gebelik testm

Herkes aynı olacak diye birşey yok canım.
Dua edicez Allahın izniyle herşey güzel olucak. Kötü şeyleri düşünüp kendine negatif enerji verme.
İnşallah csnım sağ ol bu arada benim küçük ablam düşük yaptığı zaman ya da bi sıkıntı olduğu zaman hemen arkasından hamile kalıyor inşallah seninkide öyle olur

İnşallah csnım sağ ol bu arada benim küçük ablam düşük yaptığı zaman ya da bi sıkıntı olduğu zaman hemen arkasından hamile kalıyor inşallah seninkide öyle olur
Amin İnşallah.
Ama 2 aydır olmuyor deniyoruz canım sıkılmaya başladı. Çok duydum hemen hamile kalanını ama o bana denk gelmedi maalesef kimiside diyor hemen olmaz rahim tembelleşiyormuş ne alaka o zaman kalan hemen nasıl kalıyor. Her ağızdan ses çıkıyor.

Canım içini karartma hemen 2 ay olmuş 1 yıla kadar normal bu. Son adwt tarihin ne zamandı

Ayda 2.kez yumurtlamış olabilir miym nasılsa yumurtlama günüm değil diyerek bir günü boş vermştik
Yumurtlama günü her zaman hesap ettiğimiz gibi veya telefondaki takvimin uygulamanın hesap ettiği gibi olmuyor her ay sabit günde yumurtlamıyoruz canım belki de zaten yumurtlama gününü boşvermiş olabilirsiniz ya da ovulasyon testi falan kullanıyorsan kesin yumurtlama zamanı geçmişti diyorsan dediğin gibi 2. Kez de yumurtlamış olabilirsin. Çocuk istemiyorsak hiç boşvermemek gerekiyor ne olacağı belli olmuyor o yüzden korunma olayını sormuştum bence de hamilesin. Ne güzel harika bir süreç başlıyor inan bana. Benim şu an iki haftam kaldı doğuma içim içime sığmıyor. Allah sana da benim hamileliğim gibi rahat geçen bir hamilelik süreci nasip etsin inşallah

Şoyle durum var. 3 haziranda çikan 3 degerini erken daha yeni yukselen hamilelik olarak degerlendireceksek o zaman 12 haziranda degeriniz binlerde olmasi lazim ki bu da testinizi kop koyu eder. Yani ya o 3 degeri onemsizdi ya da bugunki test. Ayni testi iki kere kullanmişsiniz o yuzden de hatali pozitif verme ihtimali yuksek. Yine de bir kere daha test yapib sonra sonuca gore fikir yurutmek en iyisi. Şaibeli bir durum) hayirlisi olsun

2 test daha yaptım 1i kaset diğerleri erken gebelik testi hala pozitif çıkıyor bilemiyorum

Öyle getçekten teşekkür ederim ama kesin olmadığından herhalde sevinemiyorum bir türlü herkes bi şey diyor ne zor şey. Ay benim yeğenimde gelecek gün sayıyoruz Allah sağlıklı uzun ömürlü bebşler nasp etsn hepinize

Zateb kesin vardır da diyemiyoruz olsa bile kimyasal dış gebelik, boş gebelik hepsi ihtimal dahilinde yani

Eklentiler

• IMG20230612085510_00.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba ben dün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. O yüzden yazıyorum buraya iki çizgiyi gördüğünüz an kan verin ve düzenli kontrolünü sağlayın ve keseyi görene kadar kimseye bahsetmeyin bence. Sonuç hayal kırıklığı oluyor sonra. Allah korusun kimyasal değil dış gebelik de olabilirdi yani sakın aksatmayın bunu. Umarım hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Sizin dediğiniz de çok doğruymuş, kopkoyu olması lazımdı ama ben size kulak asmamıştım. Kimyasalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…