bende adet düzensizliği var canım hep böyle geçer ama bu şekilde belirti vermedi hiçEvet .rabbim ne verirse hayırlısını versin ,ama dış gebelikte kolay degil hayal kırıklığı oluyor.
Rabbim gönlünüze göre versin
canım bişey sorabilir mymHayırlısı olsun çok silik çıkmış bence 1 hafta sonra yine dene yoksa kan testi yap
Tabiikicanım bişey sorabilir mym
sağ ayağın altına sıcak basıyo anlık ve geçiyor hamilelik belirtisi olabilir mi yada böyle durum yaşadınız mıTabiiki
Sizi üzmek istemem ama umut vermek daha kötü birşey olduğu İçin söylüyorum
1. Çizgi t nin altında değil büyük ihtimalle test bozuk olabilir
2.Geç döllenme dahi olsa 11 gün az bir süre değil o çizgi daha net çıkmalı
3.Allah korusun her ihtimale karşı doktora gidin kist olabilir reglinizi etkiliyor olabilir
canım en iyisi kan testi yaptırmakCanım testi biraz daha uzaktan net çekte negatif yapıp bakayım belli olur o zaman
İnşallah kuzumVar gözüküyor canım hayırlı olsun
Ayyy inşallah ya çok heyecanlıyım ama çokta umutlanmak istemiyorum2.çizgi var hamilesinizTabi kan testiyle daha net sonuç alırsınız
var canım tebriklerVar mı kızlar
Canm inşallahvar canım tebrikler
Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişebilir canım vücut la alakalı birşey bende hiç olmadi şuan 5 haftalık hamileyim ama yok iyle bir belirti halsizlik uyku hali mide bulantısı her taraf burnuma pis pis kokuyor mesela kokulara karşı duyarlılık tiksinme acayip acayip rüyalar görme bunlar bir kaçı ama dedigin bende olmadi ayak altı yanmasını annemden duymuştum oda şeker hastalığından annemde de var ve ayağının altı yanar hamileysen belki allah korusun hamilelik şekeri de olabilirsağ ayağın altına sıcak basıyo anlık ve geçiyor hamilelik belirtisi olabilir mi yada böyle durum yaşadınız mı
Senin test silikliği nasıl çıkmıştıAma adetlernz düzensizse ve geç döllenmeyse sağlıklı gebelikti inş gönlümüze göre olur benim testm bu şekilde çıktğnmda Hcg 120 keree çokmştı ve sağlıkla çocuğumun doğduğu gebelikti.
Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişebilir canım vücut la alakalı birşey bende hiç olmadi şuan 5 haftalık hamileyim ama yok iyle bir belirti halsizlik uyku hali mide bulantısı her taraf burnuma pis pis kokuyor mesela kokulara karşı duyarlılık tiksinme acayip acayip rüyalar görme bunlar bir kaçı ama dedigin bende olmadi ayak altı yanmasını annemden duymuştum oda şeker hastalığından annemde de var ve ayağının altı yanar hamileysen belki allah korusun hamilelik şekeri de olabilir
Bencede mantıklıen iyisi kan test yapmak yoksa türlü hastalık çıkcak canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?