Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Eğerki benim gibi Allah kimseye göstermesin bir durum yaşayan varsa ki bende kan pıhtılaşması varmış özel yaptığınız bişey var mı diye soracaktım

Kizlar bana dua edin lütfen. Adetimden 2 gün önce test yaptim negatif... adet günü yine negatif... 2 gün sonra yani pazar yaptim yine negatif.. bugün 5. Bitti ve hala adetim gelmedi. Yarin doktora gidecem. Insallah hamişsin der
Heycanliyim ama korkuyorumda. Ne bileyim tuhaf duygular icerisimdeyim...
Dua edinde hayirli haberi alayim yarin

İnşallah canım hayırlısı olur inşallah.Bende yarın sonuç al cam ama benim ihtimal çok zayıf.

kizlar benim tuhaf ama kandan önce idrarda ckti desem, adetima alti gün varken idrarda bes kez test yaptim hepsi pozitif, gittim hastaneye hamile degilsiniz dediler agladim sizladim.. sonra adetimi üc gün gece gittim hamile ciktim
Bende yarın gidicem sonuç olumlu olcagini sanmıyorum ama hayırlısı artık

İnşallah canım hayırlısı olur inşallah.Bende yarın sonuç al cam ama benim ihtimal çok zayıf.
Ben doktordaydim bugün biraz morelim bozuk. Cok negatif konustu... ultrasonmuş idrar testiymis bisey yapmadi. Bitek kan aldi cumaya belli olur arayip sonucu ögrenirsin dedi.
Hapla korunuyodum.
Hapi biraktiktan sonra 3 aya kadar adet gelmemesi normal karsilaniyomus. 3 ay gelmesse gidecekmisim söktürücü verecekmis

Benim 2 dkda hayali çizgi oluştu. Ama erken gebelik testiyle

Bende pzrtsi gittim.benimkide pek olumlu konuşmadı.kan verdim yarın bakalım ne olcak. Bu arada hapla korunmakta iyi değilmiş diye duydum.benim tanıdığım biri hap kullanirken 2.ye hamile kalddi

Bende pzrtsi gittim.benimkide pek olumlu konuşmadı.kan verdim yarın bakalım ne olcak. Bu arada hapla korunmakta iyi değilmiş diye duydum.benim tanıdığım biri hap kullanirken 2.ye hamile kalddi
Keske kalsam biraktim.. gecikme var belirtiler var falan derken umutlandim doktor yikti umutlarimi... persembe olmam lazimdi. Yarin 1 hafta olcak hala yok hala yok.. yarin arayip sonucu ögrencem bakalim.
Sonucunu benimle paylasirmisin canim insallah hamişsindir

Son düzenleme:
Sonucu yine ogrenemedim canım dün bayram diye bakilmamis galiba.internetten takip edicem bugün içinde yada yarın belli olur ama

Gebelik testi silik ve geç beliren varmi
Geçenlerde aynı durumu yaşadım tedirgin oldum 4gğn üst üste yaptım geç ikinci silik çizgi silik çıktım boşuna ümitlenmeyim diye kan verdirmedim bekledim sonra regli oldum tekrar yapınca evde test tek çizgi çıktı büyük ihtimal kimyasaldı demem o ki doktora gidip kan testi yaptır ben keşke yaptırsaydım diyorum

Iste adetten 2gün önce yaptim tek cizgi.. adet günü tek cizgi iki gün sonra yani gectigimiz c.tesi yine kocaman bi tek cizgi... baktim gelmiyo pazartesi aradim randevu aldim. Dün gittim kan verdim. . Neymis hapi biraktigim icin 3aya kadar gelmemesi normalmis.. hemen kendimi ümitlendirmicekmisim... idrar testiyle ugrasmayalim direk kan testi yapalimmis... ultrasonla bile bakmadi. Erkense göremem idrardada cikmaz.. hamile oldugunu sanmiyorum ama yinede kan testi yapalim diyo manyak kari.. belirtileri saydim psikolojik olabilir dedi... kaninaldiktan sonra bende türkce kendi kendime psikolojik olabilecegini bende biliyorum ama biraz olumlu konusabilirdin varsada morel bozuklugundan düscek dedim nasil olsa türkce anlamiyo

Doktorunu değiştir 3aya kadar gelmemesi normal diye bir durummu olurmuş alttan muayene ve kan tahlilleriyle regli gecikmesinin sebeplerini araştırması lazım çok garip aynı şeyi ilk evlendiğimde yaşadım hamile değildim testler negatifti ama regli olamıyordum doktor regli tarihiniz 15 gün atabilir ama genede biz muayene edelim dedi şüphelendiği şeyler vardı polikatik over gibi tahlil yaptı herşeyim temiz ve 5gün sonra geldi

Iste sinir oldum. Yarin sonuclar gelsin deyistircem.. ne alttan muayene ne uötrason ne idrar hicbisey. Tek yaptigi kan almak oldu.. o uda mos mor etti.. normalde öyle olmazdi bende

Yaptırdım canım 1.20 çıktı.negatif

Kızlar bugün sonucuma baktım sonuç hcg 1.20 yani negatif. Demekki neymiş bu gebelik testlerine itibar etmemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…