Bilmiyorum . Şüphedeyim bayağı. Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım . Yarın kan testi vermeye gitcem . Siz benden daha erken yapmışsınız . Bence sizin şimdi yapılırsa daha koyu çıkar çizginiz . İsterseniz sizde yarın bi kan verin . Netleşsin . Bu arada belirtileriniz neler ? Benim adet olcakmışım gibi ağrım var ama öyle belirgin bi belirtim yokMerhababenim de günüm 24 kasımdı. Ertesi gün test yaptım böyle çıktı henüz kan vermeye gitmedim. Sizin de var gibi ama epey silik belki çok yeni oluşmuştur
Ben dün sabah da yaptım biraz daha netti ama yine de kan için bekleyeyim dedim, gebelik varsa da düşük değer görüp belki üzülürsem diye. Aslında iki haftadır oturduğum yerde uyuma, bacak ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, geçmeyen nezle, ve son iki üç gündür çalışırken baş dönmem var ayakta çok durunca oluşan. Adet günümden beri de dediğiniz gibi adet olma ağrısı çokBilmiyorum . Şüphedeyim bayağı. Sevinsem mi üzülsem mi anlamadım . Yarın kan testi vermeye gitcem . Siz benden daha erken yapmışsınız . Bence sizin şimdi yapılırsa daha koyu çıkar çizginiz . İsterseniz sizde yarın bi kan verin . Netleşsin . Bu arada belirtileriniz neler ? Benim adet olcakmışım gibi ağrım var ama öyle belirgin bi belirtim yok
İnşallah vardır da ikimizde hayırlı haberler alırızBen dün sabah da yaptım biraz daha netti ama yine de kan için bekleyeyim dedim, gebelik varsa da düşük değer görüp belki üzülürsem diye. Aslında iki haftadır oturduğum yerde uyuma, bacak ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı, geçmeyen nezle, ve son iki üç gündür çalışırken baş dönmem var ayakta çok durunca oluşan. Adet günümden beri de dediğiniz gibi adet olma ağrısı çok
İnşallahİnşallah vardır da ikimizde hayırlı haberler alırızyarın kadın doğuma gitcem ve düzenli olarak hsg baktırcam. Eğer yükselirse gebelik var demektir . Zaten doktor yerleşmesi içinde ilaç veriyo bazı kişilere . En azından düşük riskini ortadan kaldırır . Tedbir amaçlı gitcem ben. Bence sizde gidin . Erken müdahale her zaman iyidir
Tamam iyi ya da kötü mutlaka haberdar edincemİnşallahevet o konuda haklısınız. Gelişmeleri bildirelim öyleyse burdan :)
Aslında yaptım tek çizgi görünce koymuştum 10 dk sonra fln böyle gördüm suyla cildim kutuma cizgisidir diye çıkmadıSonuç hemen mi çıktı?
Benimde böyle çıkmıştı ilk gebelik testim şimdi 10 haftalığızherkese merhabalar . 24 Kasım öğretmenler gününde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Aslında regl sancım var oldum sanıyorum ama henüz kanama yok diyim. Haliyle günüm geçince de normal kaset test yaptım. Erken gebelik değil ama . 2. Çizgi silik çıktı . Sizce gebelik var mı ? Emin olamadım ben
Suyla gitmiyor zaten. Hemen çıkması lazım genelde 5dk Max 10dkdan sonrası geçersizAslında yaptım tek çizgi görünce koymuştum 10 dk sonra fln böyle gördüm suyla cildim kutuma cizgisidir diye çıkmadı
Ay ağzınızdan bal damlıyor inşallahBenimde böyle çıkmıştı ilk gebelik testim şimdi 10 haftalığızinşallah sağlıklı bir gebeliktir
Canım sende de var gibi ama ben regl gecikmesinin 4. Gününde yaptım . Yani bugün gecikmenin 4. Günü sabah yaptım. Geç döllenme de olabilir benim. Yarın gidip kan vercem hepinizi haberdar ederim . Bekle günüm geçerse durma kan vermeye git . Regl gününün geçmesini bekle ki garanti olsun. Benim normalde günü şaşmazdı o yüzden test yaptım inşallah vardır. Adet gecikmesi önemli bi belirti . Gecikmeden hemen sonra kan verKızlar bende sabah 8 de yaptım varmi yokmu emin değilim yarında adet olmam gerek
Benim ki hemen çıktı . Yani 1 Dk içinde kurudu ve 2. Çizgi tıpkı böyle silikti. Resmî de hemen çektim zaten . Öyle kuruma çizgisi falan değil ama Hcg düşük olduğu için silik görünüyo sanırımSonuç hemen mi çıktı?
Evet hcg 100 üstüne çıktığında netleşiyor çizgisiBenim ki hemen çıktı . Yani 1 Dk içinde kurudu ve 2. Çizgi tıpkı böyle silikti. Resmî de hemen çektim zaten . Öyle kuruma çizgisi falan değil ama Hcg düşük olduğu için silik görünüyo sanırım
Sizin paylaşımlarınızı da okudum forumda; belirtilerinizi test sonuçlarınızı falan biliyorum az çokEvet hcg 100 üstüne çıktığında netleşiyor çizgisi
Bende regl dönemi göğüs hassasiyeti yaşadım. Ancak gerçekten o göğüs büyümesi acıması hassasiyeti regle asla benzemiyor. Ben şeyde anlamıştım, kabaca anlatacağım özür dilerim. Göğsünüzü avucunuza aldığında iç kısmında ismini bilmiyorum ancak ufak yuvarlak bir kıkırdağa benzer birşey oluyor. Göğsün yarısından bile küçük oluyor normalde göğüs ucu etrafında oluyor genelde. Benim o büyümüştü, tüm göğsümün etrafını sarıyordu. Öyle anlatabilirim sanırımSizin paylaşımlarınızı da okudum forumda; belirtilerinizi test sonuçlarınızı falan biliyorum az çoksizce bu teste göre var mıdır ? Belirti olarak Şuan adet sancım var ama kanamam yok. Gecikmenin 4. Günü bugün. Birde göğüslerde büyüme var her zamankinden farklı olarak . Sizinde böyle miydi ?
Benimde Şuan öyle . İçinde süt bezesi var göğsün . O büyümüş aynen . Bende bi göğüsteki pembe halka da renk değişimi oldu , kahvemsi gibi ve o halka üstünde sivilceye benzer kabarcıklar var ve kaşıntı oldu . Yine de kendimi umutlandırmamak için umursamadım. Yarın kan vericem inşallah müjde veririm sizin gibiBende regl dönemi göğüs hassasiyeti yaşadım. Ancak gerçekten o göğüs büyümesi acıması hassasiyeti regle asla benzemiyor. Ben şeyde anlamıştım, kabaca anlatacağım özür dilerim. Göğsünüzü avucunuza aldığında iç kısmında ismini bilmiyorum ancak ufak yuvarlak bir kıkırdağa benzer birşey oluyor. Göğsün yarısından bile küçük oluyor normalde göğüs ucu etrafında oluyor genelde. Benim o büyümüştü, tüm göğsümün etrafını sarıyordu. Öyle anlatabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?