Gebelik Testinin Tutarsız Çıkması :(

merilice

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2022
8
7
1
37
Kızlar merhabaa :) Adetim 6 gün gecikti. Bu sürede bel ağrısı, ara ara kasık ağrısı ve lekelenmeler oldu. Akşam test yaptım pozitif çıktı. Heyacanlanıp kan testi yaptırmaya gittik beta 85 çıktı. Doktor değerin düşük olduğunu artması gerektiğini bu yüzden 2 günde bir kan vermem gerektiğini iletti. Sabah yine bir test yaptım. Bu sefer negatif çıktı. Gebelik testleri tutarsızlık yapar mı. Daha önce böyle birşeyle karşılaşan var mı yardımcı olabilir misiniz

İdrar değil kan testi önemlidir, kan testi yaptırdığınız için idrar testinin bir önemi yok bence artık

Bu ara da

Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin inşallah
Amiinn inşallah Allah razı olsun, inşallah isteyen herkese nasip olsun inşallah kimyasal değil normal gebelik olur. Tedaviye başlamak için Pazartesi günü randevu almıştım. İnşallah gerek kalmaz, amin amin amin

İnşallah

Canım benimde reglim gecikti 3 gün kan testi yaptırdım bhcg 16 çıktı bu değere gbelik var diyemem haftaya tekrar gel kan ver takip edelim dedi benim 2 gündürde kahverengi lekelenme oluyo ve kasık ağrım var anlamadım bende gebemiyim değil miyim kimyasal mı acaba bende merak ediyorum sonucu bana da yazarmısın

Hamilesin bal gibi yerleşme kanaması görüyorsun

Birde dün yaptığım testte çift çizgiyi görmüştüm bugün yaptım çok belli belirsizdi çizgi sanki yok gibiydi anlamadım

Gerçekten mii yaa of içime su serptiniz birinin rahatlaması lazımdı :) dünden beri ya kimyasal gebelikse diye içim içimi yedi umarım değerim yükselir :)
Yükselir merak etmeyin kurcalamayın çok hamileliğim tadını çıkartınn

Kızlaaaaarrr selam herkese dün tahlil vermiştim bugün aldım 85 olan beta 200 e çıkmış, tiroit hastası olduğum için olacak heralde doktor 200 düşük bir değer dedi. Kafam karıştı açıkçası sevinemedim bile. 200 çok mu düşük bir değer

200 düşük değil şöyle her gün 2 katına cıkması felan gerekiyor kabaca hesap öyle hesaplayabilirsiniz güne göre

kızlar kımyasal nasıl oluyor benım ılk hamılelgımde degerlerı hatırlamıyorum ama normal adet gecıkınce kanda ve ıdrarda cıkmıstı. kımyasal ne demek hıc bılmıyorum da ıkıncıye hazırlanıyorum su an

2 katından fazla çıkmış bence sorun yok maşallah size. Hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…