- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
Fotoğrafta aşırı silik hatta yok gibi duruyor ama ben baya baya görüyorum nromslde bembeyaz olurduTestin fotoğrafı var mı canım?
Merhaba kuruma çizgisi olabilir bence tekrarlayın yine sabahFotoğrafta aşırı silik hatta yok gibi duruyor ama ben baya baya görüyorum nromslde bembeyaz olurdu
evde test yok da yarın sabah tekearlıycan artıkMerhaba kuruma çizgisi olabilir bence tekrarlayın yine sabah
Ben de gördüm evet. Testin markası nedir peki? Yani 10 dk içinde çıktı demişsiniz o yüzden kuruma çizgisi değil gibi geldi bana.Fotoğrafta aşırı silik hatta yok gibi duruyor ama ben baya baya görüyorum nromslde bembeyaz olurdu
10dk bile sürmedi ama o kadar korunduk falan mümkün mü bilemiyorumBen de gördüm evet. Testin markası nedir peki? Yani 10 dk içinde çıktı demişsiniz o yüzden kuruma çizgisi değil gibi geldi bana.
Testin markasi ne? Nasıl korunuyordunuz? Bunlar önemli detaylar10dk bile sürmedi ama o kadar korunduk falan mümkün mü bilemiyorum
eşim kprunuyorduTestin markasi ne? Nasıl korunuyordunuz? Bunlar önemli detaylar
Hamilesin bence canım tebrik ederim. Bebek bereketiyle gelir inşallah size uğur getirirAyda 2.kez yumurtlamış olabilir miym nasılsa yumurtlama günüm değil diyerek bir günü boş vermştik
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşallahHamilesin bence canım tebrik ederim. Bebek bereketiyle gelir inşallah size uğur getirir
Amin inşallahÇok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Canım beta hcg 3 kritik bir deger negatif denilemez pozitif de denilemez muhtemelen bebek vardır ama kucuktur çok bunarada ne enfeksiyonu çıktı idrar yolumu yumurtalıkmı?Selamm kızlar ben 1-2 hafta önce değişik ağrılarım yüzünden konu açmıştım ve 2 gün sonra ağrılar artınca acile gittim enfeksiyon çıktı aynı zamanda kanda test yaptılar vs beta hcg 3 çıkmıştı. Ama sorun şu ben 29unda yumurtladım tahminen ve ayın 3ünde acile gitmiştim yani gebelik olsa bile çıkmaması muhtemel. Adetimde 3 gün gecikti kanda çıkmayınca ben en başta ihtiml vermemiştim bugün eşime test aldırdım oda kaset test almış aparat bozuk çıktı idrarı tam damlatmadı yani yine de bi 10dk bekledm c çizgisi bile çıkmamıştı aynı testi 2.kez kullandım anında c çizgisi belirdi sonra da 10dk içerisinde t çizgisi belirdi belli belirsiz pembeleşti. Evde başka testte yok yarın alıp deniycem ama bebek de düşünmğyorduk aynı zamanda korunuyorduk sizce 2.kez kullandığım için mi oldu. Rahatlamaya ihtiyacım var
idrar yolu, yine de kontrol için 16sına kadın doğuma randevu almıştım bakalım inşallah bir şey çıkmazCanım beta hcg 3 kritik bir deger negatif denilemez pozitif de denilemez muhtemelen bebek vardır ama kucuktur çok bunarada ne enfeksiyonu çıktı idrar yolumu yumurtalıkmı?
Böbrek taşı düşürüyosun dediler ilk sonra doktoe aslında düşürmüyosun görememiştim zaten dedi biraz başından savdı gibi geldi, bu arada dedğim gibi benim tahminimce 29 mayıs yumurtlama günmdü adet takvimindw falan da öyle gösterşyor bide yumurtlama belirtilerim vardı zaten olsa bile çıkmazdı sanırım yinw de her şey ihtimal dahilindeCanım beta hcg 3 kritik bir deger negatif denilemez pozitif de denilemez muhtemelen bebek vardır ama kucuktur çok bunarada ne enfeksiyonu çıktı idrar yolumu yumurtalıkmı?
Merhaba,eşim kprunuyordunöbetçi eczaneden gebelik testi alıp geldi buda silik çizgi...
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah sizinde gönlünüze göre verir inşallahMerhaba,
Bizde o şekilde korunuyordum yani eşim.
Evlendim 2. Ayımda hamile kaldım. 1 sene düşünmüyorduk. Hamile olduğumu duyunca hastanede şok geçirdik nasıl olur diye.
Ama 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Doktorum herşey gayet güzel ilk gebeliklerde olur böyle şeyler dedi korunmanıza bile gerek yok dedi. 3 ay oldu kürtaj olalı 2 aydır deniyoruz ve olmuyor.
Testine baktım bence hamilesin. Allahım güzel haberler versin size. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede dua edin İnşallah
Herkes aynı olacak diye birşey yok canım.Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için Allah sizinde gönlünüze göre verir inşallahBu hamillelik konusunda hiçbir şeyn garantisi yok çok zor benim 2 ablamda çok çekti birsi 2 kere dış gebelik geçirdi diğeri doğumunda neredeyse canından oluyordu o yüzden korkuyorum bende ister stemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?