Gebelik testlerinin doğru çıkmama ihtimali

Benim iki bebegim arasinda 18 ay var. Bilerek isteyerek yaptik 2. Beraber buyusunler diye. Bir ara vicdan azabi cektim ben de ama su anda o kadar mutluyum ki onlari gordukce. 1 numara 20 aylik, 2 de 2 aylik

Lutfen uzulmeyin, biraz zor oluyor ama cici cici diyip kardesinin basini oksayan bir abi bebek de cok tatli oluyor

Bir de minik bir prenses oldugunu dusunsene. Ohh tadindan yenmez valla sirinenin

Ay ne guzel! Kessske benim olsa:)

Hic kasma tatlim rabbim ne guzel vermis sana birlikte buyut diye hayri vardir emin ol...

Cok isterim iki tane kisa aralikla cocuk yapmayi. Rabbim kismet ederse de oyle yaparim ama maddi manevi mumkun olur mu bilmiyorum tabi:)

benım tam ıkı farklı markadan 6 testım pozıtıftı yanı bıldığın pozıtıftı ertesı gun adet oldum kan negatftı adet olcgn zmn bı hormn yukselıyormş oda bazılarnn testınıbpozıtıf cıkryrmş

Buyuk ihtimak kimyasal gebeliktir canim.

Ya demek oluyor böyle seylerde.
benimde dün yaptığım iki test pozitif çıktı. Hayirlisi.
Şimdi sağlık ocağından geldim, tahlil sonuçları yarın çıkarmış.
Doktor da o test negatif olup kanda hamile çıkanı çok gördüm de ,pozitif olup hamile olmayanı daha görmedim dedi.

Çok teşekkür ederim,insallah canım ya çok hazır hissetmesem de hatta hiç hissetmesem de kendimi ,Rabbim nasip ettiyse vardır bir hayır diyorum bende ,inşallah alışırım kısa sürede yeniden hamilelik fikrine.Rabbim istediginiz de nasip eder size de inşallah. :)

Maşallah ne güzel ,ikisine de yetebiliyorsunuz yani,ben de becerebilirim inşallah sizin gibi düşünürüm ilerleyen zamanlarda.
Ogluma dün babası kardeş var annenin karnında dedi dünden beri karnımı seviyor okşuyor kardeş kardeş diye,onu böyle herşeyden bir haber görünce üzülüyorum. İnşallah altından kalkabilirim.Rabbim nasip eder alırsam kucağıma da boyle sever inşallah.

testinizin markası miratech ise yanlıştır çünkü ona su bile damlatsan pozitif çıkıyor
Yok o marka değillermis baktım şimdi, iki farklı test yaptım ,ikisi de pozitif .. benim içimde küçük bir umut vardı ama doktor ,öyle bı ihtimal yok demeye getirdi.

Evet yetebiliyorum, en azindan ben boyle dusunuyorum. Son anlara kadar buyuk olana soylemeyin, bziim cocuk dr u oyle demisti. Bebeklerde zaman kavrami gelismemis oluyor ve siz kardes gelecek diyince surekli bunu sorup mutsuz olur demisti. 2 numaranin fiziksel ihtiyaclari disinda pek ilgilenmiyoruz, genellikle uyuyor zaten. O sirada 1 numaraya ilgiyi arttirdik ki kotu hissetmesin

Kızlarr selam hepinize , paylaşsam rahatlıcam diye düşündüm ve nacizane fikirlerinize ihtiyaç duydum. Ben de bebiş istiyorum ve şuan çok kafam karışık. Geçen 3 nisanda hsg rahim filmi çektirdim neyse ki sorun çıkmadı. Yumurtlama sorunum vardı onu da agnucaston ile çözdüm. Adetlerim çok düzenlideğildir ama 30-35 günde bir her ay olur.Bugün 36. Günüm hala yok. Şimdi kafamı karıştıran şey ise 29. Günde pembe bir akıntı geldi wc'de tuvalet kağıdına heh regli oluyorum dedim , gereken müdahaleyi yaptım :) ama sonra tık yok , sarı bir akıntı geliyo az az. Gaz var ayrıca 31. Günde test yaptım negatif, şimdi inat ettim cmt kadar beklicem. Çünkü insan çok üzülüyo sonucu görünce Dün tam bi adet sancısı çektim hatta gece arar ara hep uyandım. Başım da ağrıyo . Bir de bu ay hiç ihtimal vermedim eşimden uzakta yurtdışındaydım yumurtlama dönemimde. Hsg mi yaptı acaba diyorum ama öyle bi bilgi de yok Var mı benim gibi adet gecikmesi yaşayıp bu belirtileri hissedeniniz ? Şimdiden teşekkürler

Ben bu söyledikleriçyaşadım ,1 nisan gibi adet olmam gerekirdi,olmadım ama aynı sancıyi çektim her gün ha oldum ha olcam diye bekledim bir hafta geçince test yaptım negatif çıktı içim rahatladı,gecikmisti belli ki dedim.
Ve yirmibes gün sonra tekrar öylesine test yaptım pozitif çıktı ,şimdi doktordan geldim hamileymisim.
İstiyomussun sen, inşallah hamilesindir canım.

Kızlar hamileymisim.testler yalan soylemiyormus yani, beta HCG değerine göre beş altı haftalık olabilir dedi aile hekimi,bir hafta sonra kadin doğum doktoruma gidicem bakalım hayırlısı artık, Rabbim böyle nasip etti.iki cocuklu biriyim artık,bu fikre alissam iyi olur. :)

Hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim cevabın için . Yazılarını baştan sonuna kadar okudum. Senin için çok sevindim. sakın sıkıntı yapma kendine ,herşey olacağına varır. Çok tebrik ederim , hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…