Gebelik testlerinde negatif görmekten yoruldum artık :(

rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin, iki tüp bebeğin ardından kazara bebeği olan bir tanıdık var. tıbben tüp bebek olmadan mümkün değil diyorlardı.
nasip olacak olunca önünde kimse duramaz.
zihninize bebeği çok takmadan ilişkiye devam edin, düşünce daha çok yıpratıp engel olur.

Rabbim hayırlısını versin er ya da geç zamanı var heralde :)

Bilemiyorum canım bugün reglim gecikeli tam yedi gün oldu çok inat ettim hala test yapmadım. Yapmayi da düşünmüyorum. Kendimi cezalandiriyorum galiba. Inanki o kadar çok negatif testim varki artık pozitif çıkacağına inanamıyorum. Sanırım bugunde yapmiycam test

Hic bu kadar geciktigi olmus muydu?

İnşalllah tez zamanda mutlu haberler verirsin seni çok iyi anlıyorum.
Benimde eşimde ilkten azospermi çıktı sonrasında sperm çıkmaya başladı sperm azlığı vardı bu seferde, testis kisti ameliyat oldu adetim 8 gün gecikti dua ediyorum hergün hastalanmıyım diye.
O kırmızıları görünce insanın yaşadığı hayal kırıklığını çok iyi biliyorum.
İnşallah meleğine kavuşursun

Düşük yaptığımda yani dokuz ay önce bir ay regl görmedim. Bir kez de 8 gün gecikti. Ara ara bir iki gün oynardi ama bu ikinci kez dir böyle oluyor bugunde olmassam yarin sabah test yapcam

Hadi hayirlisi, insallah saglikli bir hamileligin olur bu sefer

İnşallah hayırlısıyla hamilesindir

Bende internetten araştırma yaptım geç döllenme olabilme ihtimalide varmış ovitrelle kullanıldığında en doğru sonuç adet tarihi geçtikten sonra benim adetime 4 gün var henüz acaba hamile olma olasılığım varmıdır ki Allahım nasip eder inş çok belim ve kasıklarım ağrıyor göğüslerimde çık acıyor ve şişti

Sen daha adet gunun gelmeden mi kan testi yaptirdin? Niye ki? Acele edip moralini bozmussun yok yere

Sen daha adet gunun gelmeden mi kan testi yaptirdin? Niye ki? Acele edip moralini bozmussun yok yere
Çünkü yine internetten ve kadınlar kulübünde okudum iğne vurulduktan 14 gün sonra kesin çıkar diyordu bende dayanamayıp yaptım ama sonuç hüsran belkide kendi kendimi üzüyorum ben ovitrellede geç döllenme olmaz die biliyordum fakat olabiliyormuş

Çok üzüldüm inşallah bir an önce hamile kalırsın ve isteyen herkese nasip olur ins..
Bende 5yıldır evliyim son bikac aydır dikkat ediyoruz iliski zamanlarimiza deniyoruz bu ay benimde 2gün gecikti karnım sis üstüne yatamıyorum rahatsız ediyor ara ara kamplarım oluyor iğne batması gibi bugün test yaptım negatif çıktı bekliyorum bakalım hayırlısı ne olucak aklım sürekli acaba mı diye düşüncelerde çok gıcık bir bekleyiş allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah
Birde gobegimde silik bir sekilde deliğe doğru çizgi gördüm yada bana öyle geliyor kafam karmakarışık

Slm kizlarrrrr yarin regl günüm bu sabah ilk idrarla test yaptim cok heycanlandim iki sene sonra ilk defa ikinci cizgi cikti gibi Foto yüklemeye calisacam insallah yüklüye bilirim daha esime bile söylemeden sizlerle paylasacam Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…