- 20 Mayıs 2013
- 196
- 73
- 48
- Konu Sahibi Lovelyghost
-
Kapatınca görülmüyor ben de o yüzden şaşkınım.kapatincada goruluyor mu
10 dakika içinde baktım. Kağıtta 5-20 dakika arası bekleyin diyor.Bilemedim. Icindeki kagidi okudunuz mu? Kac dakika sonra baktiniz?
13 gün geciktim ilk defa.Kac gün geciktiniz?
Istiyorsaniz Allah nasip etsin imsallah.13 gün geciktim ilk defa.
Anlamadım ben de. Acaba Hcg belli bir seviyedeyse mi yanında çizgi çıkıyor? Burdaki pembelik işe yaramıyor mu?bozukmudur nedir bu test :s
Şu an düşünmüyoruz ama ilk defa bu kadar gecikme yaşayınca tedbir amaçlı yaptım testi.Allah razı olsun iyi dileğiiniz için.Istiyorsaniz Allah nasip etsin imsallah.
Arkadaşlar bir konuda bilgi almak istiyorum. Gebelik testinin içini açtım. Üstten gözüken bir çizgi yok. Ama içinde diğeri kadar olmasa da pembe renk var. Sadece üstten görüldüğü zaman mı gebelik söz konusu bir fikriniz var mı?
bu sonucta emin olmak mümkün degil bence tekrarlayin tesi yada kan testi yaptirin.Anlamadım ben de. Acaba Hcg belli bir seviyedeyse mi yanında çizgi çıkıyor? Burdaki pembelik işe yaramıyor mu?
Arkadaşım merhaba. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Normalde adetlerim çok düzenlidir, hiç şaşmaz. Uzun süredir hamile kalmaya çalışıyorum. 5-6 ay kadar önce adetim ilk defa gecikti, hem de neredeyse 1 hafta. İdrar testi yaptım, görünürde tek çizgi vardı. Ben de aynı senin gibi içini açıp baktım ve orada kenarda kalmış ikinci bir pembe çizgi daha gördüm belli belirsiz. 2 gün bekleyip bir test daha yaptım, bu da aynı şekilde.
En sonunda emin olabilmek için gidip kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti maalesef. Akşamına da adet oldum. Stresten boşu boşuna adetimi geciktirmiş oldum. Bence sen de git bir kan testi yaptır. Çünkü bence içinde gördüğümüz o pembeliğin hiçbir anlamı yok. Önemli olan dıştaki sonuç penceresi. Umarım seninki pozitif çıkar :)
Valla aynı durumu bnde yaşadım çok kısa süren bi gebeliğm oldu doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu söyledi en kesin sonuç kan testiŞu an düşünmüyoruz ama ilk defa bu kadar gecikme yaşayınca tedbir amaçlı yaptım testi.Allah razı olsun iyi dileğiiniz için.
Kimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bilmiyorum da benValla aynı durumu bnde yaşadım çok kısa süren bi gebeliğm oldu doktora gittiğimde kimyasal gebelik olduğunu söyledi en kesin sonuç kan testi
Benimki olursa supriz olacak planli degil.:) O yuzden cok gerildim gerildikce de gelmiyor anladigim kadariyla. Ilgin icin tesekkurler yarin kan testi yaptirayim bari.Arkadaşım merhaba. Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Normalde adetlerim çok düzenlidir, hiç şaşmaz. Uzun süredir hamile kalmaya çalışıyorum. 5-6 ay kadar önce adetim ilk defa gecikti, hem de neredeyse 1 hafta. İdrar testi yaptım, görünürde tek çizgi vardı. Ben de aynı senin gibi içini açıp baktım ve orada kenarda kalmış ikinci bir pembe çizgi daha gördüm belli belirsiz. 2 gün bekleyip bir test daha yaptım, bu da aynı şekilde.
En sonunda emin olabilmek için gidip kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti maalesef. Akşamına da adet oldum. Stresten boşu boşuna adetimi geciktirmiş oldum. Bence sen de git bir kan testi yaptır. Çünkü bence içinde gördüğümüz o pembeliğin hiçbir anlamı yok. Önemli olan dıştaki sonuç penceresi. Umarım seninki pozitif çıkar :)
Yook öyle korkulcak bişey değil hormonların etkisi ile vücut kendini gebe zannediyormuş tepki gösteriyormuş sonrasında adet oluyorsun zatenKimyasal gebelik tam olarak ne oluyor bilmiyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?