Haha belkide evet tup bebektendirBilemedim tahmin ettiğim gibi olmadı bende artık diyorum demek ki tüp bebek farklı oluyor hafif geçiyor herhaldebelirti olmayınca da insan inanamıyor istanbulda mısınız eğer öyleyse hangi hastaneye gidiyorsunuz ?
Bende çok baktım oraya mesafe var diye gözüm yemedi medicalpark bahcelievlerde yaptırdım bendeHaha belkide evet tup bebektendiraynen suan hala hamileligime inanamiyorumm. Evet istanbulda, bahcecide tedavi goruyorum, cem celikte. Sizz?
Çok teşekkur ederim prednol kortizonlu bir ilaç yazanlardan hic biri ya kullanmamis ya transfer oncesi doktora yazdım cevapta vermedi bana hepsine ayni sekilde devam etmem gerektigini soyledi sanırım doktoru degistirmem gerekiyorMerhaba gebeliğiniz hayırlı olsun.
Estrofem bazı doktorlar kalp atışı duyulunca kesiyor benimki 10 hafta olana kadar devam ettirdi günde 2-1 şeklinde düşüre düşüre kesti.
Proluton iğne gün aşırı sonra 3 günde bir filan derken onuda 12 haftadan sonra kesti.
Şuan;
progestan fitil
Vitamin
Coraspirin kullanıyorum.
Yalnız prednolu kesmeliydi sanırım o transfer dönemi kullanılıyor bağışıklık düşürmek için
Evett banada biraz uzak avrupa yakasinda oturuyorum bendeBende çok baktım oraya mesafe var diye gözüm yemedi medicalpark bahcelievlerde yaptırdım bende
Bende prednolu transferden once 5 gun kullandim sadece, sonra biraktirdilarÇok teşekkur ederim prednol kortizonlu bir ilaç yazanlardan hic biri ya kullanmamis ya transfer oncesi doktora yazdım cevapta vermedi bana hepsine ayni sekilde devam etmem gerektigini soyledi sanırım doktoru degistirmem gerekiyor
İlgileri güzel görünüyor oranın ben sanki devlette yaptırmış gibiyim birde surekli birsey icin para odedim çok şükür tuttu da sesimi çıkarmıyorum şimdiEvett banada biraz uzak avrupa yakasinda oturuyorum bende
Evet prednol zaten kanser hastalarının kullandığı bir ilaç bağışıklık düşürüp vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp atmasın diye veriliyor doktorumun asistanı böyle açıklama yapmıştı ama transfer öncesi 4 gün transfer sonrası 2 gün kullanıp bıraktım diye hatırlıyorum transferden sonra fazla kullanmadım yani nasıl hala devam ettiriyorlar bu ilaca çok anlamadım evet diğer ilaçlar aynen devam ediliyor ama prednolu belirtmeyi belki unutmuşturÇok teşekkur ederim prednol kortizonlu bir ilaç yazanlardan hic biri ya kullanmamis ya transfer oncesi doktora yazdım cevapta vermedi bana hepsine ayni sekilde devam etmem gerektigini soyledi sanırım doktoru degistirmem gerekiyor
Özellikle yazıyorum söylüyorum ama hiç bilgi vermiyor ilaç konusunda sanki tup bebek ilacları hakkında hic bilgisi yok sorun olmasın diye onceki doktorum ne dediyse onu devam ettiriyor gibi geldi bize sağlık ocağına sordum bazı durumlarda kullanılabolir falan dedi sadece başka doktor arayışına girdikEvet prednol zaten kanser hastalarının kullandığı bir ilaç bağışıklık düşürüp vücut embriyoyu yabancı madde olarak görüp atmasın diye veriliyor doktorumun asistanı böyle açıklama yapmıştı ama transfer öncesi 4 gün transfer sonrası 2 gün kullanıp bıraktım diye hatırlıyorum transferden sonra fazla kullanmadım yani nasıl hala devam ettiriyorlar bu ilaca çok anlamadım evet diğer ilaçlar aynen devam ediliyor ama prednolu belirtmeyi belki unutmuştur
İlgileri güzel görünüyor oranın ben sanki devlette yaptırmış gibiyim birde surekli birsey icin para odedim çok şükür tuttu da sesimi çıkarmıyorum şimdi
Bırakın başka doktora gidene kadar kullanmayın desem olmaz kullanmakta sıkıntılı gibi bütün doktorlar bıraktırıyor bu bebişleride zar zor buluyoruz biran önce aksatmadan işinin ehli hem gebeliği takip edebilecek belki doğumu yapacak güvenebileceğiniz bi doktora gidin dediğiniz gibi.Özellikle yazıyorum söylüyorum ama hiç bilgi vermiyor ilaç konusunda sanki tup bebek ilacları hakkında hic bilgisi yok sorun olmasın diye onceki doktorum ne dediyse onu devam ettiriyor gibi geldi bize sağlık ocağına sordum bazı durumlarda kullanılabolir falan dedi sadece başka doktor arayışına girdik
Bırakmayı sordum azaltarak bırakılması gerektigini soyledi aile hekimim daha kotu sonuclar dogurur bu defa dedi pazartesiye kadar kullanacagım mecbur randevu aldım farklı bir doktora ama bu defa da estrofem bitti ve piyasada hic bir yerde yokBırakın başka doktora gidene kadar kullanmayın desem olmaz kullanmakta sıkıntılı gibi bütün doktorlar bıraktırıyor bu bebişleride zar zor buluyoruz biran önce aksatmadan işinin ehli hem gebeliği takip edebilecek belki doğumu yapacak güvenebileceğiniz bi doktora gidin dediğiniz gibi.
Biran önce sağlıkla şu önemli haftaları geçsenizde rahat rahat bebişe alışveriş yapabileceğiniz haftalar gelseBırakmayı sordum azaltarak bırakılması gerektigini soyledi aile hekimim daha kotu sonuclar dogurur bu defa dedi pazartesiye kadar kullanacagım mecbur randevu aldım farklı bir doktora ama bu defa da estrofem bitti ve piyasada hic bir yerde yokgercekten oyle bilmiyorsa benim bilgim yok deseler olmaz kobay gibi deniyorlar onların uğraştığı birsey yok nihayetinde parayı alıp oturuyorlar sonucları ne olacak dusunen bakan yok cok sinir bozucu bir durum
Ah inşallah 7 sene ardından sevindik kursağımızda hala sevincimiz, estrofem birden kesmek zorunda kalacağım elimde 4 adet kaldı oda yarın bitiyor mumkun degil bulamıyorum insallah birden kesmek bir problem yaratmazBiran önce sağlıkla şu önemli haftaları geçsenizde rahat rahat bebişe alışveriş yapabileceğiniz haftalar gelseBende de önce yarıma düşürüp sonra çeyrek alarak bıraktırmıştı doktorum ptesi detaylı sorarsınız umarım bu doktor iyi çıkar
Estrofemi birden mi bıraktınız acaba yoksa azaltarak mıEstrofem rahim kasılmalarını karşı veriliyor. Benimki tüp bebek olduğu için mecburen kullandım. Normal gebelikte nasıl bilmiyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebişinizi , tebrik ederim
Birden kestik , ama iğneyi devam ettiğim için sorun etmedi sanırımEstrofemi birden mi bıraktınız acaba yoksa azaltarak mı
Anladım çook teşekkürlerBirden kestik , ama iğneyi devam ettiğim için sorun etmedi sanırım
Prednol transferdan once 5 gun kulandim. Sonra birak dedi doktor.Merhaba arkadaşlar, tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım sormak istediğim soru tüp bebek ile hamile kalan arkadaşlar hangi ilaçlara devam ettiniz dozlarınız neydi ben 4 adet estrofem progestan dex igne 2 defa prednol ilac gunde 2 kullanıyorum doktor devam etmemi istedi tüp bebek doktoru değil ilaç dozları bana fazla geldi internette araştırdığımda bebegime bir zararı olur diye korkuyorum benim durumumda olan varsa yardımcı olabilir mi
Bende da ayne ilaclar ayne doz kulandimHayirli olsunn
Benim kullandiklarim:
-estrofem gunde 4 adet
-coraspin 1 adet
-gun asiri iki ampul progestan
-litunus fitil gunde 3 x
-kan sulandirici igne her gun
-vitamin
+ haftada bir serumum var
Benim doktorda cem celik. Bahcecide. Şuan ikinci tranafer icin hazirlik başladik. Cem hoca cok iyi bir doktor ve cok guveniyorum onuHaha belkide evet tup bebektendiraynen suan hala hamileligime inanamiyorumm. Evet istanbulda, bahcecide tedavi goruyorum, cem celikte. Sizz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?