Gebelik testlerinde negatif görmekten yoruldum artık :(

Ben klomen tedavisi gördüğüm için iğneden 14 gün sonra test doğru çıkar demişlerdi benim adetime 5 gün var aslında beklicektim fakat 3 gündür acayip derecede bel ve kasık ağrım var ilki düşük olduğu için korkuyorum varsa çıkar dedim ama negatif hrrzamanki gibi belkide en iyisi takmamak

Sizde sıkıntı var mi
Eşimin sperm hareketleri yetersiz
Morfolojisi de iyi değil
Dr tüp için bile yüzde 10 ihtimal deyıp canımı sıktı
Ağlamaktan helak oldum gecen hafta
Benim yumurtalıklarım çalışmıyor ve ben 1 kere hamile kaldığım için eşime hiç tahlil yaptırın fln demediler aşılamamı yaptırsam yoksa 1 ay daha klomen tedavisi bilemiyorum doktor ilk düşükten sonra uzun bir zaman dedi

Aynı benim hikayem. Reglim beş gündur gecikiyor hala test yapmadım yapmiycam biliyorum sonuç yine hüsran olacak artık bıraktım test yapmayı iki yillik evliyim bir düşügum var iki ay klomen tedavisi gordum ara verdim

Aşılama düşünüyormusunuz doktorunuz önerdimi

Aşılama düşünüyormusunuz doktorunuz önerdimi
Valla benim dr hala onu onermedi ama ben sıkıldım artık işler karıştı gibi eşimin sperm morfolojisinde bozukluk var napicaz bilmiyoruz. Iyi bir dr a ihtiyacimiz var. Geçen gün bülent neye sordum durumumu cevap bu. Yani hayal kirikligi

Anladım cnm
Aslında eşin de baktırsa iyi
Olur ama sen bilirsin tabiki

Bes günün gecmis eyer bu gecikmelerin normal degilse evde bir test yap merakini giderirsin belkide bebisin gelmistir ayyy Haydi insallah. Hayirli haberlerini aliriz insallah :)

Bes günün gecmis eyer bu gecikmelerin normal degilse evde bir test yap merakini giderirsin belkide bebisin gelmistir ayyy Haydi insallah. Hayirli haberlerini aliriz insallah :)
Canım benim umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok arada regl agrilarim oluyor sonra geçiyor. Olsaydı hissederdim galiba

Tüp bebek önermiş sanki ama zor süreç inşallah kendiliğinden hamile kalırsın kalırız

Tüp bebek önermiş sanki ama zor süreç inşallah kendiliğinden hamile kalırsın kalırız
Sanki değil önermiş zaten de. Esim bir turlu durumu kabullenemiyor napicam bilmiyorum. Bebek istediğine baba olmak istediğine eminim ama niye böyle yapıyor bilmiyorum. Böyle normal yolla da bebeğimi olabilir diyip duruyor. Anlatamiyorum

Erkeklerin böle şeyleri kabul etmesi biraz zor oluyor bayanlardan maalesef ki benim eşimde aşılamaya çok yanaşmıyor oda çok istiyor ilki nasıl normal yolla olduysa oda olur diyor ama ben artık her ay hayal kırıklığı yaşatmaktan sıkıldım

Merhaba canlar yoldaşlar :) ben de sizdenim konu da açmıştım
Bir sene oldu bizim ben ilk bikaç ay yasmin içtim ama sonra hemen olcak sandım yok..eşim de test yaptırdı ben de bişey çıkmadı
Doktor klomen verdi onu bitirdim iğne oldum bugün bakalım nolcak
Klomen iğne kullanan var mı??

Ayni durumdayim 1 yillik evliyim evlendikten bir ay sonra hamile kaldim kasim da kurtaj oldum maalesef. 8 aydir deniyoruz olmuyor doktorumu degistirdim inofolic verdi bilgisi olan var mi diye sordum ama ses cikmadi

Benim klomen ve ovitrellede 2. Ayımdı aöa negatif oldu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…