Gebelik var mı ? Acil yardım

Her test yapmanız da cıkıyorsa hamilelik wardır demektir zaten çok yeni olduğu ıcın silik çıkıyor her denemede koyulaşıyor hadı gözün Aydın

Her test yapmanız da cıkıyorsa hamilelik wardır demektir zaten çok yeni olduğu ıcın silik çıkıyor her denemede koyulaşıyor hadı gözün Aydın
Bundan daha koyusu olmuyo amaneyse canımı sikmiycam çok fazla kafama takıyorum sanırımakışına bırakmak en iyisi

Evet olabilir. Tutunma kanaması olabilir dinlenin bol bol havuç yiyin . Zaten bebek tutunurken adet sancısı gibi oluyor ben 5 haftalık hamileyim hala arada sancı vuruyor doktorum normal demişti
Merhabalar tam olarak hissettiğiniz belirtiler nelerdi acaba söyleyebilir misiniz ?

Merhabalar tam olarak hissettiğiniz belirtiler nelerdi acaba söyleyebilir misiniz ?
Benim tek belirtim idrarım çok kokuyordu çok su içmeme rağmen idrarımın açık renk olmasına rağmen kokuyordu. Başka bir belirtim olmadı . Bence bu belirti olaylarına takılmamak lazım herkesin bünyesi farklı . Kimisinin bulantısı , göğüs hassasiyeti , yok akıntı , baş donmesi vb . Şeyler yaşıyor kimisi hiç yaşamıyor ben tek belirti ile anladım. Size tavsiyem bedeninizi iyi takip edin kendınizde farklılıklar hissedeceksiniz

Evet doğru söylüyorsun bende her ay hamilelik belirtileri yasıyormuşum gibi hissediyorum aslında vücudumuz bizle oyun oynuyor artık bende oluruna bıraktım benim için en önemli belirti artık sadece adet olmazsam inanıcam hamile olduğuma yoksa hep hayal kırıklığı yaşıyorum

Birde benim adet belirtilerim evlendikten 7-8 ay sonra değişti önceden günü geldiğinde asla gecikmezdi artık 2 gün mutlaka gecikiyo ve az kanama oluyor ve ayriyeten benim göğüslerim 10 gün önceden ağrımaya acımaya başlardı artık 6 gün kala falan başlıyor bende anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…