6gün önce üç gün üst üste hamilelik testi yaptım gep silik 2.çizgiyi gördüm daha sonra 3.gün sonunda sabah regli oldum kan rengim açık kırmızı ve gri parçalar şeklinde oldu regli tarihim 29 u bu ay 27sinde geldi daha sonra bugün gebelik testini tekrarladım kocaman bir tek çizgi doktorum herhangibi şey söylemedi düşük yada başka bişey ama ben kimyasal gebelikten şüpheleniyorum uzun oldu ama aranızda böyle bişey yaşayan varmı
Him anladimBat= Beklenen Adet Tarihi canim
Eğer kimyasal gebelik yasadiysan şimdi tekrar hamile kalman dha kolay oluyormuş duyduğuma göre6gün önce üç gün üst üste hamilelik testi yaptım gep silik 2.çizgiyi gördüm daha sonra 3.gün sonunda sabah regli oldum kan rengim açık kırmızı ve gri parçalar şeklinde oldu regli tarihim 29 u bu ay 27sinde geldi daha sonra bugün gebelik testini tekrarladım kocaman bir tek çizgi doktorum herhangibi şey söylemedi düşük yada başka bişey ama ben kimyasal gebelikten şüpheleniyorum uzun oldu ama aranızda böyle bişey yaşayan varmı
Eğer kimyasal gebelik yasadiysan şimdi tekrar hamile kalman dha kolay oluyormuş duyduğuma göre
Allah bağışlasın canım kaç bebisin varBenim hic kolay olmadi vallahi.. smear testi icin dr a gittigimde yumurtamin catladigini ve hemen degerlendirmemizi soyledi son kez, oyle hamile kaldim tup bebek oncesinde cok sukur :)
Valla ben on gün kala uyguladim ilkinde geç bi silik çizgi oluştu 2.de yine geç bi silik çizgi oluştu fakat oda iki saate kayboldu.bugünde kan verdim nolcak bilmiyorum.galiba adet gecikmeden testte doğru sonuç çıkmıyorMerhaba arkadaşlar beni adetime 3 gün var erken gebelik testi aldım uygulamalımıyım?
Ben hap kullandığım için gebelik oluşursa bebeğe zarar vermesin diye acele ettim test için bat tarihine daha on gün var aslında. Hap kullanıyor olmasam beklerdim. Bence bat tarihini bekle derimkesinlikle katılıyorum daha önce test yapmıştım 2. çizgi çıkmamıştı bile ama hamileydim tabi sonu olumsuz oldu şimdi insanoğlu bile bile 2 kez yine test aldım 1 haftadır duruyor o bana ben ona bakıyrum hadi 1 gün daha 1 gün daha bekle diye bekleşiyoruz yaın yapsammı ki bilemiyorum
O daha garanti bence. Ama yerinde olsam adetinin gecikmesini beklerim.O zaman bekleyeyim kanda gebelik testi yaptırsam çıkarmıki
Merhaba arkadaşlar beni adetime 3 gün var erken gebelik testi aldım uygulamalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?