Hayalet çizgi var olabilirsinzArkadaşlar adetime 3 gün kaldı dayanamayıp erken gebelik testi yaptım demin. Ve hemen 2. Çizgi var yok arası çok silik bir şekılde var gibi. Sizde görebiliyor musunuz ? Ne düşünüyorsunuz hamilelik war mı sizce ? Yardımcı olursanız cok sevinirim görsel attım.
Ay inşallah sizce kan testı için adet geçikmesini beklemelimiyimHayalet çizgi var olabilirsinz
Bence yarın git ver çıkarAy inşallah sizce kan testı için adet geçikmesini beklemelimiyim
Erken gebelik testi değil mi buAy inşallah sizce kan testı için adet geçikmesini beklemelimiyim
Ewet erken gebelik testiErken gebelik testi değil mi bu
Kan verin yarın düşük çıkabilir ama beş altı yedi gbi de çıksa gebesiniz demektrEwet erken gebelik testi
TamamdirKan verin yarın düşük çıkabilir ama beş altı yedi gbi de çıksa gebesiniz demektr
İnşallahhhRica ederim hayırlı haberleriniz olsun inşallah
Kan testı yaptım ve hamileyim çok şükürMerhabalar sonucunuz ne cıktı acaba meraklandım bende de de aynısı cıktı yarın test vericem ama sizi de merak ettim
Çok sevindim adınıza.Ne zamandır deniyordunuz bir de test bi tane mi yaptınız acabaKan testı yaptım ve hamileyim çok şükürinşallah sizde guzel haber alırsınız
Çok sevindim adınıza.Ne zamandır deniyordunuz bir de test bi tane mi yaptınız acabaBende de ilk testim böyle çıkıp diğeri tek çizgi çıktı Aradayım şu an kan vermek için
Amin inşallahKan testı yaptım ve hamileyim çok şükürinşallah sizde guzel haber alırsınız
Ah o koku bendede çok yoğun başka bir belirtim yok benimde eğer belirti sayarsam onu tabii . Şubat 4 te olmuştum adetimi geçen ay ama geneli düzensiz oluyorum kimi 2 si kimi 8 İ . Bugün yeniden hızlı test yaptım yine tek çizgiydi2 ay denedim ilk ay çok belirtim olmasına rağmen olmadı . İkinci ay tek belirtim wardı oda idrar kokusunun yoğun olması o beni şüpelendirdi. Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonrasında adetime bir gün kala tekrar test yaptım bu sefer ki test daha bir belirgin çıktı o gun hemen kan testıne gittim sonuç hamiş çıktımAdet geçikmeniz var mı
Merhaba yumurtlamanın kacinci günü erken gebelik testi yaptinizEwet erken gebelik testi
İnşallah sizede nasip olurAh o koku bendede çok yoğun başka bir belirtim yok benimde eğer belirti sayarsam onu tabii . Şubat 4 te olmuştum adetimi geçen ay ama geneli düzensiz oluyorum kimi 2 si kimi 8 İ . Bugün yeniden hızlı test yaptım yine tek çizgiydisanırım bütün testleri bitiricem Türkiye’de ki Gerçekten adınıza çok mutlu oldum.paylaştınız mı eşinizle hemen peki
Canım ben adetime 4 gün kala yaptım test sonuç pozitif cıkmıstı , 1 gün kala tekrar yaptım yıne pozitif çıktı zaten hemen o gun kan verdım hamile olduğumu öğrendimMerhaba yumurtlamanın kacinci günü erken gebelik testi yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?