Gebelik testlerinde negatif görmekten yoruldum artık :(

Canım benim umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok arada regl agrilarim oluyor sonra geçiyor. Olsaydı hissederdim galiba
Hissetmezsin ben pozitif çıkarken bile belirtim yoktu. Belirti dediğin 6.7. Haftada başlıyor bünyeye bağlı belkide hiç başlamaz. 5 gün geçmiş bir test yap sen bence canım.

Olur inşallah,nasip herşez. Hacamat yaptırmanın faydasını çok duyuyorum.bi düşünun isterseniz.

Tekrar kullancak mısın canım? Benim doktor 2kere kullanılıyor dedi bilmiyorum
Doktorla görüşmedim daha canım aslında adetime 5 gün var daha benim aslında ben iğneden 14 gün sonra kanda belli olur demişlerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo bugün oyuzden yaptırdım test 5 gün öncesinden hiç ağrımazdı bu kadar normalde ama şimdi araştırdım en doğru sonucu yine eğer afet gecikirse veriyormuş yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum :)

Malesef ilki saglikli olsaydı düşük olmazdı zaten erkekler malesef bu konuda biraz anlayissiz

Hissetmezsin ben pozitif çıkarken bile belirtim yoktu. Belirti dediğin 6.7. Haftada başlıyor bünyeye bağlı belkide hiç başlamaz. 5 gün geçmiş bir test yap sen bence canım.
Bir gebelik yaşadım. Hepsi aynı olmaz tabiki ama daha günüm gecmeden farkliliklar vardı. Sık idrara çıkmak göğüslerde şişkinlik agri acı falanda filan

Kelin merhemi olsa başına sürermiş.....
Ben de bıktım inan negatifleri ve kırmızıları görmekten. Perş günü bir umutla bende test yaptirdim, benimde ayni negatif çıktı.
Beklemekten başka çaremiz yok, hayırlısını dileyeceğiz artık. Doktorlar stres yapma diyorlar ama insanın elinde değil işte. Ben duramıyorum heray ağlıyorum üzülüyorum.
Ayrıca herkesin farklı oluyor, kiminin geç çıkıyor. Biliyorum beklemek zor ama daha gününe varmış, 4-5 gün daha sabret canım. En garantisi adet gecikmesinde belli oluyor. Allah inşallah bize de evlat verir, ggöbüşlerimiz dolar, anne olmayı nasip eder..

Rabbim isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu yaşatsın... Doktorların da dediği gibi, stres yapmayın. Akışına bırakın. Her şeyin bi vakti var bunu unutmayın. Her zaman hayırlısı ise diye dua edin.

Sizde sıkıntı var mi
Eşimin sperm hareketleri yetersiz
Morfolojisi de iyi değil
Dr tüp için bile yüzde 10 ihtimal deyıp canımı sıktı
Ağlamaktan helak oldum gecen hafta
Uzman bi doktor bana sizin cocugunuz zor ya olmaz demişti 2 kız bir oglum suan veren Allah Sen bakma onlara..

Allah bagıslasın
İnş bizim de bir tane olur:)
Olur inşallah herkesin bi sınavı var bu dünyada benim sinavimda buymus.
27 yaşımda ne zorluklar çekerek anne oldum.
Acaba 18 hemen bebegim olsa onu bu kadar severmiydim?
Kac yasindasin?
Iyi bi doktor bul kendine canım

Canım bekle adetin geçsin ozaman..benim şimdiden kasık agrım başladı
Bide jel verdi ona da başladım

Kac yasindasin?
Ben 34 de evlendim
İkinci evliliğim
İlk evliliğimde cocuk düşünmemiştim
37 yasındayım suanda
Eşimde sıkıntı var benim testlerim çok çok iyi sonuclandı
Eşim ilaç vs kullandı ama değerler artmadı
Uludağ üni tüp bebek bölümüne basvurduk gecen ay
Bu ay asılamam yapılacak
Bakalım hayırlısı
Senin yasın güzel
Allah bagıslasın yavrularıni

Kac yasindasin?
Yaş 27 benimde doktorumdan memnunum 3 doktor değiştirdim bu iyi fakat benim yumurtalıklarda var bir sıkıntı :)

Olsun eşim üniversite yar. doc. Bayan arkadaslari lisans doktora derken anca 36 evlendi 38 inde dogurdu.
Maddi durumunuzu bilmiyorum ama özel de iyi profesör bulsaniz.
Bide madem yaşta sıkıntı var hemen tüp bebek yapın Eşinizin sperlerini seçerler içinden en kaliteli olanlari secerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…