Adetten en az 1 hafta 10 gun sonramerhaba, gebelik testinde ne zaman iki koyu cizgi görünür. Adetin kacinci gününde?
Yumurtalama olmuşmu cnm lutfen cevap verinmerhaba, gebelik testinde ne zaman iki koyu cizgi görünür. Adetin kacinci gününde?
Evet olmusYumurtalama olmuşmu cnm lutfen cevap verin
Bugun olmuşmu cnm en altakini bugun yaptim ilişki girimiEvet olmus
Hayır ben normal kaset test ile bile adetime 4 gün kala çizgi hemen çıktıAdetten en az 1 hafta 10 gun sonra
Kusura bakmayin ben olması gerekeni soyledim. Belki sizin dollenme erken olmusturHayır ben normal kaset test ile bile adetime 4 gün kala çizgi hemen çıktı
benim adetimden 2 gun gecti bu sekilde sizce iyi mi? beta hcg olcturdum 2 gun araliklarla once 302 sonra 463 cikti endiseliyim. sormak istedim.Kusura bakmayin ben olması gerekeni soyledim. Belki sizin dollenme erken olmustur
cizgi vardi zaten tam koyulasmayi sordumHayır ben normal kaset test ile bile adetime 4 gün kala çizgi hemen çıktı
Adetin tam olarak ne zaman olman gerekiyordu bu deger ile yaklasik 3 4 haftalik olmasi lazim sanirimbenim adetimden 2 gun gecti bu sekilde sizce iyi mi? beta hcg olcturdum 2 gun araliklarla once 302 sonra 463 cikti endiseliyim. sormak istedim.
pazar gunu olmamgerekiyorduAdetin tam olarak ne zaman olman gerekiyordu bu deger ile yaklasik 3 4 haftalik olmasi lazim sanirim
pazar gunu
Son adet tarihin ile bakarsan 4 haftaya es deger oluyor sanirimpazar gunu olmamgerekiyordu
insallah bir sıkıntı olmaz cok evham yapiyorumSon adet tarihin ile bakarsan 4 haftaya es deger oluyor sanirim
Rabbim gonlune gore versin en iyisi git bi doktora rahat et baciminsallah bir sıkıntı olmaz cok evham yapiyorum
Pik olmuş yumurtlama değil. Çatlama olduktan sonra yumurtlama olmuş denir. Yani testiniz tekrar silikleştiğinde.Yumurtalama olmuşmu cnm lutfen cevap verin
haklisiniz gitmem gerekiyor.Rabbim gonlune gore versin en iyisi git bi doktora rahat et bacim
Adetliyken mi gordun sen ustune adet gormussundurAdetimin 6. Günü kıpkırmızı çift çizgiyi görmüştüm
Yok adet olmamıştım zaten adeti beklediğim başlangıç gününden itibaren 6. Gün yapmıştım.Adetliyken mi gordun sen ustune adet gormussundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?