Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarin
Inşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallahInsallah vardir bebişim
O deyil belki psikolojiktir bilmiyorum ama adet belirtisi yok hamişlik belirtisi var....
Insallah canimInşallah canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Bekle canım bence insallah hamilesindir .Daha önce bende yaptığımda hiç çizgi görmedim ama dün yaptığımda vardı bugün yaptığımda ilk baş vardı iki üç saat sonra kayboldu.bak resim aticamEki Görüntüle 1877256 Eki Görüntüle 1877257 Eki Görüntüle 1877258 Eki Görüntüle 1877256 Eki Görüntüle 1877257 Eki Görüntüle 1877258 Eki Görüntüle 1877256 Eki Görüntüle 1877257 Eki Görüntüle 1877256 Eki Görüntüle 1877257 Eki Görüntüle 1877258
Yani hamilemiydinBen ilk idrar testi yaptigimda 4,5 saat sonra 2. Cizginin ciktigini gordum adetin 24.gunuydu. sonra testi tekrarladim yine 2. Cizgi cikti ertesi gun yaptigim testte de 2.cizgi biraz daha netti. Sonraki gun kanda 14.87 cikti.
İnşallah canım hayırlısıInsallah vardr cnm yoksada uzulme herseyn zmni var bana gore var gibi
Yani hamilemiydin
İnşallah benimde öyle olur Allahım hayırlısı ileBen ilk idrar testi yaptigimda 4,5 saat sonra 2. Cizginin ciktigini gordum adetin 24.gunuydu. sonra testi tekrarladim yine 2. Cizgi cikti ertesi gun yaptigim testte de 2.cizgi biraz daha netti. Sonraki gun kanda 14.87 cikti.
Evet canim 14.87 den 2 gun sonra beta hgc degerim 63 e yukseldi.
İnşallah benimde öyle olur Allahım hayırlısı ile
Bendede öyle oluyor ama psikolojik sanirInsallah vardir bebişim
O deyil belki psikolojiktir bilmiyorum ama adet belirtisi yok hamişlik belirtisi var....
İnşallah canımInsallah vardr cnm yoksada uzulme herseyn zmni var bana gore var gibi
Inşallah canimInsallahhhh rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh buz artik tup bebek tedavisine baslicaz dedigimiz ay kendiliginden bir gebelik olusumu gerceklesti daha once dusuklerim var rabbim bunu saglikla kucagina almayi nasip eder insallahh...
Bugün kan verdim canım carsamba alcam sonuç. Ama artık hevesim falan kaçtı. Kulandigim ilaç hormonlarımi etkilemiş olabilirmis yada idrarda enfeksiyon varsa ondan olabilirmiş.ve yumurtlama donememime göre hamilelik oluşsa bile daha 4-5gunluk olmaliymis ve oda iftarda hemen belli olmazmış.yani galiba boşuna heveslenmisimNaptin yusra var mı gelisme
Bugün kan verdim canım carsamba alcam sonuç. Ama artık hevesim falan kaçtı. Kulandigim ilaç hormonlarımi etkilemiş olabilirmis yada idrarda enfeksiyon varsa ondan olabilirmiş.ve yumurtlama donememime göre hamilelik oluşsa bile daha 4-5gunluk olmaliymis ve oda iftarda hemen belli olmazmış.yani galiba boşuna heveslenmisimolsun napalim hayırlısı olsun artik Allahın izniyle ilerleyen zamanda olur inşallah
İnşallah canım benim 1.testte çizgi geç oluştu ama ikincide gene geç oluşur gibi oldu ama 3 saat sonra falan kayboldu. Bugün doktor da öyle konusunca hevesim kirildi. Ya bu bat dediğiniz şey ne oluyor?Hic bozma moralini bana da neler soylendi battan 5-6 gun once idrarda 4,5 saat sonra belirdi herks olmaz dedi cikmaz dedi saatler sonra cikmis gecersiz zaten 10 dk sonra dendi... rabbim ne verirse hayirlisini versin tabii ki ama stres gebeligin en buyuk dusmani stres yapma olumlu dusun bence canim. Kac tane test yaptim bugune kadar yoksa testte asla 2. Cizgi cikmiyor rabbim gonlune gore versin moralini yuksek tut...
İnşallah canım benim 1.testte çizgi geç oluştu ama ikincide gene geç oluşur gibi oldu ama 3 saat sonra falan kayboldu. Bugün doktor da öyle konusunca hevesim kirildi. Ya bu bat dediğiniz şey ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?