- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
CrinoneJelin adı ne
Rabbim hayırlısını versin er ya da geç zamanı var heralde :)rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, iki tüp bebeğin ardından kazara bebeği olan bir tanıdık var. tıbben tüp bebek olmadan mümkün değil diyorlardı.
nasip olacak olunca önünde kimse duramaz.
zihninize bebeği çok takmadan ilişkiye devam edin, düşünce daha çok yıpratıp engel olur.
Bilemiyorum canım bugün reglim gecikeli tam yedi gün oldu çok inat ettim hala test yapmadım. Yapmayi da düşünmüyorum. Kendimi cezalandiriyorum galiba. Inanki o kadar çok negatif testim varki artık pozitif çıkacağına inanamıyorum. Sanırım bugunde yapmiycam testAnne kaz bence siz hamile olabilirsiniz. Benim ilk hamileligimde hicbir agri-sizi-belirti vs yokken, 2. De cok fazla bel ve kasik agrisi cektim baslarda surekli adet olacak gibiydim.
Allah isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin.
Ben amh degerim cok dusukken, dogal yollarla hamile kalamazsin denmesine ragmen hamile kaldim :) o yuzden hic caninizi sikmayin, zamani vardir bebislerinizin
Hic bu kadar geciktigi olmus muydu?Bilemiyorum canım bugün reglim gecikeli tam yedi gün oldu çok inat ettim hala test yapmadım. Yapmayi da düşünmüyorum. Kendimi cezalandiriyorum galiba. Inanki o kadar çok negatif testim varki artık pozitif çıkacağına inanamıyorum. Sanırım bugunde yapmiycam test
Düşük yaptığımda yani dokuz ay önce bir ay regl görmedim. Bir kez de 8 gün gecikti. Ara ara bir iki gün oynardi ama bu ikinci kez dir böyle oluyor bugunde olmassam yarin sabah test yapcamHic bu kadar geciktigi olmus muydu?
Düşük yaptığımda yani dokuz ay önce bir ay regl görmedim. Bir kez de 8 gün gecikti. Ara ara bir iki gün oynardi ama bu ikinci kez dir böyle oluyor bugunde olmassam yarin sabah test yapcam
Düşük yaptığımda yani dokuz ay önce bir ay regl görmedim. Bir kez de 8 gün gecikti. Ara ara bir iki gün oynardi ama bu ikinci kez dir böyle oluyor bugunde olmassam yarin sabah test yapcam
İnşallah hayırlısıyla hamilesindirBilemiyorum canım bugün reglim gecikeli tam yedi gün oldu çok inat ettim hala test yapmadım. Yapmayi da düşünmüyorum. Kendimi cezalandiriyorum galiba. Inanki o kadar çok negatif testim varki artık pozitif çıkacağına inanamıyorum. Sanırım bugunde yapmiycam test
Sen daha adet gunun gelmeden mi kan testi yaptirdin? Niye ki? Acele edip moralini bozmussun yok yereBende internetten araştırma yaptım geç döllenme olabilme ihtimalide varmış ovitrelle kullanıldığında en doğru sonuç adet tarihi geçtikten sonra benim adetime 4 gün var henüz acaba hamile olma olasılığım varmıdır ki Allahım nasip eder inş çok belim ve kasıklarım ağrıyor göğüslerimde çık acıyor ve şişti
Çünkü yine internetten ve kadınlar kulübünde okudum iğne vurulduktan 14 gün sonra kesin çıkar diyordu bende dayanamayıp yaptım ama sonuç hüsran belkide kendi kendimi üzüyorum ben ovitrellede geç döllenme olmaz die biliyordum fakat olabiliyormuşSen daha adet gunun gelmeden mi kan testi yaptirdin? Niye ki? Acele edip moralini bozmussun yok yere
Haklısın moralimi acayip bozdum öğünüm zehir oldu ağlaya ağlaya inş rabbim hayırlısıyla verir isteyen herkeseSen daha adet gunun gelmeden mi kan testi yaptirdin? Niye ki? Acele edip moralini bozmussun yok yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?