Hayalet gibi bilemiyorum ki flaş tutup baktınız miSiz çizgi görebiliyor musunuz bu testlerde
Acaba yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yaa cpk stres oldum Şuan elimde test olsa şimdi yapacam daBence silik çizgi var.
Selam canım ben gölge görüyorum ikisinde de ama hassasiyet mi testin acaba emin olamadım adetin gecikti mi ?Arkadaşlar benim gördüğüm çizgileri siz de görebiliyor musunuz?
Adetimden emin olamıyorum canım 18 Nisan ve 3 Mayısta regl oldum 15 gün araylaSelam canım ben gölge görüyorum ikisinde de ama hassasiyet mi testin acaba emin olamadım adetin gecikti mi ?
İlk idrarla daha iyi olur canımAcaba yarın sabah ilk idrarlamı yapsam yaa cpk stres oldum Şuan elimde test olsa şimdi yapacam da
Evet flaşla da normal de görünüyorHayalet gibi bilemiyorum ki flaş tutup baktınız mi
Bende silik görüyorum kan verme şansınız varsa en garantisi o olurArkadaşlar benim gördüğüm çizgileri siz de görebiliyor musunuz?
Kan verilmiyor Almanya’da ama kan testi satılıyor rossmannda evde yapılanBende silik görüyorum kan verme şansınız varsa en garantisi o olur
Anladım bakalım ozman hayırlısı ile haberleri alırızİlk idrarla daha iyi olur canım
Yine aynı testten yaptım burada saat 19.00 ama yine böyle çıktıAnladım bakalım ozman hayırlısı ile haberleri alırız
Üstüne görmüş olabilirsin Belkide yerleşme kanamasıdır mutlaka kan ver adet düzenin yoksaAdetimden emin olamıyorum canım 18 Nisan ve 3 Mayısta regl oldum 15 gün arayla
Adet düzenim yok gibi bişey bazen düzenli bazen çok düzensiz. Kan veremem yurtdışındayım. Evde kan ve idrarda gebelik testi var burada satılan.Üstüne görmüş olabilirsin Belkide yerleşme kanamasıdır mutlaka kan ver adet düzenin yoksa
Ay sende mı yurtdışındasın bende yurtdışında yaşıyorum gecikmenin 9. Günündeyim bu ay ilk defa gecikme yaşadım 2 yıldır çok düzenliydi yine bozuldu galiba adet düzenim bende kan veremedim bu yüzden gecikmenin 4. Günü test yaptım negatif. Ne yapacağım bilmiyorumAdet düzenim yok gibi bişey bazen düzenli bazen çok düzensiz. Kan veremem yurtdışındayım. Evde kan ve idrarda gebelik testi var burada satılan.
17 Hazirana kadın doğumda randevum var bakalım o ultrason ile bakacak o zamana kadar da test yapacağım başka çaresi yok.Ay sende mı yurtdışındasın bende yurtdışında yaşıyorum gecikmenin 9. Günündeyim bu ay ilk defa gecikme yaşadım 2 yıldır çok düzenliydi yine bozuldu galiba adet düzenim bende kan veremedim bu yüzden gecikmenin 4. Günü test yaptım negatif. Ne yapacağım bilmiyorum
Bence kan verin.Benimde bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadım şimdi test yaptım böyle silik çıktı. Yarın gidip kan vereyim mi sizce yoksa heveslenmeyeyim mi
Bugun yaptinoz mi bence sizin var belki diger testi yapmadan once cok su falan icmissinizdir ondan oyle cikmistir regle var ise o yusden olmustur benceBence kan verin.
İlk idrar ile yapmadım hepsini gün içinde yaptım kahve su çay çok içtim bugün. Yarın tekrar yapacağım.Bugun yaptinoz mi bence sizin var belki diger testi yapmadan once cok su falan icmissinizdir ondan oyle cikmistir regle var ise o yusden olmustur bence
Hcg 2 günde bir arttığı için aynı çıkması normal. Sabah farklı çıkacaktırİlk idrar ile yapmadım hepsini gün içinde yaptım kahve su çay çok içtim bugün. Yarın tekrar yapacağım.
Aslında kendimi çok tuhaf hissediyorum 2 yaşında kızım var hiç hazır hissetmiyorum çok korkuyorum bilmiyorum nasıl olacakHcg 2 günde bir arttığı için aynı çıkması normal. Sabah farklı çıkacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?