Gebelik testleri ne kadar doğru?

Ne kadar gecikirse geciksin gebelik testi negatif ciktiktan 2 saat sonra regly olurum:)demem o ki gec döllenme degilse test dogrudur...

Hassas gebelik testleri bir gün geçse bile doğru sonuç verir.

Hassas gebelik testleri bir gün geçse bile doğru sonuç verir.

Üstlerinde %99 diyo ama bence değiller
Kandan idrara geçişe bağlı bu geç döllenmeye bağlı
Test eski olabilir hele eczaneşerden alan çok azaldı dün aldım erken gebelik testi 40 lira internetten aynı fiyata düzineyle alabiliyosun
Engüzeli kan testi

Ben hassas gebelik testlerinde hep doğru bilgi aldım.
Embriyo döllendikten sonra 5. gün rahme düşüyor ve yavaş yavaş kana idrara beta HCG salgılanıyor. Regl inin 14. Günü gebe kalan bı kadın doğru sonuç alır.
Konu sahibi isterse gitsin bı devlet hastanesi aciline yaptırsın kan testi.

Bi kaç tane daha gebelik testi yap
bu zamana kadar çıkar

Hiç yoktu. Hatta yapar yapmaz direkt olarak negatif çıktı. 3 saniye sürdü

Benim de reglim 6 gün geciktiğinde sonuç anında bir negatifti.
Ama gerçek sonucu aşağıda görebilirsin :)
Yine de hamile olduğunu düşünmüyorum, çünkü şüpheli ilişki bir kere ve yumurtlama zamanında olduysa o yaptığın gebelik testinde geç döllenme olmayacağı için çıkardı bence.

Konu sahibi bence hamilesin çünkü düzgün test bile yapmamışın hadi test yap ve bu mutlu haberi bizimle paylaş

Bir türlü doğuramıyorum ve bu kk nın büyük olaylarından birine dönüşme yolunda
Doğururken haber vermek için konu açacağım bu gidişle

Sağolun hanımlar
Hahaha herkes benim hamile kalmamı istiyor ya bende bir gün hamile kalırsam eğer whatsappa durum atacağım hamileyim diye buda ona döndü hahaha

Kulağını kapa o isteklere, herkese ağız birliği etmişçesine daha erken, daha düşünmüyoruz diyip fazla açıklama yapmayınca sonunda susuyolar :)
Öyle mi diyorsun ya inş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…