Gebelik testine bakar mısınız

khabilem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2025
43
8
1
32
3 Eylül ovülasyon pik 4 eylül çatlama.
8 eylülde beta hcg 0.2.
Grip oldum acilde baktılar 14 eylül 0.2.
Dün sabah adet oldum kanama başlamadı ama kahverengi akıntı var.
Hastahane ve düşünme işlerine biraz ara vermek istedim son testi de yaptım evdeki. Şimdi yine aklım acaba var mı diyor. Erken gebelikte ikinci çizgiyi görmüştüm silik şekilde daha önce kaset testte görmedim. Tecrübeli arkadaşlar gebelik olma ihtimali var mı. 2 günde kaset testte belli olacak kadar olur mu? Tipik adet belirtilerim var sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı.

Eklentiler

• IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 44
8 eylülde beta hcg 0.2.
Hastahane ve düşünme işlerine biraz ara vermek istedim son testi de yaptım evdeki. Şimdi yine aklım acaba var mı diyor. Erken gebelikte ikinci çizgiyi görmüştüm silik şekilde daha önce kaset testte görmedim. Tecrübeli arkadaşlar gebelik olma ihtimali var mı. 2 günde kaset testte belli olacak kadar olur mu? Tipik adet belirtilerim var sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı.
Benim de kaset testte çıkmıştı varsa muhtemelen çok yenidir başka bir test ile tekrarlayın isterseniz

8 eylülde beta hcg 0.2.
Testinizin markası ne

Testinizin markası ne
Bilmiyorum ki kabını attım. 10 tane almıştım bir tek sonuncusu böyle çıkardı. Yanlış da olabiliyor bunlar. Kanama başlamazsa 3-4 gün sonra tekrar test alıp bakacağım. Kahverengi akıntı vardı şimdi yok. Pkos da olunca adet tarihim geçti de diyemiyorum.

Bilmiyorum ki kabını attım. 10 tane almıştım bir tek sonuncusu böyle çıkardı. Yanlış da olabiliyor bunlar. Kanama başlamazsa 3-4 gün sonra tekrar test alıp bakacağım. Kahverengi akıntı vardı şimdi yok. Pkos da olunca adet tarihim geçti de diyemiyorum.
Artımed değilse doğrudur test canım

Kaset testler yanlış pozitiflik verebiliyor. Kan sonucunuz 0.2 ise gebelik olmama ihtimali yüksek. Yine de şüpheniz varsa iki gün sonra kaset testi tekrarlayın veya bugün kan verin

Back
X