- 20 Kasım 2019
- 196
- 100
- 98
- 26
- Konu Sahibi narcicegiiiii
-
Hayır maalesef hala cıkmadı devamlı e nabız a bakıyorum ama hala birsey yok yaDaha çıkmadimi sonucuniz
Sonucum 77 çıkmış hamileyim dimi??Daha çıkmadimi sonucuniz
Teşekkür ederimmbence bal gibi vartebrik ederimmm
Maşallah gözün aydın dua bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adetin kaçıncı gunuSonucum 77 çıkmış hamileyim dimi??
Benim adetin 11. Günü falan ama bende pko var zaten ilk gebeligimdede gec döllenme olmustu yani yumurtlamada geç oluyor bence fakat bu kadar erken öğrenmemistim 5 haftalıkken ögrenmistim simdi değer cok kücükken ögrendim yani zaten 2-3 haftalık falandır ama insallah saglıklı bir hamileliktir tekrardan kan verecegimMaşallah gözün aydın dua bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adetin kaçıncı gunu
Adetin 11.gunu 77 çok fazla demekki adetten önce hamile kalmışsınBenim adetin 11. Günü falan ama bende pko var zaten ilk gebeligimdede gec döllenme olmustu yani yumurtlamada geç oluyor bence fakat bu kadar erken öğrenmemistim 5 haftalıkken ögrenmistim simdi değer cok kücükken ögrendim yani zaten 2-3 haftalık falandır ama insallah saglıklı bir hamileliktir tekrardan kan verecegim
Hayır demek istediğim adet gecikmesinin 11.günü ama benim yumurtlamam zaten geç oluyor normal kadınların yumurtlama dönemine göre 1 hafta 10 gün daha geç oluyor ve zaten korunmayı bırakalı daha yeni 1 ay oldu o yüzden 3-4 haftalıktan fazla olamaz haftası oda en fazla yaniAdetin 11.gunu 77 çok fazla demekki adetten önce hamile kalmışsın
Hiim tmm ozaman normal benim kızımdan sonra bir düşüğün oldu onda yumurtlamanin 16. Günü 91 çıkmıştı değerHayır demek istediğim adet gecikmesinin 11.günü ama benim yumurtlamam zaten geç oluyor normal kadınların yumurtlama dönemine göre 1 hafta 10 gün daha geç oluyor ve zaten korunmayı bırakalı daha yeni 1 ay oldu o yüzden 3-4 haftalıktan fazla olamaz haftası oda en fazla yani
Yarın tekrar kan vericem bakalım kaç çıkıcak 2 günde bir ikiye katlaması gerekiyor dimiHiim tmm ozaman normal benim kızımdan sonra bir düşüğün oldu onda yumurtlamanin 16. Günü 91 çıkmıştı değer
Evet pozitif görünüyor ben de görüyorum çizgiyi testi yaptıktan hemen sonra çıktı dimi kuruma cizgisi değil yaniKizlar bende 3 gün önce yaptığım testi atayım ben görmedim ama bazı arkadaşlar gördüklerini söylüyor bakar misinizzEki Görüntüle 3139172 gerçi bugün bat gelmezse yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagim
Bence hamilesiniz kan verin derimKizlar bende 3 gün önce yaptığım testi atayım ben görmedim ama bazı arkadaşlar gördüklerini söylüyor bakar misinizzEki Görüntüle 3139172 gerçi bugün bat gelmezse yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagim
Evet hemen sonra çıktı ama bugün de test yaptım neegatif canım regl de gelmedi hala anlamadimEvet pozitif görünüyor ben de görüyorum çizgiyi testi yaptıktan hemen sonra çıktı dimi kuruma cizgisi değil yani
Bugün yaptığınız mı bu? Buda pozitif duruyor yani çok silik bir çizgi var eğer hemen çıktıysaEvet hemen sonra çıktı ama bugün de test yaptım neegatif canım regl de gelmedi hala anlamadim
Eğer birkaç gün daha gelmezse adetiniz sabah ilk idrarla test yapın yine silik çizgi çıkarsa hemen kan vermeye gidin derimEvet hemen sonra çıktı ama bugün de test yaptım neegatif canım regl de gelmedi hala anlamadim
Evet hemen çıktı umut oldun kız benle eşim göremedikBugün yaptığınız mı bu? Buda pozitif duruyor yani çok silik bir çizgi var eğer hemen çıktıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?