Gebelik testlerinde negatif görmekten yoruldum artık :(

Kesinlikle özellikle tavuk yemeyin diyor doktorlar

Insallah. Agzin bal yesin =)

Ben de hep bhcg 0 gorunce uzulurdum artik takmiyorum, sogudum sanki

Bende her ay gider kan testi yaptırırdım çünkü hep geçerdi adetim hep sıfırla karşılaşırdım. Test sonucunu veren sekreter adam birgun eşime gülerek hanıma iyi bakmıyorsun galiba dedi. Ne diyeceğimizi bilemedik bir daha da yaptırmadım test falan. Umidim kesilip boşverdikten sonra kendiliğinden oldu uzerinden 20 gün geçmesine rağmen gitmedim test yaptırmaya. Ailemin ısrarıyla evde yaptım. Yaşamayan bunun ne ağır bi yük olduğunu bilemez. Rabbim tez zamanda sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Kizlar son dört günüm kaldi hade hayirlisi dün ahanda regl oldum lavaboya gidip geldim kasik agrilarim oldu ama bugun sanki regl olmus bitmis gibi rahatim hic agrim yok ama göyüslerime dokunamiyorum o kadarki sismisler ben stres yapmadan beklemeye gectim. Icimden artik aman olmasa olmasin moduna girdim herseyin hayirlisi

Regli eger duzenli oluyorsan yoktur merak etme
InsAllah canim...
Ama bu benim dedigim hayal degil ya..
Gercek birsey hareket ediyor sanki..
Iki kere oldu bu..
Yilan desem tarlada calismiyorum ki agzima girsin..
Birde oyle olsa karnim agrir..
Bunu cozemedim ben ne oldugunu..

yumurtalıklarım çalışmıyormuş
Allah basta konu sahibine sonrada diger arkadaslarima saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin tez vakitte insAllah..
Cani gonulden istiyorum bunu..
Ama umudunuzu hicbir zaman kaybetmeyin arkadaslar..
Bu hayatta herkesin bir imtihani var..
Sizlerinde imtihani evlat ..
Ama rabbim siz sabrederseniz verir insAllah..
Dua edelim bol bol..
Bir tanidik vardi..
4 sene cocuklari olmadi tedavide olmadilar..
Sonra daha yenilerde kendiliginden oldu cocuklari..
Demekki acele etmicez herseyin vakti var..
Cok.zor beklemek ama sabir...

Panik yapmam mi??
Bosanmanin esigindeyim..
Cocuk olursa mahvolurum...
Madem bosanmanin esigindesin hamilelik riskin nasil olabiliyor? Yeni mi olustu bosanma durumu? Yine de sakin ol oyle birsey olamaz her ya duzenli regl olarwk gebe kalamazsin baska bir durumdur ya i onemsiz baska bir durum...psikolojiktir strestir su siralar cok streslisin belli ki ona bagla baska birsey dusunme

InsAllah canim...
Ama bu benim dedigim hayal degil ya..
Gercek birsey hareket ediyor sanki..
Iki kere oldu bu..
Yilan desem tarlada calismiyorum ki agzima girsin..
Birde oyle olsa karnim agrir..
Bunu cozemedim ben ne oldugunu..
Doktora gitsene bir film ceksinler brlki de kendini cok dinledin iyice takinti yaptin ya da fizyolojik olarak bir durum varsa gercekten,git de bi baktir neyin nesibu

Ben korunuyorum oda korunuyor..
Bu aralar cok sitresliyim..
Ofkeleniyorum herseye ..
Gulerken agliyorum sinirden..
Pidikolojiktir insAllah

Iki
Ben korunuyorum oda korunuyor..
Bu aralar cok sitresliyim..
Ofkeleniyorum herseye ..
Gulerken agliyorum sinirden..
Pidikolojiktir insAllah

Yok yani demek istedigim hani araniz bozuksa birliktelik nasil oluyor bosanacak seviyeye geldiyseniz... Ama daha yeni bir durumsa bu aranizdaki anlasmazlik tamam da. Hani bozuksaniz hamilelik riskin zaten olmaz sonucta bosanacagi adamla birlikte olmaz kimse o yuzden sordum. Ama hamile degilsin onu soyleyeyim rahat ol her regl ile hamile kalmanmumkundegil ya da yuzde bir

Kızlar klomen+iğne+jel kullanan var mı? Ne durumdasınız?
Ben klomeni bitirdim iğne vuruldum jele başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…