gebelik testm

Canim benimde evlilik yıldönümü yani tam 12.ayinda hamile kalmıştım senesinde herkes hemen hamile kalamiyor bende cok üzülüyor dum neden olmuyor sorun yok diye senesinde oldu ve kalbi durdu doktor normal ilk gebelikler de dedi korunmayın dedi kürtajdan 5.ayinda yine gebe oldum iki ay önce kürtaj oldum kalbi durdu diye araştırıldı kanımda faktör 5 çıktı pıhtılaşma yatkınlığı varmış bidaki hamilelikte iğne vurulacak misim asla ihmale bırakma genetik araştırma yaptır kan veriyor sun sadece pıhtılaşma varsa Allah korusun yine kalbi durur ben mahvolmuş durumdayım keşke ilk gebelikte araştırma yaotirsaydim diye iki tane bebeğim boş yere gitti kafan rahat olsun pıhtılaşma testi yaptır genetik bölümünde 15 günde çıkıyor

Merhaba,

İlk kürtajda bakmıyorlar malesef genetiğe doktorum sorunun yok herşeyin güzel korunma dedi 6 ay içinde hamile kalmazsan gel dedi ama ben korunarak ilk ayımda hamile kalan biriyim 6 ay bana saçma geldi vakti ve zamanı var Allah ne zaman verirse.
Sizede çok geçmiş olsun Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın İnşallah

Uyguluyorum o şekilde 2 aydır ama olmuyor malesef.
Olana kadar devam.
Ben de sizin gibi bebek kalbi durdu kurtaj oldum ocak ayında.. 4 kez adet gördüm hamile kalamadım.. sonra ovulasyon testi denedim testi kullandığım ay hamile kaldım.. iliskiden sonra alta yastık koyuyorum ilk Bi saat tuvalete gitmiyordum.. size de ovulasyon testi oneririm

Bende aynı şekilde 3 aydır ovulasyon testi kullanıyorum ama olmadı.
İlk iki ay başka yerden almıştım bence test yanlıştıı şüphelendim değiştirdim.
Haziran ayında bir gebenin günlüğünden test aldım bu ay adetim 3 gün gecikmişti ama bugün adet oldum.
Bende ilişkiden hemen sonra kalkmıyorum ki 2 saat yatıyorum.
Bu ayda olmadı 5. Adetimi oldum kürtajdan sonra bana öneriniz nedir tam olarak adetim bittikten kaç gün sonra denemelere başlayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…