- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
-
İnşallah csnım sağ ol bu arada benim küçük ablam düşük yaptığı zaman ya da bi sıkıntı olduğu zaman hemen arkasından hamile kalıyor inşallah seninkide öyle olurHerkes aynı olacak diye birşey yok canım.
Dua edicez Allahın izniyle herşey güzel olucak. Kötü şeyleri düşünüp kendine negatif enerji verme.
Amin İnşallah.İnşallah csnım sağ ol bu arada benim küçük ablam düşük yaptığı zaman ya da bi sıkıntı olduğu zaman hemen arkasından hamile kalıyor inşallah seninkide öyle olur
Canım içini karartma hemen 2 ay olmuş 1 yıla kadar normal bu. Son adwt tarihin ne zamandıAmin İnşallah.
Ama 2 aydır olmuyor deniyoruz canım sıkılmaya başladı. Çok duydum hemen hamile kalanını ama o bana denk gelmedi maalesef kimiside diyor hemen olmaz rahim tembelleşiyormuş ne alaka o zaman kalan hemen nasıl kalıyor. Her ağızdan ses çıkıyor.
Kürtajdan sonra 4. Adetimi oldum salı günü temizleniyorum İnşallah şuan adetim yani.Canım içini karartma hemen 2 ay olmuş 1 yıla kadar normal bu. Son adwt tarihin ne zamandı
Bide ben 19 günde bir adet oluyorum 10 gün sürüyor. İlk 3 gün yoğun sonra leke leke oluyorum.Canım içini karartma hemen 2 ay olmuş 1 yıla kadar normal bu. Son adwt tarihin ne zamandı
Anladımm burda brinden okumuştum sabah spermleri daha kaliteli oluyormuş hem sabah hem akşam deniyorlarmış bence değerlendirin öyle imkanınız varsaBide ben 19 günde bir adet oluyorum 10 gün sürüyor. İlk 3 gün yoğun sonra leke leke oluyorum.
Evet bende onu çok duydum.Anladımm burda brinden okumuştum sabah spermleri daha kaliteli oluyormuş hem sabah hem akşam deniyorlarmış bence değerlendirin öyle imkanınız varsa
O zaman tek akşamlarınız var öyleyse şüpheli ilişkiden sonra altınıza yastık koyarak uzanın birkaç saatEvet bende onu çok duydum.
Ama ikimizde çalışıyoruz akşamları ve hafta sonunu değerlendirebiliyoruz.
Yumurtlama günü her zaman hesap ettiğimiz gibi veya telefondaki takvimin uygulamanın hesap ettiği gibi olmuyor her ay sabit günde yumurtlamıyoruz canım belki de zaten yumurtlama gününü boşvermiş olabilirsinizAyda 2.kez yumurtlamış olabilir miym nasılsa yumurtlama günüm değil diyerek bir günü boş vermştik
Şoyle durum var. 3 haziranda çikan 3 degerini erken daha yeni yukselen hamilelik olarak degerlendireceksek o zaman 12 haziranda degeriniz binlerde olmasi lazim ki bu da testinizi kop koyu eder. Yani ya o 3 degeri onemsizdi ya da bugunki test. Ayni testi iki kere kullanmişsiniz o yuzden de hatali pozitif verme ihtimali yuksek. Yine de bir kere daha test yapib sonra sonuca gore fikir yurutmek en iyisi. Şaibeli bir durum) hayirlisi olsunSelamm kızlar ben 1-2 hafta önce değişik ağrılarım yüzünden konu açmıştım ve 2 gün sonra ağrılar artınca acile gittim enfeksiyon çıktı aynı zamanda kanda test yaptılar vs beta hcg 3 çıkmıştı. Ama sorun şu ben 29unda yumurtladım tahminen ve ayın 3ünde acile gitmiştim yani gebelik olsa bile çıkmaması muhtemel. Adetimde 3 gün gecikti kanda çıkmayınca ben en başta ihtiml vermemiştim bugün eşime test aldırdım oda kaset test almış aparat bozuk çıktı idrarı tam damlatmadı yani yine de bi 10dk bekledm c çizgisi bile çıkmamıştı aynı testi 2.kez kullandım anında c çizgisi belirdi sonra da 10dk içerisinde t çizgisi belirdi belli belirsiz pembeleşti. Evde başka testte yok yarın alıp deniycem ama bebek de düşünmğyorduk aynı zamanda korunuyorduk sizce 2.kez kullandığım için mi oldu. Rahatlamaya ihtiyacım var
Uyguluyorum o şekilde 2 aydır ama olmuyor malesef.O zaman tek akşamlarınız var öyleyse şüpheli ilişkiden sonra altınıza yastık koyarak uzanın birkaç saat
2 test daha yaptım 1i kaset diğerleri erken gebelik testi hala pozitif çıkıyor bilemiyorumŞoyle durum var. 3 haziranda çikan 3 degerini erken daha yeni yukselen hamilelik olarak degerlendireceksek o zaman 12 haziranda degeriniz binlerde olmasi lazim ki bu da testinizi kop koyu eder. Yani ya o 3 degeri onemsizdi ya da bugunki test. Ayni testi iki kere kullanmişsiniz o yuzden de hatali pozitif verme ihtimali yuksek. Yine de bir kere daha test yapib sonra sonuca gore fikir yurutmek en iyisi. Şaibeli bir durum) hayirlisi olsun
İnşallah olur bu ay canımUyguluyorum o şekilde 2 aydır ama olmuyor malesef.
Olana kadar devam.
Öyle getçekten teşekkür ederim ama kesin olmadığından herhalde sevinemiyorum bir türlü herkes bi şey diyor ne zor şey. Ay benim yeğenimde gelecek gün sayıyoruz Allah sağlıklı uzun ömürlü bebşler nasp etsn hepinizeYumurtlama günü her zaman hesap ettiğimiz gibi veya telefondaki takvimin uygulamanın hesap ettiği gibi olmuyor her ay sabit günde yumurtlamıyoruz canım belki de zaten yumurtlama gününü boşvermiş olabilirsinizya da ovulasyon testi falan kullanıyorsan kesin yumurtlama zamanı geçmişti diyorsan dediğin gibi 2. Kez de yumurtlamış olabilirsin. Çocuk istemiyorsak hiç boşvermemek gerekiyor ne olacağı belli olmuyor o yüzden korunma olayını sormuştum bence de hamilesin. Ne güzel harika bir süreç başlıyor inan bana. Benim şu an iki haftam kaldı doğuma içim içime sığmıyor. Allah sana da benim hamileliğim gibi rahat geçen bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah
Zateb kesin vardır da diyemiyoruz olsa bile kimyasal dış gebelik, boş gebelik hepsi ihtimal dahilinde yaniŞoyle durum var. 3 haziranda çikan 3 degerini erken daha yeni yukselen hamilelik olarak degerlendireceksek o zaman 12 haziranda degeriniz binlerde olmasi lazim ki bu da testinizi kop koyu eder. Yani ya o 3 degeri onemsizdi ya da bugunki test. Ayni testi iki kere kullanmişsiniz o yuzden de hatali pozitif verme ihtimali yuksek. Yine de bir kere daha test yapib sonra sonuca gore fikir yurutmek en iyisi. Şaibeli bir durum) hayirlisi olsun
Şimdi boyle çikiyorsa vardir. Akliniza kötü ihtimalleri getirmeyin. Hayirli olsunZateb kesin vardır da diyemiyoruz olsa bile kimyasal dış gebelik, boş gebelik hepsi ihtimal dahilinde yani
Sizin dediğiniz de çok doğruymuş, kopkoyu olması lazımdı ama ben size kulak asmamıştım. Kimyasalmış.Şoyle durum var. 3 haziranda çikan 3 degerini erken daha yeni yukselen hamilelik olarak degerlendireceksek o zaman 12 haziranda degeriniz binlerde olmasi lazim ki bu da testinizi kop koyu eder. Yani ya o 3 degeri onemsizdi ya da bugunki test. Ayni testi iki kere kullanmişsiniz o yuzden de hatali pozitif verme ihtimali yuksek. Yine de bir kere daha test yapib sonra sonuca gore fikir yurutmek en iyisi. Şaibeli bir durum) hayirlisi olsun
Üzüldüm çok geçmiş olsun(Sizin dediğiniz de çok doğruymuş, kopkoyu olması lazımdı ama ben size kulak asmamıştım. Kimyasalmış.
Teşekkür ederim canım olsun sağlık olsun da geris hallolur her şekilde. Daha kötüsü de olabilirdi buna şükrediyorum. Nasip değilmişÜzüldüm çok geçmiş olsun(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?