Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Ben kimyasal gebelik yasadigimda idrarda cikmamisti ama kanda cikmisti. Yumurtlama hapi catlama ignelerinin falan idrar testini etkiledigi soyleniyor ama senin durumunla ilgili bilgim yok cnm.

Eğer kimyasal gebelik yasadiysan şimdi tekrar hamile kalman dha kolay oluyormuş duyduğuma göre

Eğer kimyasal gebelik yasadiysan şimdi tekrar hamile kalman dha kolay oluyormuş duyduğuma göre

Benim hic kolay olmadi vallahi.. smear testi icin dr a gittigimde yumurtamin catladigini ve hemen degerlendirmemizi soyledi son kez, oyle hamile kaldim tup bebek oncesinde cok sukur :)

Merhaba arkadaşlar beni adetime 3 gün var erken gebelik testi aldım uygulamalımıyım?
Valla ben on gün kala uyguladim ilkinde geç bi silik çizgi oluştu 2.de yine geç bi silik çizgi oluştu fakat oda iki saate kayboldu.bugünde kan verdim nolcak bilmiyorum.galiba adet gecikmeden testte doğru sonuç çıkmıyor

kesinlikle katılıyorum daha önce test yapmıştım 2. çizgi çıkmamıştı bile ama hamileydim tabi sonu olumsuz oldu şimdi insanoğlu bile bile 2 kez yine test aldım 1 haftadır duruyor o bana ben ona bakıyrum hadi 1 gün daha 1 gün daha bekle diye bekleşiyoruz yaın yapsammı ki bilemiyorum

Ben
Ben hap kullandığım için gebelik oluşursa bebeğe zarar vermesin diye acele ettim test için bat tarihine daha on gün var aslında. Hap kullanıyor olmasam beklerdim. Bence bat tarihini bekle derim

canim benimde silik cikmisti hamileydim cok belirsiz silik bile olsa gebelik testi pozitfi oluyor hadi hayirlisi olsun

evet ccanim hamileyim ikinci ayindayim.. ama sana önerim illada ögrenmek istersen git piyasanin en iyi gebelik testini al sana clearblueyi tavsiye ederim sana kac günlük hamile oldugunu bile yaziyor

özge bana mi sordun anlamadim ama hayir ilk hamilelegim

kizlar benim tuhaf ama kandan önce idrarda ckti desem, adetima alti gün varken idrarda bes kez test yaptim hepsi pozitif, gittim hastaneye hamile degilsiniz dediler agladim sizladim.. sonra adetimi üc gün gece gittim hamile ciktim

Şu sebeple sormuştum ben 4 ay önce kürtaj oldum hemen hamile kalırsın dediler hani senin durumunu merak ettim vegabund

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…