Gebelik var mı ? Acil yardım

visyon

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2022
110
56
13
31
Arkadaşlar adetime 3 gün kaldı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım demin. Ve hemen 2. Çizgi var yok arası çok silik bir şekılde var gibi. Sizde görebiliyor musunuz ? Ne düşünüyorsunuz hamilelik war mı sizce ? Yardımcı olursanız cok sevinirim görsel attım.

Eklentiler

• D5708B33-2621-43A5-BF74-2A064E1514E9.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 203
  • 8F4BF53D-E253-4D7F-935D-339D659969D9.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 196
Hayalet çizgi var olabilirsinz

Kan testı yaptım ve hamileyim çok şükür inşallah sizde guzel haber alırsınız
Çok sevindim adınıza.Ne zamandır deniyordunuz bir de test bi tane mi yaptınız acaba Bende de ilk testim böyle çıkıp diğeri tek çizgi çıktı Aradayım şu an kan vermek için

2 ay denedim ilk ay çok belirtim olmasına rağmen olmadı . İkinci ay tek belirtim wardı oda idrar kokusunun yoğun olması o beni şüpelendirdi. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonrasında adetime bir gün kala tekrar test yaptım bu sefer ki test daha bir belirgin çıktı o gun hemen kan testıne gittim sonuç hamiş çıktım Adet geçikmeniz var mı

Ah o koku bendede çok yoğun başka bir belirtim yok benimde eğer belirti sayarsam onu tabii . Şubat 4 te olmuştum adetimi geçen ay ama geneli düzensiz oluyorum kimi 2 si kimi 8 İ . Bugün yeniden hızlı test yaptım yine tek çizgiydi sanırım bütün testleri bitiricem Türkiye’de ki Gerçekten adınıza çok mutlu oldum.paylaştınız mı eşinizle hemen peki

İnşallah sizede nasip olur ewet eşime hemen söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…