herkese merhabalar . 24 Kasım öğretmenler gününde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. Aslında regl sancım var oldum sanıyorum ama henüz kanama yok diyim. Haliyle günüm geçince de normal kaset test yaptım. Erken gebelik değil ama . 2. Çizgi silik çıktı . Sizce gebelik var mı ? Emin olamadım ben
Benimde böyle çıktı sonra kimyasal oldu . Hemen doktora git kan ver . Pozitif sonucu alacaksın büyük ihtimalle. Doktor kontrolünde ol benim gibi olma hayırlı olsun şimdiden
Benimde böyle çıktı sonra kimyasal oldu . Hemen doktora git kan ver . Pozitif sonucu alacaksın büyük ihtimalle. Doktor kontrolünde ol benim gibi olma hayırlı olsun şimdiden
Benimde 6 gün geçmişti reglim. Gittikçe koyulaştı test . Kan verdim hamilesin dedi doktor ama kan verdikten birkaç saat sonra kanamam başladı düştü . Dikkatli olmak lazım. Allah’ın izniyle iyi haber alacaksın ama bolca dinlen . Doktorla konuş düşük olmaması için yerleştirmeyi destekleyen ilaç al mutlaka . Ben geç kaldığım için çok pişmanım
Dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum nispet yapar gibi sorular sormayın burda insanlar gebe kalmak için olmayan çizgiyi bile gördüğünü sanıyor umut ediyor sizin attığınız çizgi gözünüze girecek hala gebemiyim giye sormuşsunuz , çocuk içerde okula başlayacak biraz daha durursa o kadar ki net testi atıp saçma sapan sorular soruyorsunuz. Hayırlı olsun anladık hamilesiniz