Gebelik testlerinde negatif görmekten yoruldum artık :(

Canım benim İnşallah olur en kısa zamanda öncelikle dileğim... doktor Ne diyor sebebine ?

4 aylik dusuge nasil kisirlik diyorlar yahu ne bicim is sonucta bir bebegim olmus hemen kisirlik oldugunu nasil biliyorlsr kolay mi o kadar infertilite teshisi koymak doktorlar yillardir arastiriyor da sebebini bilmiyorlar ancak soyluyorlar yeri geliyor

Anne kaz bence siz hamile olabilirsiniz. Benim ilk hamileligimde hicbir agri-sizi-belirti vs yokken, 2. De cok fazla bel ve kasik agrisi cektim baslarda surekli adet olacak gibiydim.

Allah isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin.

Ben amh degerim cok dusukken, dogal yollarla hamile kalamazsin denmesine ragmen hamile kaldim :) o yuzden hic caninizi sikmayin, zamani vardir bebislerinizin

Allah kimsenin kucağını bos birakmasin, hep dilimde duam. Stres cocuk sahibi olmanizin onundeki en buyuk engel. Lütfen bunu unutmayin

Allah sağlıklı evlatlar versin herkese . Benim kızım var ocakta düşük oldu sonda korummadım ama olmuyo neden bilmem . Kızıma kardeş isityorum sağlıkla hayırlısıyla gelırler İnşAllah.

Tup bebek tedavısı yaptıran bırı olarak bende yoruldum. Cok yoruldummmm

Herseyin vakti vardir sabret canim insAllah olur..
Benim ize sorum olacak aslinda yeri degil ama ben karnimda boyle biseyin gezdigini hissediyorum sert bisey bakiyorum binde bir hareket ediyor.hamile olabilme ihtimalim var mi??
Ama iki aydir duzenli regl oluyorum.cok kotkuyorum ben.. bri bana bu konuda akil versin nolur?? Korunuyorum ayrica..
Cok korkuyorum boyle bisey olur mu??
Regl olupta hamile olan var mi??
2 aydir cinsel birliktelik yok cok korkuyorum ..

Allah sağlıklı evlatlar versin herkese . Benim kızım var ocakta düşük oldu sonda korummadım ama olmuyo neden bilmem . Kızıma kardeş isityorum sağlıkla hayırlısıyla gelırler İnşAllah.
Bence ikinci cocugu olmamasinin sebebini ben daha cok yedigimiz ivtigimiz kimyasal katkili gidalara bagliyorum..
Yinede Allah bilir..
Eski kadinlar 9 cocugu nasil doguruyorlardi ..
Cunku ozamanlar hazir gidalr yoktu..
Simdi hersey hazir..
Bu yuzden bence kisirlik artti..

Sizde sıkıntı var mi
Eşimin sperm hareketleri yetersiz
Morfolojisi de iyi değil
Dr tüp için bile yüzde 10 ihtimal deyıp canımı sıktı
Ağlamaktan helak oldum gecen hafta
Sen doktorlara ne bakiyon arkadas..
Onlar ihtimalleri soyluyor sadece .ama Allah ol derse olur..
Doktorlar herseyi bilseydi ölüme care bulurlardi..
Sen umudunu Allahdan kesme.
Dua et sabrret bekle..
Ben 20 sene sonra cocuklari olanlari biliyorum..20 sene
Allah buyuk elbet..

Arkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..
Cok korkuyorum duzenli regl olan biri hamile olabilir mi??
Aklimi kaciracam yoksa..
Karnimda biseyler hareket ediyor sanki..
Psikolojiktir diyorum. Gebeligin en buyuk isareti regl olmayisindir zaten. Hamilrlok ihtimalin yok bence.

Arkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..
Cok korkuyorum duzenli regl olan biri hamile olabilir mi??
Aklimi kaciracam yoksa..
Karnimda biseyler hareket ediyor sanki..
Bebek kibildamasi 4 aylikken baslar diye biliyorum yanlista olabilir hic yasamadigim icin ama her ay yasadigin regl degisik degilse kesinlikle bebek degildir. En azinda insanin karni siser kesin baska birseydir doktora görün bence.

Bebek kibildamasi 4 aylikken baslar diye biliyorum yanlista olabilir hic yasamadigim icin ama her ay yasadigin regl degisik degilse kesinlikle bebek degildir. En azinda insanin karni siser kesin baska birseydir doktora görün bence.
Her ay duzenli oluyorum en fazla bir gun once veya sonra olurum regl gununden..
Ama dikkat ettim iki defa oldu bisey hareket ediyor..
Arada bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…