GEBELİK VAR MI LÜTFEN YARDIM

Devlet hastanesinde dahiliye polikliniğinde kan verdim acilde almadılar oraya yönlendirdiler öğlenden sonra çıkar dediler sabah vermiştim hala e nabız da yok ya ne zaman çıkar bilgisi olan var mı lütfen söylesinn

Kızlar değeri böyle küçük çıkan varmı benim 77 çıktı salı günü falan yeniden kan vericem doktorda öyle demiş zaten silikti çizgi yani büyük değer beklemiyordum ama artar insallah

Maşallah gözün aydın dua bekliyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah adetin kaçıncı gunu
Benim adetin 11. Günü falan ama bende pko var zaten ilk gebeligimdede gec döllenme olmustu yani yumurtlamada geç oluyor bence fakat bu kadar erken öğrenmemistim 5 haftalıkken ögrenmistim simdi değer cok kücükken ögrendim yani zaten 2-3 haftalık falandır ama insallah saglıklı bir hamileliktir tekrardan kan verecegim

Adetin 11.gunu 77 çok fazla demekki adetten önce hamile kalmışsın

Adetin 11.gunu 77 çok fazla demekki adetten önce hamile kalmışsın
Hayır demek istediğim adet gecikmesinin 11.günü ama benim yumurtlamam zaten geç oluyor normal kadınların yumurtlama dönemine göre 1 hafta 10 gün daha geç oluyor ve zaten korunmayı bırakalı daha yeni 1 ay oldu o yüzden 3-4 haftalıktan fazla olamaz haftası oda en fazla yani

Hiim tmm ozaman normal benim kızımdan sonra bir düşüğün oldu onda yumurtlamanin 16. Günü 91 çıkmıştı değer

Kizlar bende 3 gün önce yaptığım testi atayım ben görmedim ama bazı arkadaşlar gördüklerini söylüyor bakar misinizz gerçi bugün bat gelmezse yarın sabah ilk idrarla tekrarlayacagim

Evet pozitif görünüyor ben de görüyorum çizgiyi testi yaptıktan hemen sonra çıktı dimi kuruma cizgisi değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…