GEBELİK VAR MI LÜTFEN YARDIM

Eklentiler

• 9E9219F0-DB5A-4DB8-9E7B-BFC27884C24E.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bakar mısınız bugün erken gebelik yapsam acaba daha belirgin çizgi çıkar mı 1 günde hcg artar mı yada erken gebelik testi daha hassas oldugu icin hamilelik varsa daha koyu cıkar mı??

Kızlar yine ilk idrar değil ama öğlene doğru yaptım bugün bu avox erken gebelik testi vallahi ayıptır söylemesi idrar akıtma sırasında tam 10 sn tutun diyor ama o kadar denk gelmemiştir artık kaç damla idrar geldi ise yaptım ilk iki dk çizgi falan hic göremedim 5dk sonra bakın diyor bazı sitelerde 20 dk sonra diyor ben testi koydum geldim 15 dk sonra falan böyleydi bakar mısınız?? Dünki testlerimi de biliyorsunuz ben bu testi görsem kesin hamile derim dün de silikti ama sadece 15-20 dk sonra gördüğüm için ilk iki dk da göremedim böyle o yüzden emin olamadım yardımcı olun lütfeenn

Eklentiler

• 9F86CA49-38A0-4022-8818-3B06DF54D9AF.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 61
  • D0E99665-21F7-4BE9-A495-DED4C471394D.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 23DC796B-46FB-42F0-BC54-E357F4EE54A5.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 62
  • E1253375-1552-417F-8CEA-5C3DE067827C.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 65
Evet cnm hamile değildim kan negatif çıkmıştı ama senin var görünüyor diğeri baya belli
Bugün öğlen yaptım erken gebelik testini evet baya bir belli ama 10-15 dk sonra böyle oldu ilk bakışta yoktu sanki ama daha önce de çok yapmıştım hiç böyle belirgin olmazdı silik bile çıkmazdı dün aksamki normal gebelik testim ilk iki dk da cıktı baya sikikti sonradan belieginlesti baya bir bugünki erken gebelik testimde 15 dk içinde cıktı 15 dk sonra bu kadar pozitif gözükmesi normal mı ki akşam telrar yapmayı düsünüyorum normal kaset test ile acaba cizgi koyulasmısmıdır 1 gün fark ile

Kan testi versen karmaşadan kurtulursun aslında yapınca at bakalım testi inşallah vardır her gün niye pozitif çıksın ki

Kan testi versen karmaşadan kurtulursun aslında yapınca at bakalım testi inşallah vardır her gün niye pozitif çıksın ki
Ben dayanamadım gündüz yine yaptım normal kaset testten ama bu sefer negatif gibiydi çoook silik bir çizgi vardı yani dün ve sabah daha belliydi sanki anlayamadım o yüzden hamile değilim diye düşünmeye başladım hiç böyle olmazdı anlamadım o silik çizgileri ama neden sonuncusu negatif gibi çıktı bilemedim

Bakar mısınız en üstteki dün akşam ikincisi bu öğlen üçüncüsüde öğleden sonra aksam üzeri yani ücüncüsünde az da olsa sanki silik cizgi var gibi ama yok gibi de görebilen var mı? Ama hamile olsam ücüncüdede daha koyu cıkması gerekmez mi? ay illa olsun demiyordum ama icimi heves kaplamıstı dün ve bugün silik cizgiden simdi yokken aklıma girdi üzüldüm

Eklentiler

• 5510851D-69CB-4335-8326-A9796F0E00F5.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 93EF15F1-B81C-4467-8B2A-00EABDB66B09.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 57
Ay kızlar kafayı yicem eşime test aldırdım erken gebelik almış oda şimdi yaptım bakar mısınız sonuca ne diyorsunuzz?? Ay heyecan yaptım ya sanki pozitif gibi bu yarın kan vericem insallah ama bir sizde bakın ne düsünüyorsunuz önceki testlerimde var yukarda attım

Eklentiler

• DD391376-0FF9-4968-A14D-D832286DC158.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar kan vetdim bakalım ögleden sonra çıkarmıs bakıcaz sonuclara hicbir tahminim yok merak icindeyim ay yok mu yorum yapacak olann dün geceki test bana pozitif dusundurdu

Cnm bak burada çok belirgin ve kırmızı testler in hepside yanlış olamaz kan sonucunu haber ver bizede dua et

Cnm bak burada çok belirgin ve kırmızı testler in hepside yanlış olamaz kan sonucunu haber ver bizede dua et
Ay insallah bakalım bugün kan sonucum cıkacak size de haber vericem çok merak ediyorum gerçekten ve bebek isteyenlerle dualarım insallah Allahım isteyen herkese versin canım insallah dua ederim tabi etmem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…