- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Bakar mısınız şimdi baktım tabi gözle daha belirgin ama fotoğrafınıda çektim 1 saat içerisinde çok daha belirgin olmuş(gözle daha belirgin) daha önce negatif olan testlerim vardı ama beklesemde hiç böyle çizgi çıkmamıştı ilk 2 dk içinde baya silikti ama 1 saat sonra baktığımda baya belirgin sizce pozitif olduğundan mı? Tekrar bir bakar mısınız
Yazdım canımBence çıkar canım yap istersen ben de merak ettim sonucunu
Evet cnm hamile değildim kan negatif çıkmıştı ama senin var görünüyor diğeri baya belliKan negatifti derken hamile değilmiymişsiniz yani?
Bugün öğlen yaptım erken gebelik testini evet baya bir belli ama 10-15 dk sonra böyle oldu ilk bakışta yoktu sanki ama daha önce de çok yapmıştım hiç böyle belirgin olmazdı silik bile çıkmazdı dün aksamki normal gebelik testim ilk iki dk da cıktı baya sikikti sonradan belieginlesti baya bir bugünki erken gebelik testimde 15 dk içinde cıktı 15 dk sonra bu kadar pozitif gözükmesi normal mı ki akşam telrar yapmayı düsünüyorum normal kaset test ile acaba cizgi koyulasmısmıdır 1 gün fark ileEvet cnm hamile değildim kan negatif çıkmıştı ama senin var görünüyor diğeri baya belli
Kan testi versen karmaşadan kurtulursun aslında yapınca at bakalım testi inşallah vardır her gün niye pozitif çıksın kiBugün öğlen yaptım erken gebelik testini evet baya bir belli ama 10-15 dk sonra böyle oldu ilk bakışta yoktu sanki ama daha önce de çok yapmıştım hiç böyle belirgin olmazdı silik bile çıkmazdı dün aksamki normal gebelik testim ilk iki dk da cıktı baya sikikti sonradan belieginlesti baya bir bugünki erken gebelik testimde 15 dk içinde cıktı 15 dk sonra bu kadar pozitif gözükmesi normal mı ki akşam telrar yapmayı düsünüyorum normal kaset test ile acaba cizgi koyulasmısmıdır 1 gün fark ile
Ben dayanamadım gündüz yine yaptım normal kaset testten ama bu sefer negatif gibiydi çoook silik bir çizgi vardı yani dün ve sabah daha belliydi sanki anlayamadımKan testi versen karmaşadan kurtulursun aslında yapınca at bakalım testi inşallah vardır her gün niye pozitif çıksın ki
Bakar mısınız en üstteki dün akşam ikincisi bu öğlen üçüncüsüde öğleden sonra aksam üzeri yani ücüncüsünde az da olsa sanki silik cizgi var gibi ama yok gibi de görebilen var mı? Ama hamile olsam ücüncüdede daha koyu cıkması gerekmez mi?Kan testi versen karmaşadan kurtulursun aslında yapınca at bakalım testi inşallah vardır her gün niye pozitif çıksın ki
Teste geç bakmayın ve sabah ilk idrarla deneyin aklınızda soru kalmasın bir dahaHiç kimse yok mu bu durumu yaşayan veya yardımcı olabilcekk ister istemez merak ediyorum ya
Kızlar kan vetdim bakalım ögleden sonra çıkarmıs bakıcaz sonuclara hicbir tahminim yok merak icindeyim ay yok mu yorum yapacak olann dün geceki test bana pozitif dusundurduAy kızlar kafayı yicem eşime test aldırdım erken gebelik almış oda şimdi yaptım bakar mısınız sonuca ne diyorsunuzz?? Ay heyecan yaptım ya sanki pozitif gibi bu yarın kan vericem insallah ama bir sizde bakın ne düsünüyorsunuz önceki testlerimde var yukarda attım
Cnm bak burada çok belirgin ve kırmızı testler in hepside yanlış olamaz kan sonucunu haber ver bizede dua etAy kızlar kafayı yicem eşime test aldırdım erken gebelik almış oda şimdi yaptım bakar mısınız sonuca ne diyorsunuzz?? Ay heyecan yaptım ya sanki pozitif gibi bu yarın kan vericem insallah ama bir sizde bakın ne düsünüyorsunuz önceki testlerimde var yukarda attım
Ay insallah bakalım bugün kan sonucum cıkacak size de haber vericem çok merak ediyorum gerçekten ve bebek isteyenlerle dualarım insallah Allahım isteyen herkese versin canım insallah dua ederim tabi etmem miCnm bak burada çok belirgin ve kırmızı testler in hepside yanlış olamaz kan sonucunu haber ver bizede dua et
Ah evet birde hamileysem ilk size edeceğim unutmayacagım sizi insallah tanımıyorum ama insallah kalbinizdeki olurBende çok istiyorum olsun diye hqmilenin duası kabul olur dua bekliyorum
Teşekkür ederim amin inşaallahAh evet birde hamileysem ilk size edeceğim unutmayacagım sizi insallah tanımıyorum ama insallah kalbinizdeki olur
Daha çıkmadimi sonucunizAh evet birde hamileysem ilk size edeceğim unutmayacagım sizi insallah tanımıyorum ama insallah kalbinizdeki olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?