- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
Canım benim İnşallah olur en kısa zamanda öncelikle dileğim... doktor Ne diyor sebebine ?merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum
Ben de ayni durumdayim tam 8 ay...Canım benim İnşallah olur en kısa zamanda öncelikle dileğim... doktor Ne diyor sebebine ?
4 aylik dusuge nasil kisirlik diyorlar yahu ne bicim is sonucta bir bebegim olmus hemen kisirlik oldugunu nasil biliyorlsr kolay mi o kadar infertilite teshisi koymak doktorlar yillardir arastiriyor da sebebini bilmiyorlar ancak soyluyorlar yeri geliyorAllahım en kısa sürede gönlüne göre versin inş benimde 4aylık düşügün ardında iki senedir olmuyo sebep yok sebepsiz kısırlık dendi 3ay klomen kullandım ama nafile demekki zamanı daha gelmemiş dedim ve köşeme çekildim adet günün geçmeden test Yapma derim canım sonu hüsran oluyor günün geçince en azından bi umut diyoruz ama gününü beklemek en dogrusu test yaptığım gün adet oluyodum:) şimdi o kadar takmıyorum
Tup bebek tedavısı yaptıran bırı olarak bende yoruldum. Cok yoruldummmmmerhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum
Herseyin vakti vardir sabret canim insAllah olur..merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce birdüşük yaşadım ve 1 seneden sonra olan bir gebelikti ama düşük yaptım şimdi 8 Aydır deniyoruz yine yok 2 Aydır tedavi gördüm bu ay yumurtalıklarım istediğim boyuta gelmişti bugün kan testi yaptırdım yine negatif çok üzülüyorum
Bence ikinci cocugu olmamasinin sebebini ben daha cok yedigimiz ivtigimiz kimyasal katkili gidalara bagliyorum..Allah sağlıklı evlatlar versin herkese . Benim kızım var ocakta düşük oldu sonda korummadım ama olmuyo neden bilmem . Kızıma kardeş isityorum sağlıkla hayırlısıyla gelırler İnşAllah.
Sen doktorlara ne bakiyon arkadas..Sizde sıkıntı var mi
Eşimin sperm hareketleri yetersiz
Morfolojisi de iyi değil
Dr tüp için bile yüzde 10 ihtimal deyıp canımı sıktı
Ağlamaktan helak oldum gecen hafta
Arkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..Allah bagıslasın
İnş bizim de bir tane olur:)
Psikolojiktir diyorum. Gebeligin en buyuk isareti regl olmayisindir zaten. Hamilrlok ihtimalin yok bence.Arkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..
Cok korkuyorum duzenli regl olan biri hamile olabilir mi??
Aklimi kaciracam yoksa..
Karnimda biseyler hareket ediyor sanki..
Bebek kibildamasi 4 aylikken baslar diye biliyorum yanlista olabilir hic yasamadigim icin ama her ay yasadigin regl degisik degilse kesinlikle bebek degildir. En azinda insanin karni siser kesin baska birseydir doktora görün bence.Arkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..
Aklimi kaciracam yoksa..
gazdır oArkadaslar benim mesajim geldi mi buraya..
Aklimi kaciracam yoksa..
Hamirolik ne demek..Psikolojiktir diyorum. Gebeligin en buyuk isareti regl olmayisindir zaten. Hamilrlok ihtimalin yok bence.
Gaz mi??gazdır o
Her ay duzenli oluyorum en fazla bir gun once veya sonra olurum regl gununden..Bebek kibildamasi 4 aylikken baslar diye biliyorum yanlista olabilir hic yasamadigim icin ama her ay yasadigin regl degisik degilse kesinlikle bebek degildir. En azinda insanin karni siser kesin baska birseydir doktora görün bence.
InsAllah ben yine de bugun evde test yapacm ins Allah oyle bisey yoktur..Psikolojiktir diyorum. Gebeligin en buyuk isareti regl olmayisindir zaten. Hamilrlok ihtimalin yok bence.
Gaz mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?