Olan var ama genellikle negatif sabah ilk idrarla bir daha yap bakalımArkadaşlar gebelik testinde 2-3saat sonra çıkan kuruma çizgisi mi oluyor? Hiç bir anlam teşkil etmiyor değil mi? Böyle olup da gerçekten pozitif olan arkadaşlar var mı?
Şimdiden teşekkürler
Ben de çok inanmadım zaten dün yapmıştım ama saatler sonra çıkınca görünceOlan var ama genellikle negatif sabah ilk idrarla bir daha yap bakalım
Bebek foto atsana genelde negatif oluyor sonradan çıkan ama tabi görmek lazımBen de çok inanmadım zaten dün yapmıştım ama saatler sonra çıkınca görünce
Bebek foto atsana genelde negatif oluyor sonradan çıkan ama tabi görmek lazım
Ama sanmıyorum canım. Ne ilk idrardı ne erken gebelik testiydiBebek foto atsana genelde negatif oluyor sonradan çıkan ama tabi görmek lazım
Di mi canım kuruma bariz yaKuruma gibi
Canim foto at bakalim
Ben o kadar çok geldim ki hep hüsrana uğradım o yüzden anlayabiliyorum.Di mi canım kuruma bariz yaAma ilk defa böyle kuruma çizgisine denk geldim. Hep tek çizgi ile kalıyordu testler
Yok ben hüsrana uğramadım ilk defaBen o kadar çok geldim ki hep hüsrana uğradım o yüzden anlayabiliyorum.Ama testi ilk idrarla tekrarlayıp 15-20 dk sonra bakarsan sonuç belli olur
Canım bu sabah yapacaktım aman yoktur dedim yapmadım. Vallahi tam olarak adet tarihimi bi bilsem sanki yarın gibi amaTekrarla bakalım testi kuruma beyaz veya gri tonlarda oluo ama tam emin olamadım bende
Sorma geçen ay da ben pembis ciZgi gördüm sabah yaparım dedim kalktım adet olmuşumBen o kadar çok geldim ki hep hüsrana uğradım o yüzden anlayabiliyorum.Ama testi ilk idrarla tekrarlayıp 15-20 dk sonra bakarsan sonuç belli olur
Ya ama bu benimkine göre daha net ve 4dk diyorsun. Kimyasal mıydı acaba canımSorma geçen ay da ben pembis ciZgi gördüm sabah yaparım dedim kalktım adet olmuşumama yaptım tekrar 4 dakika içinde belli oldu ama sonuç kırmızılar
Yaa öyle mi diyon bak umutlandırma beniVar gibi yaa reglin geciktiyse kan ver bence , bende oğlumu öyle öğrendim negatif diye çöpe attım yarım saat geçti baktım aynı böyle kuruma sandım ama değilmiş
Olabilir adetime 4 gün vardı zaten yumurtlama takibi yapiodum onuda bıraktım kaynanam görünümler geldi kardeş hayatı yaşıyoruz şuan diger aya inşallahYa ama bu benimkine göre daha net ve 4dk diyorsun. Kimyasal mıydı acaba canım
Olabilir adetime 4 gün vardı zaten yumurtlama takibi yapiodum onuda bıraktım kaynanam görünümler geldi kardeş hayatı yaşıyoruz şuan diger aya inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?