Gebelik var mı ? Acil yardım

Canım ben adetime 4 gün kala yaptım test sonuç pozitif cıkmıstı , 1 gün kala tekrar yaptım yıne pozitif çıktı zaten hemen o gun kan verdım hamile olduğumu öğrendim
Ya benim ara ara sancilanmam oluyor iki gündür sizde öyle bir durum oldu mu

Hayır hiç test yapmadım bu ay kan testi vermek için bekliyor um ben düzensiz adet oluyorum Şubat'ın 3 ünde adetim bitti hala olmadım
Bence erken gebelik testi yapın varsa hemen çıkar . Sabah ilk idrar ile yapın derim baya geçikmiş . Adet düzensizliğim var hamile değilimdir diyen bir arkadaş test yaptı pozitif çıktı hemen kan werdı 6.5 haftalık hamile olduğunu öğrenmişti tevdi test yapmadan kan testine gitmeyin derim bir kaç gün ara ile test yapın hayalet çizgi görürseniz hemen gidin inşallahhh nasıp olur sizede

22 Şubat'ta kan verdim daha yumurtlamamistim ayın 2 inde verdim yine o gün yumurtlamam oldu

Kaset test yaptıktan sonra adet oluyorum hep fobim var
umarım bu ay oyle olmaz .. guzel haberlerini beklıyorum canım yazarsın buraya birde havuç ye bol bol yumurtlamaya ve yumurtanın çatlamasına yardımcıymıs ben bu ay hep havuç yedım adetım bittikten sonra hemen hamile kalmışım ben yumurtlama günümde bile degıl

Ya bende bu ay gidip gelip havuç yedim inanır mısınız

Merhabalar, 4 Mart ta adet oldum 6 gün sürdü ve bitti, dün 13 martta çok az kanamam geldi ve bugün çok arttı şiddetli ağrı çekiyorum sizce neden olabilir hiç yaşayan var mı ,erken gebelik belirtisi olabilir mi

Evet olabilir. Tutunma kanaması olabilir dinlenin bol bol havuç yiyin . Zaten bebek tutunurken adet sancısı gibi oluyor ben 5 haftalık hamileyim hala arada sancı vuruyor doktorum normal demişti

Öncelikle hayır olsun sağlıkla gelsin bebişinizbende adete 2 gün kala test yaptım silik çıktı aynı siz gibi. Adet günü tekrar yaptım bu defa daha belirgindi ama benm 3 ay öncesinden geçirdiğim bir kimyasal gebeliğim var. Ve bu durum beni korkutuyo. Kan değeriniz kaç cikmisti bir de testleriniz elinizde varsa hala atabilir misiniz.

Teşekkür ederim amin inşallahhh kimyasal gebelik yaşadınız diye korkmayın bende yaşadım sonra ki ay hemen hamile kaldım.adet günüme bir gün kala gittim değerim 116 cıkmıstı sonrasında 454 çıkmıştı . Testler tabi haftalardır bekledıgı için daha da koyulaşmış ben adetime 4 gün kala yaptım çok silik nerdeyse gorunmeyecek gibi çıkmıştı. Adetime bir gün kala tekrar yaptım bir oncekıne göre biraz daha koyuydu tabi yıne Silikti hatta çoğu kişiye atmıştım hamile degılsın demişlerdi . Tabi ben adet geçmemi beklemeden öğün hemen kan werdım 116 çıktı hamilesin dedıler 3 gun sonra verdim 454 çıktı . Bence yarın sabah ilk idrar ile yıne test yapın adet günü geçsın hemen kan vermeye gidin derim inşallahhh hayırlı haberler alırsınız

Eklentiler

• 0D56D04C-4542-48FA-B0AE-2F38AAB01B1D.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 51
Kader ortagimi buldum sanırım geçmiş olsun bu arada kimyasal gebeliginiz içinde. rabbim aratmadan vermiş bir sonraki gebeliginizdeBenm bugün adet gecikmemin 3. Günü. Gebelik var eminim çünkü günlerdir test yapıyorum salı günü kan vercem ancak o zaman musaitim. 3 tane erken gebelik testi yapmıştım bende biri adetten 2 gün önce biri adet günü biri de dün olmak üzereilk gün ile bugün yaptığım arasında bariz bı fark var. Ama yine de tam kırmızı olmadi test çubuğu.

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-20-09-23-03-390_com.miui.gallery.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220316_075327_1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…