Resim atar mısınız?Arkadaşlar adetim geçeli 11 gün oldu ve hala olmadım . Dün göğüslerim birden ağrımaya başladı ve çok hassas.Bugün test yaptım tek çizgi çok koyu çıktı ve ışıkta beliren hayalet çizgi vardı . Sonra ışığa tuttum biraz daha belirgin ,flaşa tuttum görünen 2.çizgi var . Kafam karıştı ya testin kendi çizgisi olabilir mi yardım edin yaa böyle olan var mı
Yani var ama net degil yaYanılmıyorum demi kızlar benim gördüğüm gerçek demi çizgi var
4. DIŞ gebelikte olabilir.Sizi üzmek istemem ama umut vermek daha kötü birşey olduğu İçin söylüyorum
1. Çizgi t nin altında değil büyük ihtimalle test bozuk olabilir
2.Geç döllenme dahi olsa 11 gün az bir süre değil o çizgi daha net çıkmalı
3.Allah korusun her ihtimale karşı doktora gidin kist olabilir reglinizi etkiliyor olabilir
Teşekkürler4. DIŞ gebelikte olabilir.
yorumunuz çok güzel
pko başlangıcı var canım geç yumurtluyorumSizi üzmek istemem ama umut vermek daha kötü birşey olduğu İçin söylüyorum
3.Allah korusun her ihtimale karşı doktora gidin kist olabilir reglinizi etkiliyor olabilir
geç yumurtladım ya geç döllenme olur muSizi üzmek istemem ama umut vermek daha kötü birşey olduğu İçin söylüyorum
olsun kendimi her kötü ihtimale hazırladım Rabbim in mucizesi büyük4. DIŞ gebelikte olabilir.
yorumunuz çok güzel
Olabilir ama 11 gün uzun bir süre bence bir kaç gün daha bekleyin regli olmazsanız kan testine gidin ama ben sizin yerinizde olsam şüphem varsa bu stresi yaşayacağıma gider bir kan testi yaptırırım 1 saat sonra görürüm kafamı da böyle meşgul edip kendimi de üzmem.geç yumurtladım ya geç döllenme olur mu
Evet .rabbim ne verirse hayırlısını versin ,ama dış gebelikte kolay degil hayal kırıklığı oluyor.olsun kendimi her kötü ihtimale hazırladım Rabbim in mucizesi büyükne verirse Rabbim hayırlısını versin
ama dış gebelik kasıkta ağrıyla kendini belli etmez miEvet .rabbim ne verirse hayırlısını versin ,ama dış gebelikte kolay degil hayal kırıklığı oluyor.
Rabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?