Amin,çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim , beklenmedik bir hamilelik olduğu için kendimi çok mutlu hissedemiyorum ama Rabbim boyle bir mucizeyi ikinci kez nasip etmiş bana,bundan sonra hep güzel yönlerini görmeye caliscam inşallah.Teşekkür ederim cevabın için . Yazılarını baştan sonuna kadar okudum. Senin için çok sevindim. sakın sıkıntı yapma kendine ,herşey olacağına varır. Çok tebrik ederim , hayırlı olsun :)
2.çizgi var gibi en iyi sonuç kan testiKızlar sizce var mı ben hayal mi görüyorum
hayırlı uğurlu olsun benim arkadaşımında ilk negatif çıktı ilişkiden 1 hafta sonra bakmıştır sonra adeti 1 gün gecikti yıne test yaptık pozitif çıktı kafamız karıstı acile gittik orada sorduk testi kan verirken aynısını doktor da dedi negtif çıkıp hamile kalan gördüm ama pozitif çıkıyorsa pozitiftir dedi ve kan soınucu 1 saat sonra çıktı şimdi minnak bi yiğenimiz olacak :)Kızlar hamileymisim.testler yalan soylemiyormus yani, beta HCG değerine göre beş altı haftalık olabilir dedi aile hekimi,bir hafta sonra kadin doğum doktoruma gidicem bakalım hayırlısı artık, Rabbim böyle nasip etti.iki cocuklu biriyim artık,bu fikre alissam iyi olur. :)
Öyleymiş canım, pozitif cikip bebek olmaması biraz ütopik bı dusunceymis :)hayırlı uğurlu olsun benim arkadaşımında ilk negatif çıktı ilişkiden 1 hafta sonra bakmıştır sonra adeti 1 gün gecikti yıne test yaptık pozitif çıktı kafamız karıstı acile gittik orada sorduk testi kan verirken aynısını doktor da dedi negtif çıkıp hamile kalan gördüm ama pozitif çıkıyorsa pozitiftir dedi ve kan soınucu 1 saat sonra çıktı şimdi minnak bi yiğenimiz olacak :)
çok teşekkür ederim bence sizin için en hayırlısı olmuş rabbimin bi bildiği vardır arka arkaya olmalarında beraber büyürler ne güzel benim ablamla aramda 8 yaş var ancak lise ve sonrasında paylaşımımız olabildi çünkü o lisedeyken ben ilkokuldaydım o aşk acısı çekerken ben barbie bebeklerimle oynuyordum o yüzden bence en güzel yaş farkının az olması birlikte çok güzelce büyürler hiç moralini bozmayınÖyleymiş canım, pozitif cikip bebek olmaması biraz ütopik bı dusunceymis :)
Çok teşekkür ederim, size de hayırlı olsun,yeğen de çok seviliyor,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :))
İnşallah canım inşallah bu söylediğin gibi güzel günlerini görürüm.çok teşekkür ederim bence sizin için en hayırlısı olmuş rabbimin bi bildiği vardır arka arkaya olmalarında beraber büyürler ne güzel benim ablamla aramda 8 yaş var ancak lise ve sonrasında paylaşımımız olabildi çünkü o lisedeyken ben ilkokuldaydım o aşk acısı çekerken ben barbie bebeklerimle oynuyordum o yüzden bence en güzel yaş farkının az olması birlikte çok güzelce büyürler hiç moralini bozmayın
hayirli olsun canim hic uzulme cok guzel bi mutluluk ☺Kızlar hamileymisim.testler yalan soylemiyormus yani, beta HCG değerine göre beş altı haftalık olabilir dedi aile hekimi,bir hafta sonra kadin doğum doktoruma gidicem bakalım hayırlısı artık, Rabbim böyle nasip etti.iki cocuklu biriyim artık,bu fikre alissam iyi olur. :)
Amin inşallah,çok teşekkür ederim.
Sağol canım benim,alisiyorum yavaş yavaş :)hayirli olsun canim hic uzulme cok guzel bi mutluluk ☺
Kızlarr selam hepinize , paylaşsam rahatlıcam diye düşündüm ve nacizane fikirlerinize ihtiyaç duydum. Ben de bebiş istiyorum ve şuan çok kafam karışık. Geçen 3 nisanda hsg rahim filmi çektirdim neyse ki sorun çıkmadı. Yumurtlama sorunum vardı onu da agnucaston ile çözdüm. Adetlerim çok düzenlideğildir ama 30-35 günde bir her ay olur.Bugün 36. Günüm hala yok. Şimdi kafamı karıştıran şey ise 29. Günde pembe bir akıntı geldi wc'de tuvalet kağıdına heh regli oluyorum dedim , gereken müdahaleyi yaptım :) ama sonra tık yok , sarı bir akıntı geliyo az az. Gaz var ayrıca31. Günde test yaptım negatif, şimdi inat ettim cmt kadar beklicem. Çünkü insan çok üzülüyo sonucu görünce Dün tam bi adet sancısı çektim hatta gece arar ara hep uyandım. Başım da ağrıyo . Bir de bu ay hiç ihtimal vermedim eşimden uzakta yurtdışındaydım yumurtlama dönemimde. Hsg mi yaptı acaba diyorum ama öyle bi bilgi de yok Var mı benim gibi adet gecikmesi yaşayıp bu belirtileri hissedeniniz ? Şimdiden teşekkürler
Bekleyelim bakalımNormal kan değerlerine de bakalım dedi aile hekimimiz. İstediği bütün sonuçlar çıkmış ,beta HCG hariç ,sistemden bakıyorum kaçtan beri ama yok.
Yarin 11,12 gibi çıkar dedi, sonucu öğrenince yazarım canım :)
Canım o mesajı dün yazmıştım,bugün gittim aldim sonucu tahmini beş haftalık hamileymisim :)Bekleyelim bakalım
Canım o mesajı dün yazmıştım,bugün gittim aldim sonucu tahmini beş haftalık hamileymisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?