Ben hamile olduğumdan şüphelenmedim çünkü adetlerim iki üç beş gün gecikir ileri geri oynama olurdu geçen ayda ara kanama oldum sonra yine geç adet oldum o yüzden bu sefer de adet olmayınca herhalde yine gel olucam diye düşündüm test yapsam mı diye karamsar oluyordum ama sonra üzülürüm diye yapmıyodum bide ben adet olacağım zaman midem bulanır koku almada daha hassas olurum karnım ağrır filan yine aynı şeyler oluyor bende aynı adet belirtilerim gibi midem de bulanıyor karnım da üşütünce ağrı da oluyor hep diyodum aha adet olucam ha oldum olucam derken bir hafta geçti sonra testlerim vardı benim yapayım dedim aman ne olacak yaptım hemen de çift çizgi çıktı sonra hastaneye gittim sonuç aldım çok yenisin dedi doktor 3 haftadan az dedi keseyi gördü hayırlı olsun dedi on gün sonraya kontrol verdi doktora aşırı detay bişey hiç bişey soramadım ki heycandan odun gibiydim nutkum tutuldu folik asit verdi kullan diye ben zaten bebek istediğim için 3aydan fazla oldu kullanıyordum onu öyle yine aldım bebeğin 3.ayına kadar kullanılacak sanırım eğer kesede bebek oluşursa tabi inşallah hayırlısıyla