Gebelik Tüp Bebek İlaçları yardım

Haha belkide evet tup bebektendir aynen suan hala hamileligime inanamiyorumm. Evet istanbulda, bahcecide tedavi goruyorum, cem celikte. Sizz?

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun.
Estrofem bazı doktorlar kalp atışı duyulunca kesiyor benimki 10 hafta olana kadar devam ettirdi günde 2-1 şeklinde düşüre düşüre kesti.
Proluton iğne gün aşırı sonra 3 günde bir filan derken onuda 12 haftadan sonra kesti.
Şuan;
progestan fitil
Vitamin
Coraspirin kullanıyorum.
Yalnız prednolu kesmeliydi sanırım o transfer dönemi kullanılıyor bağışıklık düşürmek için

Haha belkide evet tup bebektendir aynen suan hala hamileligime inanamiyorumm. Evet istanbulda, bahcecide tedavi goruyorum, cem celikte. Sizz?
Bende çok baktım oraya mesafe var diye gözüm yemedi medicalpark bahcelievlerde yaptırdım bende

Çok teşekkur ederim prednol kortizonlu bir ilaç yazanlardan hic biri ya kullanmamis ya transfer oncesi doktora yazdım cevapta vermedi bana hepsine ayni sekilde devam etmem gerektigini soyledi sanırım doktoru degistirmem gerekiyor

Çok teşekkur ederim prednol kortizonlu bir ilaç yazanlardan hic biri ya kullanmamis ya transfer oncesi doktora yazdım cevapta vermedi bana hepsine ayni sekilde devam etmem gerektigini soyledi sanırım doktoru degistirmem gerekiyor
Bende prednolu transferden once 5 gun kullandim sadece, sonra biraktirdilar

Evett banada biraz uzak avrupa yakasinda oturuyorum bende
İlgileri güzel görünüyor oranın ben sanki devlette yaptırmış gibiyim birde surekli birsey icin para odedim çok şükür tuttu da sesimi çıkarmıyorum şimdi

Evet prednol zaten kanser hastalarının kullandığı bir ilaç bağışıklık düşürüp vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp atmasın diye veriliyor doktorumun asistanı böyle açıklama yapmıştı ama transfer öncesi 4 gün transfer sonrası 2 gün kullanıp bıraktım diye hatırlıyorum transferden sonra fazla kullanmadım yani nasıl hala devam ettiriyorlar bu ilaca çok anlamadım evet diğer ilaçlar aynen devam ediliyor ama prednolu belirtmeyi belki unutmuştur

Özellikle yazıyorum söylüyorum ama hiç bilgi vermiyor ilaç konusunda sanki tup bebek ilacları hakkında hic bilgisi yok sorun olmasın diye onceki doktorum ne dediyse onu devam ettiriyor gibi geldi bize sağlık ocağına sordum bazı durumlarda kullanılabolir falan dedi sadece başka doktor arayışına girdik

İlgileri güzel görünüyor oranın ben sanki devlette yaptırmış gibiyim birde surekli birsey icin para odedim çok şükür tuttu da sesimi çıkarmıyorum şimdi
yanii bilmiyorumm valla devlette nasillar bikere ameliyat oldum gayet memnundum devlettee ama dedigin gibi burdada her ince ayrintiya kadar ilgileniyolar sagolsunlar. Ve para heryerde ayni oduyosun bende tuttu diye sesimi cikarmiyorum ama cok para ya hersey uzuluyorumm gercekten. Allah herkesin yardimcisi olsun

Bırakın başka doktora gidene kadar kullanmayın desem olmaz kullanmakta sıkıntılı gibi bütün doktorlar bıraktırıyor bu bebişleride zar zor buluyoruz biran önce aksatmadan işinin ehli hem gebeliği takip edebilecek belki doğumu yapacak güvenebileceğiniz bi doktora gidin dediğiniz gibi.

Bırakmayı sordum azaltarak bırakılması gerektigini soyledi aile hekimim daha kotu sonuclar dogurur bu defa dedi pazartesiye kadar kullanacagım mecbur randevu aldım farklı bir doktora ama bu defa da estrofem bitti ve piyasada hic bir yerde yok gercekten oyle bilmiyorsa benim bilgim yok deseler olmaz kobay gibi deniyorlar onların uğraştığı birsey yok nihayetinde parayı alıp oturuyorlar sonucları ne olacak dusunen bakan yok cok sinir bozucu bir durum

Biran önce sağlıkla şu önemli haftaları geçsenizde rahat rahat bebişe alışveriş yapabileceğiniz haftalar gelse Bende de önce yarıma düşürüp sonra çeyrek alarak bıraktırmıştı doktorum ptesi detaylı sorarsınız umarım bu doktor iyi çıkar

Ah inşallah 7 sene ardından sevindik kursağımızda hala sevincimiz, estrofem birden kesmek zorunda kalacağım elimde 4 adet kaldı oda yarın bitiyor mumkun degil bulamıyorum insallah birden kesmek bir problem yaratmaz

Estrofem rahim kasılmalarını karşı veriliyor. Benimki tüp bebek olduğu için mecburen kullandım. Normal gebelikte nasıl bilmiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişinizi , tebrik ederim
Estrofemi birden mi bıraktınız acaba yoksa azaltarak mı

Prednol transferdan once 5 gun kulandim. Sonra birak dedi doktor.

Hayirli olsunn

Benim kullandiklarim:
-estrofem gunde 4 adet
-coraspin 1 adet
-gun asiri iki ampul progestan
-litunus fitil gunde 3 x
-kan sulandirici igne her gun
-vitamin
+ haftada bir serumum var
Bende da ayne ilaclar ayne doz kulandim

Benim doktorda cem celik. Bahcecide. Şuan ikinci tranafer icin hazirlik başladik. Cem hoca cok iyi bir doktor ve cok guveniyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…