Gebelik testlerinin doğru çıkmama ihtimali

Teşekkür ederim cevabın için . Yazılarını baştan sonuna kadar okudum. Senin için çok sevindim. sakın sıkıntı yapma kendine ,herşey olacağına varır. Çok tebrik ederim , hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim , beklenmedik bir hamilelik olduğu için kendimi çok mutlu hissedemiyorum ama Rabbim boyle bir mucizeyi ikinci kez nasip etmiş bana,bundan sonra hep güzel yönlerini görmeye caliscam inşallah.
İnşallah sizin de güzel haberinizi alırız yakında..

aynı sen gibi ikinci oğluma hamile kalınca 18 aylıkdı büyük oğlum. şükür ikinci oğlum 5 aylık oldu ve maşallah diyim :) hiç beklediğim gibi bir zorluk çekmedim ve iyiki iyiki yapmışım. bende istememiştim erken diye ama iyiki olmuş. benim ilk oğlum sakindi bide tuvalet mevzusunada şükür çabuk alıştı. doğuma 2 ay kala bezi gece gündüz bıraktık. o yüzden de ilk oğlumdan hiç zorluğum olmadı binlerce şükür ki ikinci oğlumla da bi sıkıntım yok şuan..

hayırlı uğurlu olsun benim arkadaşımında ilk negatif çıktı ilişkiden 1 hafta sonra bakmıştır sonra adeti 1 gün gecikti yıne test yaptık pozitif çıktı kafamız karıstı acile gittik orada sorduk testi kan verirken aynısını doktor da dedi negtif çıkıp hamile kalan gördüm ama pozitif çıkıyorsa pozitiftir dedi ve kan soınucu 1 saat sonra çıktı şimdi minnak bi yiğenimiz olacak :)

bir şey soracağım ben de kendim için yumurtalama döneminde korunmasız ilişki yaşadım 5 gün oldu hamile kalmış olabilir miyim bilmemiyorum eşim istiyor ama 7 aylık evliyim daha kendimi hazır hissetmiyorum Allahım ne verirse ne zaman verirse tabiki kabulum ama daha çok erken geliyor daha bana
kasıklarım agrıyor acayip üşüyorum test de yapamıyorum ama meraktan çatladım sıgara kullanıyorum hamileysem ya zarar veriyorsam diye de korkuyorum adetim de mayıs ayının 7 sinde gözüküyor 7 sine kadar beklerken çatlıycam valla :9

Öyleymiş canım, pozitif cikip bebek olmaması biraz ütopik bı dusunceymis :)
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun,yeğen de çok seviliyor,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :))

Öyleymiş canım, pozitif cikip bebek olmaması biraz ütopik bı dusunceymis :)
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun,yeğen de çok seviliyor,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :))
çok teşekkür ederim bence sizin için en hayırlısı olmuş rabbimin bi bildiği vardır arka arkaya olmalarında beraber büyürler ne güzel benim ablamla aramda 8 yaş var ancak lise ve sonrasında paylaşımımız olabildi çünkü o lisedeyken ben ilkokuldaydım o aşk acısı çekerken ben barbie bebeklerimle oynuyordum o yüzden bence en güzel yaş farkının az olması birlikte çok güzelce büyürler hiç moralini bozmayın

İnşallah canım inşallah bu söylediğin gibi güzel günlerini görürüm.
O konuda da haklisin benim kardeslerimle yaş farkim iki üç hep arkadaş gibiydik ,dışardan arkadaşa çok nadir ihtiyaç duyardık ,inşallah oğlumda kolay kabullenirse birlikte mutlu mutlu büyürler Canım çok sağol.

hayirli olsun canim hic uzulme cok guzel bi mutluluk ☺

Biraz sabır gerek
Anne adayısınız anne olunca bol bol sabır gerekecek o zaman ne yapacaksınız bakalım :) :)
Şaka bir yana hcg + çıkmadan hiçbir teste inanmayın. Bu bir @pinkhouselife atasözüdür. Malum eczaneleri zengin ettik test test. Ala ala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…