Gebelik testlerime bakar mısınız?

Aslında kendimi çok tuhaf hissediyorum 2 yaşında kızım var hiç hazır hissetmiyorum çok korkuyorum bilmiyorum nasıl olacak
Rabbim onun sabrını verir merak etmeyin. İlk başlarda zorlanacaksınız belki ama sonra çok rahat olacak. Doğana kadar 3 e yaklaşır birde kızınız. Tam oyun zamanları.

Benimde bugün adet olmam gerekiyordu. Olmadım şimdi test yaptım böyle silik çıktı. Yarın gidip kan vereyim mi sizce yoksa heveslenmeyeyim mi
Canım var gibi adet bi kaç gün daha gecikmesini bekle 10 gün normalmış benim 10 günüm doldu 4. Gün test yaptım negatif bekliyorum bidaha yapmadım bence acele etme ama ben gördüm :)

Canım var gibi adet bi kaç gün daha gecikmesini bekle 10 gün normalmış benim 10 günüm doldu 4. Gün test yaptım negatif bekliyorum bidaha yapmadım bence acele etme ama ben gördüm :)
Canım bu strip testten yapacağım 1 hafta falan. Zaten evde bu testten var. 1 hafta sonra dijital olanlardan yapacağım.

Dayanamadım kan tahlili yaptım ve sonucum beta hcg 73.74 çıktı . hamilemiyim şimdiii
Ayyy hayırlı olsun kuzum hamilesiiiiin adetin çok yeni geçti yada daha geçmedi o yüzden biraz düşük 2 günde bir takip ettirmelisin artık :) sağlıkla ilerler inşallah

Canım çizgi var gölge gibi ama öncekini hatırlayamadım o yüzden bilmiyorum sen daha yakından görüyorsun
Bu arada koyulaşmasını takib etme bence kan testi önemli bundan sonra 2 günde bir kan vermek gerekiyor

Bu arada koyulaşmasını takib etme bence kan testi önemli bundan sonra 2 günde bir kan vermek gerekiyor
Dediğim gibi maalesef yurtdışında yaşıyorum kan veremiyorum burada. 17 Hazirana kadar koyulaşma takibi yapmak zorundayım. En azından 3 Hazirana kadar da erken gebelik testi yerine hali hazırda evde bulunan bu strip testleri yapıyorum. Bu da bu sabahki test:

Eklentiler

• IMG_5495.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…