Gebelik testinde ikinci cizgisi cok gec silik olusan var mi????

Kimisi eğer yeniyse düşük hcg değerinden dolayı testte silik görünebilir diyor.Benim adetime daha on gün var.ilaç kullanıyor olmasam beklicem ama ilaç kullancam o yüzden yarın saglikocagina gidicem yarin

Insallah vardir bebişim
O deyil belki psikolojiktir bilmiyorum ama adet belirtisi yok hamişlik belirtisi var....

Bekle canım bence insallah hamilesindir .

Ben ilk idrar testi yaptigimda 4,5 saat sonra 2. Cizginin ciktigini gordum adetin 24.gunuydu. sonra testi tekrarladim yine 2. Cizgi cikti ertesi gun yaptigim testte de 2.cizgi biraz daha netti. Sonraki gun kanda 14.87 cikti.

Insallah vardr cnm yoksada uzulme herseyn zmni var bana gore var gibi

Ben ilk idrar testi yaptigimda 4,5 saat sonra 2. Cizginin ciktigini gordum adetin 24.gunuydu. sonra testi tekrarladim yine 2. Cizgi cikti ertesi gun yaptigim testte de 2.cizgi biraz daha netti. Sonraki gun kanda 14.87 cikti.
Yani hamilemiydin

Yani hamilemiydin

Evet canim 14.87 den 2 gun sonra beta hgc degerim 63 e yukseldi.

İnşallah benimde öyle olur Allahım hayırlısı ile

İnşallah benimde öyle olur Allahım hayırlısı ile

Insallahhhh rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh buz artik tup bebek tedavisine baslicaz dedigimiz ay kendiliginden bir gebelik olusumu gerceklesti daha once dusuklerim var rabbim bunu saglikla kucagina almayi nasip eder insallahh...

Insallahhhh rabbim her isteyene nasip etsin insallahhh buz artik tup bebek tedavisine baslicaz dedigimiz ay kendiliginden bir gebelik olusumu gerceklesti daha once dusuklerim var rabbim bunu saglikla kucagina almayi nasip eder insallahh...
Inşallah canim

Naptin yusra var mı gelisme
Bugün kan verdim canım carsamba alcam sonuç. Ama artık hevesim falan kaçtı. Kulandigim ilaç hormonlarımi etkilemiş olabilirmis yada idrarda enfeksiyon varsa ondan olabilirmiş.ve yumurtlama donememime göre hamilelik oluşsa bile daha 4-5gunluk olmaliymis ve oda iftarda hemen belli olmazmış.yani galiba boşuna heveslenmisim olsun napalim hayırlısı olsun artik Allahın izniyle ilerleyen zamanda olur inşallah

Hic bozma moralini bana da neler soylendi battan 5-6 gun once idrarda 4,5 saat sonra belirdi herks olmaz dedi cikmaz dedi saatler sonra cikmis gecersiz zaten 10 dk sonra dendi... rabbim ne verirse hayirlisini versin tabii ki ama stres gebeligin en buyuk dusmani stres yapma olumlu dusun bence canim. Kac tane test yaptim bugune kadar yoksa testte asla 2. Cizgi cikmiyor rabbim gonlune gore versin moralini yuksek tut...

İnşallah canım benim 1.testte çizgi geç oluştu ama ikincide gene geç oluşur gibi oldu ama 3 saat sonra falan kayboldu. Bugün doktor da öyle konusunca hevesim kirildi. Ya bu bat dediğiniz şey ne oluyor?

6gün önce üç gün üst üste hamilelik testi yaptım gep silik 2.çizgiyi gördüm daha sonra 3.gün sonunda sabah regli oldum kan rengim açık kırmızı ve gri parçalar şeklinde oldu regli tarihim 29 u bu ay 27sinde geldi daha sonra bugün gebelik testini tekrarladım kocaman bir tek çizgi doktorum herhangibi şey söylemedi düşük yada başka bişey ama ben kimyasal gebelikten şüpheleniyorum uzun oldu ama aranızda böyle bişey yaşayan varmı

İnşallah canım benim 1.testte çizgi geç oluştu ama ikincide gene geç oluşur gibi oldu ama 3 saat sonra falan kayboldu. Bugün doktor da öyle konusunca hevesim kirildi. Ya bu bat dediğiniz şey ne oluyor?

Bat= Beklenen Adet Tarihi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…