan degerleride etkiliyo cnm allah yardimcin olsun hamile kaldiginda cok zorBu idrarin yanina ek olarak kan degerlerinede baktir. Benim ikinci dusugunde doktor genel tahlil yapti. İdrarda asiri iltihap ve kan testi cok dusuk cikti. Hatta doktor sen nasil yasiyorsun kizim. Bu sekilde tabi bebek durmaz dedi. Senin kendine hayrin yok ki vucudun bebegi nasil beslesin dedi.Bu kan degerin ne dedim maltofer diye bi ilac verdi. Kan degerlerim suan sinirda ne cok yusek ne cok dusuk :)
Kan degerleride etkiliyo cnm allah yardimcin olsun hamile kaldiginda cok zor
Bende prolaktin tedavisi görüyorum kendimi boşuna umutlandirdim galibaBu idrarin yanina ek olarak kan degerlerinede baktir. Benim ikinci dusugunde doktor genel tahlil yapti. İdrarda asiri iltihap ve kan testi cok dusuk cikti. Hatta doktor sen nasil yasiyorsun kizim. Bu sekilde tabi bebek durmaz dedi. Senin kendine hayrin yok ki vucudun bebegi nasil beslesin dedi.Bu kan degerin ne dedim maltofer diye bi ilac verdi. Kan degerlerim suan sinirda ne cok yusek ne cok dusuk :)
Vucut kansiz oldugunda hamile kalmak zor oluyo sen devam et cnm ilaca kendimden biliyorum hamileykende kan ilaclari serumlar la ayaktaydik 6.4 tu ilaclara ragmen son 4 ayim nerdeyse hastanede gecti simdiden dikkat etmeye calis bende ikinciyi dusunuyorum bu ikinci ayim hayirlisi hakkimizdaVok kanamali adet oldugum icin vucudum kansiz kaliyor. Bende hamile oldugumda doktora soylucem bana kan hapi yazar zaten :) suan sinirdayim o yuzden takmiyorum :)
Vucut kansiz oldugunda hamile kalmak zor oluyo sen devam et cnm ilaca kendimden biliyorum hamileykende kan ilaclari serumlar la ayaktaydik 6.4 tu ilaclara ragmen son 4 ayim nerdeyse hastanede gecti simdiden dikkat etmeye calis bende ikinciyi dusunuyorum bu ikinci ayim hayirlisi hakkimizda
Bende prolaktin tedavisi görüyorum kendimi boşuna umutlandirdim galibaneyse yarın gideyim de bkalim nolcak
Inşallah canım hayırlısı olur ınşallah bizde o duyguyu yaşarızHicbir zaman umitsizlige kapilma. Hicbirsey gebelige engel degil. Rabbim bizede gondericek mucizelerini.inaniyorum ve bekliyorum. Sadece sabir. Unutma Rabbim sevdigi kullarini sinarmis :) adet olmayan insanlar bile hamile kalabiliyor. :) o yuzden gonlun ferah olsun. Allah buyuk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?