Evet cok hafif var sankiArkadaşlar benim gördüğüm çizgileri siz de görebiliyor musunuz?
Bu testte çıktıysa dijital pahalı olan testte kesin çıkar mı?Evet cok hafif var sanki
Z1 Pharma HCG test olarak geçiyor Amazon’dan aldım çoklu satılıyor. Dijital olan ise clearblue Schwangerschaftstest Anzeige der wochen. Hafta gösteren bir test dijital olan ama erken gebelik değil sadece dijital olarak hamile ya da değil yazıp hafta belirtiyor. Reglime daha 1 hafta falan var o yüzden mi çıkmadı acaba?Markası ne ki testlerin ilk defa görüyorum böyle test
Erken gebelik testi al onda çıkarBu testte çıktıysa dijital pahalı olan testte kesin çıkar mı?
Yarına kaldı artık bugün hiç bir yer açık değilErken gebelik testi al onda çıkar
Yarina haberlerini bekliyoruz :)Yarına kaldı artık bugün hiç bir yer açık değil
Benim testim negatif değil mi, batı ma 8 gün varken yapmıştım ?Erken gebelik testi al onda çıkar
Kuzum ben bisey göremedimBenim testim negatif değil mi, batı ma 8 gün varken yapmıştım ?
Canim bence acele etme ya. 1 hafta varmis 2 3 gun kala erken gebelik yap azcik bekleArkadaşlar benim gördüğüm çizgileri siz de görebiliyor musunuz?
Hayalet çizgi gibi görüyorum ben sanki biraz daha bekle tekrar yap 3 4 gün sonraBenim testim negatif değil mi, batı ma 8 gün varken yapmıştım ?
Ya aslında tam emin değilim çünkü 18 Nisanda regl oldum 3 Mayısta tekrar regl oldum 15 gün arayla yani. Battan tam emin değilimCanim bence acele etme ya. 1 hafta varmis 2 3 gun kala erken gebelik yap azcik bekle
Siz çizgi görebiliyor musunuz bu testlerdeCanim bence acele etme ya. 1 hafta varmis 2 3 gun kala erken gebelik yap azcik bekle
Bence silik çizgi var.Benim testim negatif değil mi, batı ma 8 gün varken yapmıştım ?
AynenYarina haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?