Gebelik testinin içini açtım...Acil lütfen.

Lovelyghost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
196
73
48
Arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Gebelik testinin içini açtım. Üstten gözüken bir çizgi yok. Ama içinde diğeri kadar olmasa da pembe renk var. Sadece üstten görüldüğü zaman mı gebelik söz konusu bir fikriniz var mı?

Eklentiler

• 20151018_194911.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.727
bozukmudur nedir bu test :s

Anlamadım ben de. Acaba Hcg belli bir seviyedeyse mi yanında çizgi çıkıyor? Burdaki pembelik işe yaramıyor mu?

Arkadaşım merhaba. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Normalde adetlerim çok düzenlidir, hiç şaşmaz. Uzun süredir hamile kalmaya çalışıyorum. 5-6 ay kadar önce adetim ilk defa gecikti, hem de neredeyse 1 hafta. İdrar testi yaptım, görünürde tek çizgi vardı. Ben de aynı senin gibi içini açıp baktım ve orada kenarda kalmış ikinci bir pembe çizgi daha gördüm belli belirsiz. 2 gün bekleyip bir test daha yaptım, bu da aynı şekilde.

En sonunda emin olabilmek için gidip kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti maalesef. Akşamına da adet oldum. Stresten boşu boşuna adetimi geciktirmiş oldum. Bence sen de git bir kan testi yaptır. Çünkü bence içinde gördüğümüz o pembeliğin hiçbir anlamı yok. Önemli olan dıştaki sonuç penceresi. Umarım seninki pozitif çıkar :)

Şu an düşünmüyoruz ama ilk defa bu kadar gecikme yaşayınca tedbir amaçlı yaptım testi.Allah razı olsun iyi dileğiiniz için.
Valla aynı durumu bnde yaşadım çok kısa süren bi gebeliğm oldu doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu söyledi en kesin sonuç kan testi

Benimki olursa supriz olacak planli degil.:) O yuzden cok gerildim gerildikce de gelmiyor anladigim kadariyla. Ilgin icin tesekkurler yarin kan testi yaptirayim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…