Gebelik testlerime bakar mısınız?

Adet düzenim yok gibi bişey bazen düzenli bazen çok düzensiz. Kan veremem yurtdışındayım. Evde kan ve idrarda gebelik testi var burada satılan.
Ay sende mı yurtdışındasın bende yurtdışında yaşıyorum gecikmenin 9. Günündeyim bu ay ilk defa gecikme yaşadım 2 yıldır çok düzenliydi yine bozuldu galiba adet düzenim bende kan veremedim bu yüzden gecikmenin 4. Günü test yaptım negatif. Ne yapacağım bilmiyorum

17 Hazirana kadın doğumda randevum var bakalım o ultrason ile bakacak o zamana kadar da test yapacağım başka çaresi yok.

Benimde bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadım şimdi test yaptım böyle silik çıktı. Yarın gidip kan vereyim mi sizce yoksa heveslenmeyeyim mi

Eklentiler

• IMG_3990.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 69
Bugun yaptinoz mi bence sizin var belki diger testi yapmadan once cok su falan icmissinizdir ondan oyle cikmistir regle var ise o yusden olmustur bence
İlk idrar ile yapmadım hepsini gün içinde yaptım kahve su çay çok içtim bugün. Yarın tekrar yapacağım.

İlk idrar ile yapmadım hepsini gün içinde yaptım kahve su çay çok içtim bugün. Yarın tekrar yapacağım.
Hcg 2 günde bir arttığı için aynı çıkması normal. Sabah farklı çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…