Gebelik var mı 2. Çizgi silik

İnşallah güzel haberler alırsın

Var gibi kan testi verin bnce

Benim 28 çıkmıştı böyle gözüküyor düşük olunca, 1 2 haftalık falan gebesiniz

Bekliyoruz test sonucunuzu
Sabah randevum olmadığı için devlet hastaneleri kabul etmedi beni . Acil de Hcg bakmıyoruz burada dedi. Sinir oldum sabah sabah . Sonra bi eczaneden yine test aldım. Ama ilk idrarla yapmadım o testi . Yine silik çıktı ve bu kez farklı marka test aldım . Dayanamadım sağlık ocağına gittim. Kan tahlili aldı sağolsun doktor . Hormon biyokimya derken 6 tüp kan verdim . Akşam 5 e kadar e nabıza düşer dedi. 10 dk da bir kontrol ediyorum henüz bişey yok. Kalbim duracak heyecandan

Ne kadar süredir deniyordunuz kızlar
Ben bu ay hiç özenli bi dönem geçirmedim . Geçen ay rahim filmi (hsg) çektim. Hsg sonrası tüpler iyice açıldığı için üstüne gebe kalan çok kişi olmuş . Hatta doktor %90 tutma ihtimali var dedi. Hsg den sonra regl oldum bitti. Ama bu ay sadece 3 kez ilişki yaşadık. Diyorum ya özenmedim açıkçası . Testim silik çıktı kan verdim. Eğer pozitif sonuç çıkarsa rahim filminin etkisi demektir

Haber edin bebeği ve kalp atışını görene kadar kimseye söylemeyin
Bende aynen öyle düşünüyorum . Bazen boş kese de olabiliyor diye duydum . Net olarak kalp atışını duyarsam kesin hamileyim derim . Dilerim rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebişler nasip etsin inşallah

Yaaa heyecanlııııı bakalım ne olucak, çizgi yine silikse düşük de olsa elle tutulur bir değer gelir sanırım yani

Yaaa heyecanlııııı bakalım ne olucak, çizgi yine silikse düşük de olsa elle tutulur bir değer gelir sanırım yani
Bu saat oldu hala çıkmadı sonuçlar . Çatlamak üzereyim sağlık ocağına sordım onlarda da çıkmamış . En kötü ihtimalle yarın öğrenirim

Bu saat oldu hala çıkmadı sonuçlar . Çatlamak üzereyim sağlık ocağına sordım onlarda da çıkmamış . En kötü ihtimalle yarın öğrenirim
Sabah 9 yada 10dan önce verdiyseniz de yarın çıkar büyük ihtimalle sonuç benim öyle olmuştu. Yarın sabah 8 9 gibi düşer e nabıza gece de sonuçlanabilir mecbur beklicez artık

Biz 14.hafta bittikten sonra herkese duyuracağız, yakın çevremiz biliyor şimdilik. Tabi bi kaç akraba duymuş ne yazık ki eşimin tarafı pek sıkı ağız olamamış sinir bozucu bir durum bebeğin en azından ilk trimesterı atlatması gerekiyor düşük yaşama riskinin en aza inmesi için

Sabah 9 yada 10dan önce verdiyseniz de yarın çıkar büyük ihtimalle sonuç benim öyle olmuştu. Yarın sabah 8 9 gibi düşer e nabıza gece de sonuçlanabilir mecbur beklicez artık
Sabah 8:40 da verdim . Tüm tahliller çıkmış sadece o kalmış sizin ki Şuan ne kadarlık?

Ben az önce regl oldum hala şoktayım. Testler beni yanılttı resmen . Bugün de gecikmenin 5. Günüydü ve ilk kez başıma geliyo. Sağlık olsun . Sonraki aylarda bakcaz artık. Rabbim dileyen herkese nasip etsin, size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Aynı ağrılar bende de var 2 oldu adet olmadım sancı gibi ara ara giren çok şiddetli olmayan bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…