İdrar değil kan testi önemlidir, kan testi yaptırdığınız için idrar testinin bir önemi yok bence artıkKızlar merhabaa :) Adetim 6 gün gecikti. Bu sürede bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı ve lekelenmeler oldu. Akşam test yaptım pozitif çıktı. Heyacanlanıp kan testi yaptırmaya gittik beta 85 çıktı. Doktor değerin düşük olduğunu artması gerektiğini bu yüzden 2 günde bir kan vermem gerektiğini iletti. Sabah yine bir test yaptım. Bu sefer negatif çıktı. Gebelik testleri tutarsızlık yapar mı. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı yardımcı olabilir misiniz
Bu ara daKızlar merhabaa :) Adetim 6 gün gecikti. Bu sürede bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı ve lekelenmeler oldu. Akşam test yaptım pozitif çıktı. Heyacanlanıp kan testi yaptırmaya gittik beta 85 çıktı. Doktor değerin düşük olduğunu artması gerektiğini bu yüzden 2 günde bir kan vermem gerektiğini iletti. Sabah yine bir test yaptım. Bu sefer negatif çıktı. Gebelik testleri tutarsızlık yapar mı. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı yardımcı olabilir misiniz
Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallahBu ara da
Amiinn inşallah Allah razı olsun, inşallah isteyen herkese nasip olsunHayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah
İnşallahAmiinn inşallah Allah razı olsun, inşallah isteyen herkese nasip olsuninşallah kimyasal değil normal gebelik olur. Tedaviye başlamak için Pazartesi günü randevu almıştım. İnşallah gerek kalmaz, amin amin amin
Canım benimde reglim gecikti 3 gün kan testi yaptırdım bhcg 16 çıktı bu değere gbelik var diyemem haftaya tekrar gel kan ver takip edelim dedi benim 2 gündürde kahverengi lekelenme oluyo ve kasık ağrım var anlamadım bende gebemiyim değil miyim kimyasal mı acaba bende merak ediyorum sonucu bana da yazarmısınKızlar merhabaa :) Adetim 6 gün gecikti. Bu sürede bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı ve lekelenmeler oldu. Akşam test yaptım pozitif çıktı. Heyacanlanıp kan testi yaptırmaya gittik beta 85 çıktı. Doktor değerin düşük olduğunu artması gerektiğini bu yüzden 2 günde bir kan vermem gerektiğini iletti. Sabah yine bir test yaptım. Bu sefer negatif çıktı. Gebelik testleri tutarsızlık yapar mı. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı yardımcı olabilir misiniz
Hamilesin bal gibiCanım benimde reglim gecikti 3 gün kan testi yaptırdım bhcg 16 çıktı bu değere gbelik var diyemem haftaya tekrar gel kan ver takip edelim dedi benim 2 gündürde kahverengi lekelenme oluyo ve kasık ağrım var anlamadım bende gebemiyim değil miyim kimyasal mı acaba bende merak ediyorum sonucu bana da yazarmısın
Birde dün yaptığım testte çift çizgiyi görmüştüm bugün yaptım çok belli belirsizdi çizgi sanki yok gibiydi anlamadımCanım benimde reglim gecikti 3 gün kan testi yaptırdım bhcg 16 çıktı bu değere gbelik var diyemem haftaya tekrar gel kan ver takip edelim dedi benim 2 gündürde kahverengi lekelenme oluyo ve kasık ağrım var anlamadım bende gebemiyim değil miyim kimyasal mı acaba bende merak ediyorum sonucu bana da yazarmısın
Gerçekten mii yaa of içime su serptiniz birinin rahatlaması lazımdı :) dünden beri ya kimyasal gebelikse diye içim içimi yedi umarım değerim yükselir :)Hamilesin bal gibiyerleşme kanaması görüyorsun
Yükselir merak etmeyin kurcalamayın çok hamileliğim tadını çıkartınnGerçekten mii yaa of içime su serptiniz birinin rahatlaması lazımdı :) dünden beri ya kimyasal gebelikse diye içim içimi yedi umarım değerim yükselir :)
Teşekkür ederimmYükselir merak etmeyin kurcalamayın çok hamileliğim tadını çıkartınn
Rica ederimmmTeşekkür ederimm
Ayy inşallah rabbim isteyen herkese versinRica ederimmmtebrikler ederim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
200 düşük değil şöyle her gün 2 katına cıkması felan gerekiyor kabaca hesap öyle hesaplayabilirsiniz güne göreKızlaaaaarrr selam herkese dün tahlil vermiştim bugün aldım 85 olan beta 200 e çıkmış, tiroit hastası olduğum için olacak heralde doktor 200 düşük bir değer dedi. Kafam karıştı açıkçası sevinemedim bile. 200 çok mu düşük bir değer
2 katından fazla çıkmış bence sorun yok maşallah size. Hayırlı olsun bu aradaKızlaaaaarrr selam herkese dün tahlil vermiştim bugün aldım 85 olan beta 200 e çıkmış, tiroit hastası olduğum için olacak heralde doktor 200 düşük bir değer dedi. Kafam karıştı açıkçası sevinemedim bile. 200 çok mu düşük bir değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?