Hissetmezsin ben pozitif çıkarken bile belirtim yoktu. Belirti dediğin 6.7. Haftada başlıyor bünyeye bağlı belkide hiç başlamaz. 5 gün geçmiş bir test yap sen bence canım.Canım benim umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok arada regl agrilarim oluyor sonra geçiyor. Olsaydı hissederdim galiba
Olur inşallah,nasip herşez. Hacamat yaptırmanın faydasını çok duyuyorum.bi düşünun isterseniz.merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum
Onuda bir arkadaşım daha söledi ama Eskişehir'de çok yapan yok iyi birini bulmak lazım araştırıyorum OnudaOlur inşallah,nasip herşez. Hacamat yaptırmanın faydasını çok duyuyorum.bi düşünun isterseniz.
Tekrar kullancak mısın canım? Benim doktor 2kere kullanılıyor dedi bilmiyorumBenim klomen ve ovitrellede 2. Ayımdı aöa negatif oldu benim
Doktorla görüşmedim daha canım aslında adetime 5 gün var daha benim aslında ben iğneden 14 gün sonra kanda belli olur demişlerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo bugün oyuzden yaptırdım test 5 gün öncesinden hiç ağrımazdı bu kadar normalde ama şimdi araştırdım en doğru sonucu yine eğer afet gecikirse veriyormuş yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorumTekrar kullancak mısın canım? Benim doktor 2kere kullanılıyor dedi bilmiyorum
Malesef ilki saglikli olsaydı düşük olmazdı zaten erkekler malesef bu konuda biraz anlayissizErkeklerin böle şeyleri kabul etmesi biraz zor oluyor bayanlardan maalesef ki benim eşimde aşılamaya çok yanaşmıyor oda çok istiyor ilki nasıl normal yolla olduysa oda olur diyor ama ben artık her ay hayal kırıklığı yaşatmaktan sıkıldım
Bir gebelik yaşadım. Hepsi aynı olmaz tabiki ama daha günüm gecmeden farkliliklar vardı. Sık idrara çıkmak göğüslerde şişkinlik agri acı falanda filanHissetmezsin ben pozitif çıkarken bile belirtim yoktu. Belirti dediğin 6.7. Haftada başlıyor bünyeye bağlı belkide hiç başlamaz. 5 gün geçmiş bir test yap sen bence canım.
Uzman bi doktor bana sizin cocugunuz zor ya olmaz demişti 2 kız bir oglum suan veren Allah Sen bakma onlara..Sizde sıkıntı var mi
Eşimin sperm hareketleri yetersiz
Morfolojisi de iyi değil
Dr tüp için bile yüzde 10 ihtimal deyıp canımı sıktı
Ağlamaktan helak oldum gecen hafta
Allah bagıslasınUzman bi doktor bana sizin cocugunuz zor ya olmaz demişti 2 kız bir oglum suan veren Allah Sen bakma onlara..
Olur inşallah herkesin bi sınavı var bu dünyada benim sinavimda buymus.Allah bagıslasın
İnş bizim de bir tane olur:)
Canım bekle adetin geçsin ozaman..benim şimdiden kasık agrım başladıDoktorla görüşmedim daha canım aslında adetime 5 gün var daha benim aslında ben iğneden 14 gün sonra kanda belli olur demişlerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo bugün oyuzden yaptırdım test 5 gün öncesinden hiç ağrımazdı bu kadar normalde ama şimdi araştırdım en doğru sonucu yine eğer afet gecikirse veriyormuş yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum:)
Ben 34 de evlendimOlur inşallah herkesin bi sınavı var bu dünyada benim sinavimda buymus.
27 yaşımda ne zorluklar çekerek anne oldum.
Acaba 18 hemen bebegim olsa onu bu kadar severmiydim?
Kac yasindasin?
Iyi bi doktor bul kendine canım
Doktorla görüşmedim daha canım aslında adetime 5 gün var daha benim aslında ben iğneden 14 gün sonra kanda belli olur demişlerdi ama benim belim ve kasıklarım çok ağrıyo bugün oyuzden yaptırdım test 5 gün öncesinden hiç ağrımazdı bu kadar normalde ama şimdi araştırdım en doğru sonucu yine eğer afet gecikirse veriyormuş yada ben kendimi kandırıyorum bilmiyorum:)
Yaş 27 benimde doktorumdan memnunum 3 doktor değiştirdim bu iyi fakat benim yumurtalıklarda var bir sıkıntı :)Olur inşallah herkesin bi sınavı var bu dünyada benim sinavimda buymus.
Kac yasindasin?
Allah bağışlasın buaradaOlur inşallah herkesin bi sınavı var bu dünyada benim sinavimda buymus.
Kac yasindasin?
Sağol canım benim inşallah oolmayan herkese mevlam nasip eder hayirlisiyla yaklasik 7 senedir ugrastim inan simdi doktora gidince mideme kramplar giriyor.Allah bağışlasın buarada
Nedense gebe kalmisken artik kalamiyorum insallah ikitaraftan da fayda saglar tum kullananlaraİnofolic tutunmayı kolaylaştıryomış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?