- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Bence var canım sabah ilk idrarla mı yaptın? Yapmadıysan, sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cıkar simdiden hayırlı olsun bence sabah ilk idrarla testi tekrarla ben 2. Çizgiyi görüyorumKızlar merhaba testi yaptıktan 2 dk içinde çıkan sonuç acaba hamilelik var mı sizce? Hayali çizgiyi ben mi görüyorum yoktur diye düşünüyorum ama sanki hayali bir çizgi de var gibi de geliyor siz de bakar mısınız kamera ile bu kadar belli oluyor
Çol silik var gibi ama siz yine de iki gün sonra tekrar edin o zaman daha net belli olur. Adet gecikmenizin kacinci günü bgn?Kızlar merhaba testi yaptıktan 2 dk içinde çıkan sonuç acaba hamilelik var mı sizce? Hayali çizgiyi ben mi görüyorum yoktur diye düşünüyorum ama sanki hayali bir çizgi de var gibi de geliyor siz de bakar mısınız kamera ile bu kadar belli oluyor
Bence var canım sabah ilk idrarla mı yaptın? Yapmadıysan, sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cıkar simdiden hayırlı olsun bence sabah ilk idrarla testi tekrarla ben 2. Çizgiyi görüyorumadetine kaç gün kaldı ve belirtilerin var mı ve ne zaman başlad
Adetim normalde 9 gün gecikti şuanda fakat bende pkos var yani arada düzensiz adet görüyorum ve yumurtlamam da geç oluyor tahminimce ilk gebeliğimdede adetim bu şekil gecikmişti test yapmıştım negatifti 10 gün sonra yapınca baya koyu pozitif olmuştu bir tane kızım var çok şükür ama ondan sonra ilk defa korunmayı bıraktık 1 ay olacak bırakalı acaba diyorum 15 günlük falan hamile olabilir miyim yumurtlamam gec oluyordur diye düsünüyorum cünkü normal kadına göre o yüzdende hemen pozitifi göremem diye tahmin ettim ama sizlere de sorayım dedim cok silikte olsa bir cizgi cıktı sanki gibi artık hayırlısıBence var canım sabah ilk idrarla mı yaptın? Yapmadıysan, sabah ilk idrarla yaparsan daha koyu cıkar simdiden hayırlı olsun bence sabah ilk idrarla testi tekrarla ben 2. Çizgiyi görüyorumadetine kaç gün kaldı ve belirtilerin var mı ve ne zaman başladı
Çol silik var gibi ama siz yine de iki gün sonra tekrar edin o zaman daha net belli olur. Adet gecikmenizin kacinci günü bgn?
Erken yumurtlamıs sındır bu ay canım hayırlısı olsun şimdiden 2 günde bir testi ilk idrarla tekrar edin Koyulasma farkeder seniz gidip kan verebilirsinizAdetim normalde 9 gün gecikti şuanda fakat bende pkos var yani arada düzensiz adet görüyorum ve yumurtlamam da geç oluyor tahminimce ilk gebeliğimdede adetim bu şekil gecikmişti test yapmıştım negatifti 10 gün sonra yapınca baya koyu pozitif olmuştu bir tane kızım var çok şükür ama ondan sonra ilk defa korunmayı bıraktık 1 ay olacak bırakalı acaba diyorum 15 günlük falan hamile olabilir miyim yumurtlamam gec oluyordur diye düsünüyorum cünkü normal kadına göre o yüzdende hemen pozitifi göremem diye tahmin ettim ama sizlere de sorayım dedim cok silikte olsa bir cizgi cıktı sanki gibi artık hayırlısı
Bende az çizgi görüyorum canım kan ver istersenKızlar merhaba testi yaptıktan 2 dk içinde çıkan sonuç acaba hamilelik var mı sizce? Hayali çizgiyi ben mi görüyorum yoktur diye düşünüyorum ama sanki hayali bir çizgi de var gibi de geliyor siz de bakar mısınız kamera ile bu kadar belli oluyor
1 hafta sonra tekrar denemeyi düşünüyorum az önce içimden geldi birden yaptım testiErken yumurtlamıs sındır bu ay canım hayırlısı olsun şimdiden 2 günde bir testi ilk idrarla tekrar edin Koyulasma farkeder seniz gidip kan verebilirsiniz
Teşekkür ederim peki acaba tabi belkide yoktur gebelik ama eğer hiç olmasa bu şekilde çıkar mı acaba? Bilenler de yazabilr mi?Bende az çizgi görüyorum canım kan ver istersen
Kaset testlerde pek yanılma olmaz bence.ama Allah korusun dis gebelik kimyasal vb de olabilir sonuçta siz ihmal etmeyin kan verinTeşekkür ederim peki acaba tabi belkide yoktur gebelik ama eğer hiç olmasa bu şekilde çıkar mı acaba? Bilenler de yazabilr mi?
Arkadaşlar yok mu başka yorumu olan çok şaşırdım belirginleşmesine var mı bu durumu yaşayan ??Bakar mısınız şimdi baktım tabi gözle daha belirgin ama fotoğrafınıda çektim 1 saat içerisinde çok daha belirgin olmuş(gözle daha belirgin) daha önce negatif olan testlerim vardı ama beklesemde hiç böyle çizgi çıkmamıştı ilk 2 dk içinde baya silikti ama 1 saat sonra baktığımda baya belirgin sizce pozitif olduğundan mı? Tekrar bir bakar mısınız
Gebelik çok yeni olabilir canımm. Bnmde ilk testlerim o kadar ki silikti. Sabah ilk idarla dene koyulasma varsa kan testi verArkadaşlar yok mu başka yorumu olan çok şaşırdım belirginleşmesine var mı bu durumu yaşayan ??
Dayanamıycam yarın tekrar test alıp deniycem galiba acaba koyulasırmı yarın yapsamGebelik çok yeni olabilir canımm. Bnmde ilk testlerim o kadar ki silikti. Sabah ilk idarla dene koyulasma varsa kan testi ver
Bu testler aynı gün içinde mi yapıldı birkaç tanesinde bariz belli diğer ikisindede benim ilk iki dk da cıkan cizgi gibi nasıl belirgin oldular öyleTestlerde bunlarEki Görüntüle 3137135
Kan negatifti derken hamile değilmiymişsiniz yani?Ben olsam hemen acile gidip kan vermiştim maşallah sabirlisin Rabbim kucagina almayı nasip eder inşallah benim başıma şöyle bişey gelmişti ilk iki dk da değilde 5 .dk da belirdi çizgiler gün içinde birkaç test yaptım hepside pozitif çıktı ama kan negatifti inşallah senin doğru sonuç tur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?