yumurtalıklarım çalışmıyormuşCanım benim İnşallah olur en kısa zamanda öncelikle dileğim... doktor Ne diyor sebebine ?
Regli eger duzenli oluyorsan yoktur merak etmeInsAllah ben yine de bugun evde test yapacm ins Allah oyle bisey yoktur..
Kesinlikle özellikle tavuk yemeyin diyor doktorlarBence ikinci cocugu olmamasinin sebebini ben daha cok yedigimiz ivtigimiz kimyasal katkili gidalara bagliyorum..
Yinede Allah bilir..
Eski kadinlar 9 cocugu nasil doguruyorlardi ..
Cunku ozamanlar hazir gidalr yoktu..
Simdi hersey hazir..
Bu yuzden bence kisirlik artti..
Amin =)
Insallah. Agzin bal yesin =)@Anne kaz bence siz hamile olabilirsiniz. Benim ilk hamileligimde hicbir agri-sizi-belirti vs yokken, 2. De cok fazla bel ve kasik agrisi cektim baslarda surekli adet olacak gibiydim.
Allah isteyen herkese saglikli evlat nasip etsin, kimsenin kucagini bos birakmasin.
Ben amh degerim cok dusukken, dogal yollarla hamile kalamazsin denmesine ragmen hamile kaldim :) o yuzden hic caninizi sikmayin, zamani vardir bebislerinizin
Yahu yanlis yazmisim hamilelik degil diyorum yani ne kadar panik yapmissinHamirolik ne demek..
InsAllah oyledir..
Yoksa kafayi yerim rabbim isteyene versin...
Ben de hep bhcg 0 gorunce uzulurdum artik takmiyorum, sogudum sanki
Panik yapmam mi??Yahu yanlis yazmisim hamilelik degil diyorum yani ne kadar panik yapmissin
InsAllah canim...Regli eger duzenli oluyorsan yoktur merak etme
Tavugu bilmiyorum ama ambalajli yiyecekler..Kesinlikle özellikle tavuk yemeyin diyor doktorlar
Allah basta konu sahibine sonrada diger arkadaslarima saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip eylesin tez vakitte insAllah..yumurtalıklarım çalışmıyormuş
Madem bosanmanin esigindesin hamilelik riskin nasil olabiliyor? Yeni mi olustu bosanma durumu? Yine de sakin ol oyle birsey olamaz her ya duzenli regl olarwk gebe kalamazsin baska bir durumdur ya i onemsiz baska bir durum...psikolojiktir strestir su siralar cok streslisin belli ki ona bagla baska birsey dusunmePanik yapmam mi??
Bosanmanin esigindeyim..
Cocuk olursa mahvolurum...
Doktora gitsene bir film ceksinler brlki de kendini cok dinledin iyice takinti yaptin ya da fizyolojik olarak bir durum varsa gercekten,git de bi baktir neyin nesibuInsAllah canim...
Ama bu benim dedigim hayal degil ya..
Gercek birsey hareket ediyor sanki..
Iki kere oldu bu..
Yilan desem tarlada calismiyorum ki agzima girsin..
Birde oyle olsa karnim agrir..
Bunu cozemedim ben ne oldugunu..
Ben korunuyorum oda korunuyor..Madem bosanmanin esigindesin hamilelik riskin nasil olabiliyor? Yeni mi olustu bosanma durumu? Yine de sakin ol oyle birsey olamaz her ya duzenli regl olarwk gebe kalamazsin baska bir durumdur ya i onemsiz baska bir durum...psikolojiktir strestir su siralar cok streslisin belli ki ona bagla baska birsey dusunme
IkiHerseyin vakti vardir sabret canim insAllah olur..
Benim ize sorum olacak aslinda yeri degil ama ben karnimda boyle biseyin gezdigini hissediyorum sert bisey bakiyorum binde bir hareket ediyor.hamile olabilme ihtimalim var mi??
Ama iki aydir duzenli regl oluyorum.cok kotkuyorum ben.. bri bana bu konuda akil versin nolur?? Korunuyorum ayrica..
Cok korkuyorum boyle bisey olur mu??
Regl olupta hamile olan var mi??
2 aydir cinsel birliktelik yok cok korkuyorum ..
Ben korunuyorum oda korunuyor..
Bu aralar cok sitresliyim..
Ofkeleniyorum herseye ..
Gulerken agliyorum sinirden..
Pidikolojiktir insAllah
Jelin adı neKızlar klomen+iğne+jel kullanan var mı? Ne durumdasınız?
Ben klomeni bitirdim iğne vuruldum jele başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?