Gebelik testleri ne kadar doğru?

Genellikle güvenilir oluyor o testler. Gece 10lara kadar çalıştığınız için yoğunluk ve stresten gecikmiştir büyük ihtimalle. Tekrar bir test alıp evde yapın en azından teyit etmiş olursunuz. Hamilelik yüzünden de stres yapıyorsanız gecikmeye devam edebilir. Eğer tekrar negatif çıkarsa ve bir hafta daha gecikirse başka sıkıntılar olabilir doktora gitmenizi öneririm.

Normalde adetleriniz düzenli mi? Gecikme yaşadınız mı daha önce?
 
Testi tekrarlayın geç döllenme olduğunda göstermeyebilir ama 14 günlük bir gecikmede çok net testte belli olur yine negatif Çıkarsa hamile değilsinizdir
 
Adetten 5 gün önce idrar testinde silik görmüştüm ben.ama siz bir daha tekrarlayın yine negatifse bir kadın doğum uzmanına görünün.akinti varsa enfeksiyon da olabilir adet gecikmesi de yaoar o.yani bende yaptı.
 
Son zamanlarda ilaç kullandıysanız gecikme olabilir...
 
Gebelik testinde benim de çıkmamıştı ."hamilelik şüphem "var diyerek devlet hastanesi aciline gittim hemen kan alıp test yaptılar. Ertesi gün belli oldu sonuç .5 dk da halledersin acilden
 
Gebelik testleri genelde hamileliğin 3. haftasından sonra belli oluyor benimki 3 haftalıkken çıkmıştı testte ondan önce yapınca çıkmıyor
 
Gebelik testleri genelde hamileliğin 3. haftasından sonra belli oluyor benimki 3 haftalıkken çıkmıştı testte ondan önce yapınca çıkmıyor
İkinci hamileliğimde adetim 2 gün geciktiketn sonra yaptım negatif çıktı 15 gün sonra falan bir daha yaptım pozitif cıkmıştı
 

Düzenlidir. Hiç yaşamadım

Son zamanlarda ilaç kullandıysanız gecikme olabilir...

İlaç kullanmadım ki hiç
 
Aslında vajina sertliğini kontrol etseniz hamile olup olmadığınızı anlarsınız.. eğer yumuşaksa gebelik yok, sert ise gebelik var...bu yöntem de hiç yanilmadim..
 
Bence hamilesiniz. Kuzenimde regl olcakmışım gibi sancım var diyodu, sonra hamile oldugunu öğrendi. Tabi bu işler belli olmaz piskolojikte olabilir:)
 
Tekrar yapin.benim 2 gebeligimde adetime 3 4 gun kala silik 2 3 gectiginde net cikmisti
 
Ya alınmayın ama siz gebelik testi nasıl kullanılır okumadınız mı hiç kutunun üstünü falan.filmlerde de mi görmediniz.şaka gibisiniz,burda milletle dalga geçer gibi,3 saniyede çıkan negatif çizgiye değil 2-3 dk sonra çıkan ikinci negatif veya pozitif çizgiye bakacaksınız.
 
Bir daha yap. Adetim 5 gün geçiktiğinde erken gebelik testi yapmıştım çıkmadı. 10. Gün normal testlerde çok hafif ikinci çizgi çıktı. Sonuç gaz ağrısından uyumayan bir minnoş.
 
Milletle dalga geçer gibi derken?

Yorum yapın diye yakanıza yapıştığımı sanmıyorum.

Başka yerde prim arayın. Verecek cevabınız yoksa azarlar tarzla yazmak niye? Siz kimsiniz de ilk defa uyguladığım test üzerinden ahkam kesip beni azarlamaya çalışıyorsunuz?
Annem misiniz? Babam mısınız?

Hadsizliğin lüzumu yok.
 
Kızlar tekrar uyguladım. Negatif çıktı. ama hala regl olamadım. Doktora gideceğim. lütfen konumu kapatabilir misin Mune abla?
 
hamile değilsen kistin olabilir. bu kadar geçmişse adetin hangi idrar tahlili olurda olsun sonuç verir. ben en adi tahlillerden aldım hep hiç büyük paralar vermedim ama hep doğru sonuçlar aldım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…