Gebelik testleri ne kadar doğru?

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.831
49.130
798
Merhaba kızlar,

3 aylık evliyim. Geçen ay bir kaza yaşadık.
Bu ay ise adetim bugün itibariyle 14 fün gecikmiş durumda.
Geçen hafta (yani adetim 4 5 gün gecikmişken) gebelik testi yaptım.
Negatif çıktı.

Çok erken olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum.
Sizce bu testler ne kadar doğru? Aşırı derecede şeffaf ama kokusuz akıntım var ama regl olamıyorum.

Bir de çevremden hep evliliğin ilk zamanları hormonların değiştiğini okudum. Sizde de böyle gecikmeler oldu mu?

Şu aralar gece 10lara kadar çalıştığım için doktora gidemedim.
Önce buradan fikir almak istedim.

hala regl olmadıysanız bi test daha yapın.

kaza nasıl bi kazaydı?
yumurtlama günü müydü?

yani gebe kalmak o kadar kolay değil, stresten de gecikmiş olabilir.
buradan bilmek imkansız ama şüphem varsa ve doktora gidemiyorsam test alırdım ben.

Gec yumurtlama olabilirsin tekrar evde test deneyin çıkmaz sa kan testiyle baktirirsin

Geçen yıl bir operasyon geçirdim narkoz aldım. Sonrasında 21 gün adet olmadım.10 kere test yaptım hepsi negatif çıktı gene de tatmin olmadım kan testi yaptırdım o da negatifti. Doktorum narkozdan olabileceğini söyledi. Demem o ki her gecikme hamilelik olmayabilir ama kan testi kesin sonuç. İçinizin rahat etmesi için kan testi yaptırmanızı öneririm.

Testte silik de olsa çizgi yok muydu hiç. Ben adetten 4 gün önce yapmama rağmen ikinci cizgiyi silik bir şekilde gördüm kan tahlilinde de onaylandı. Stresten de gecikebiliyor adet tarihi. Şuan 14 gün cok fazla bir zaman şayet varsa ultrasonla bile gözükür kese.

Ayy benim de 4 gun gecti hic istemiyorum 2 bebiwim var zaten hic bir suphe yok bizce ama cok korkuyorum yinede testler negatif. Bu ay direk spral.

negatifte hata olabiliyor (gec dollenme gibi bir sebeple mesela),

ama pozitifte pek hata payi yok deniyor.

yeniden test yapsaniz anlarsiniz.
ancak test negatid de cikse doktora danismaniz yerinde olur, 14 gun gecikme pek normal degil.

evliligin ilk aylari hormonlar degisir diye bir sey duymadim ben ama ya,

dogru mu ki bu?

Kondom yırtıldı. Yumurtlamaya yakındı.

Test bana grçrn hafta negatif dedi

Ben 10 gün sonra olması gereken çizgiden daha koyu gördüm ikinci çizgiyi en iyisi kan verin daha net olur özel hastaneler geceleri bile yapıyor

Hiç yoktu. Hatta yapar yapmaz direkt olarak negatif çıktı. 3 saniye sürdü

Benim de bi kaza oldu adete 2 gun kala pozitif cikti inanmayip bir suru baska markalari da aldim hepsi pozitif cikti.
Bence hamile değilsiniz. 4 5 gun gecikmisken yaptiginiz testte silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum.

Kızlar bu arada 2 ay önce kadın doğuma gittim. Rahmim yumurtalıklarım çok normal ve temiz çıktı. Şimdi bu gecikme neden anlamadım.

Arada adet olacakmışım gibi sancım oluyor. Sanki kasıklarımı üşütmüşüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…