Gebelik testinden anlayanlar yardımcı olur musunuz 🙏

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.060
1.269
133
Arkadaşlar adetim geçeli 11 gün oldu ve hala olmadım . Dün göğüslerim birden ağrımaya başladı ve çok hassas.Bugün test yaptım tek çizgi çok koyu çıktı ve ışıkta beliren hayalet çizgi vardı . Sonra ışığa tuttum biraz daha belirgin ,flaşa tuttum görünen 2.çizgi var . Kafam karıştı ya testin kendi çizgisi olabilir mi yardım edin yaa böyle olan var mı

Resim atar mısınız?

Kameram biraz bozuk olduğu için görüntü böyle arkadaşlar , ışıkta net görünüyo ama

Eklentiler

• P_20200302_170804_1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 83
  • P_20200302_170901_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 88
Hayırlısı olsun çok silik çıkmış bence 1 hafta sonra yine dene yoksa kan testi yap

Yanılmıyorum demi kızlar benim gördüğüm gerçek demi çizgi var

Ben banyoda yaptım ve hemen odaya geldim bekledim ve 20 dakikanın içinde çıktı ,test bozuk yada testin kendi çizgisi değil demi kızlar

Yanılmıyorum demi kızlar benim gördüğüm gerçek demi çizgi var
Yani var ama net degil ya
Tam t nin altindami pek anlamadim.
Bide uzerinde kac dk sonuc cikar yaziyorsa ona gorr beklenen sonuc dogru olur

Sizi üzmek istemem ama umut vermek daha kötü birşey olduğu İçin söylüyorum
1. Çizgi t nin altında değil büyük ihtimalle test bozuk olabilir
2.Geç döllenme dahi olsa 11 gün az bir süre değil o çizgi daha net çıkmalı
3.Allah korusun her ihtimale karşı doktora gidin kist olabilir reglinizi etkiliyor olabilir

4. DIŞ gebelikte olabilir.
yorumunuz çok güzel

pko başlangıcı var canım geç yumurtluyorum

geç yumurtladım ya geç döllenme olur mu

geç yumurtladım ya geç döllenme olur mu
Olabilir ama 11 gün uzun bir süre bence bir kaç gün daha bekleyin regli olmazsanız kan testine gidin ama ben sizin yerinizde olsam şüphem varsa bu stresi yaşayacağıma gider bir kan testi yaptırırım 1 saat sonra görürüm kafamı da böyle meşgul edip kendimi de üzmem.

olsun kendimi her kötü ihtimale hazırladım Rabbim in mucizesi büyük ne verirse Rabbim hayırlısını versin
Evet .rabbim ne verirse hayırlısını versin ,ama dış gebelikte kolay degil hayal kırıklığı oluyor.
Rabbim gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…