Gebelik testinde tam olarak ne zaman iki koyu cizgi görünür?

O zaman bellinolur xunku yumurta dolleneli zaten bir kac hafta olmus oluyor
Evet zaten ilk gebeliğimde böyle olmuştu adetim düzenlidir yumurtlamayı falan hesaplamamıstım o zaman şimdi ikinci için uğraşıyoruz daha yeni bitti yumurtlama günüm.

Evet zaten ilk gebeliğimde böyle olmuştu adetim düzenlidir yumurtlamayı falan hesaplamamıstım o zaman şimdi ikinci için uğraşıyoruz daha yeni bitti yumurtlama günüm.
Rabbim gonlunuze gore versin. bende adet olmak icin cabaliyorum valla

Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Ne için adet olmayı bekliyordunuz acaba
Dogum yapali 15 ay oldu eylul ve kasım ayinda ilac ile zor bela adet oldum spiral icin. Ekim de adet olmadim. Simdi yine ilac kullaniyorum bir an once adet olmak icin iyice stres yaptim en azindan bi yumurtalama gunu falan hesaplarim korunmak icin ne bileyim

Anladım çok geçmiş olsun. Emziriyor muydunuz? Emziriyor iseniz çok düzensizlik yapıyor gerçekten. Benim de oğlum 20 aylık ilk zamanlar bu düzensizlikler yuzunden gebelik şüphesinden stres yapıyordum korundugumuz halde. Şimdi de ikinciyi isteyince sürekli bir hesaplama derdindeyiz. Umarım adetiniz düzene girer.

Rabbim size de ikinci bir bebek nasip etsin hayirlisi ile

benim 3. gunu bu cizgi normal o zaman degil mi
Tabii ki normal. Bazıları adet gününden önce bile kıpkırmızı görebiliyor o çizgiyi. Asıl şüphelenilmesi gereken durum çok çok gecikme olmasına rağmen çok silik çizgi görmektir diye biliyorum.

benim adetimden 2 gun gecti bu sekilde sizce iyi mi? beta hcg olcturdum 2 gun araliklarla once 302 sonra 463 cikti endiseliyim. sormak istedim.
Canim inşallah bebişini sağlıkla kucağına almışsındır benim artişta biraz az oldu senden bilgi almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…